Ki az a lány a dominó reklámjában?

Pontszám: 4,7/5 ( 70 szavazat )

Domino tévéreklámja, „Sarah Loves Emoji” Sarah Hyland közreműködésével. A "Modern Family" színésznője, Sarah Hyland egy bézs színű, kényelmes székben heverészik egy divatbutikban. Üzenetet küldött barátjának egy pizza emojit, és cserébe kacsintós arcot kapott, kinyújtott nyelvvel.

Ki az a lány az it's you Domino reklámjában?

Lily Rose Beatrice Allen-Cooper (1985. május 2.) angol popénekes és színésznő. Keith Allen színész és zenész lánya.

Kik a szereplők az új Domino reklámban?

További videók a YouTube-on A kampány vezető kreatívjai Daniel Glover-James, Elias Torres és David Masterman voltak, a filmet pedig a Somesuch híres rendezője, Sam Hibbard rendezte. Egy németországi Yodelling-szakértő és tanár tanította a színészeket előadásaik során, biztosítva, hogy a megfelelő hangot eltalálják.

Melyik dal van a Dominos hirdetésében?

A „Domino's – The Official Food of Everything” szlogennel befejezett hirdetéshez csatlakozik a cég új „The Official Food of Nights In With The Fam” reklámfilmje (lent). Ez a hirdetés a klasszikus zenei d-moll Requiem Mass – Lacrimosa című filmet használja Mozarttól .

Hol forgatják az új Dominos-reklámot?

A hirdetést augusztus 12-én forgatták a Clontarfban , és most kerül adásba. Ez az, ahol a hal az autóban van, kihasználva az új parkolóház-szállítási szolgáltatást.

Denny Hamlin Dominó reklámfilmje

19 kapcsolódó kérdés található

Milyen autó szerepel a Dominos hirdetésben?

A Domino's Pizza visszahozta vörös öltönyös, hosszú fülű gonosztevőjét a 80-as évek végéről egy kampányban, amely felpörgeti új, vezető nélküli pizzaszállítását. A Noid visszatér a TV-szpotokban, és megpróbálja megzavarni a Nuro R2 robot által lebonyolított szállítást, egy autonóm járművet, amely vezető nélkül működik.

Mi a Domino szlogenje?

John Morrish tanulmányozza Domino szlogenjét: „ Ez az, amit mi csinálunk ”.

Mi az a Domino csoportos rendelés?

Az új csoportos rendelési funkció különösen érdekes, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csoportos rendelést hozzon létre barátaival, családjával vagy bárkivel, akit szeret. Ezután mindegyiküknek küldenek egy csoportos meghívót, és hozzáadhatják kedvenc Domino pizzájukat a rendeléshez. Ezt akár 24 órával előre is be lehet állítani.

Ki énekli a Domino reklámdalát?

A Domino legújabb tévéreklámja a „The Official Food of Everything” kampányában nagyon konkrét lett, ezúttal az OMG Nathan által kidobott Keeley-hez fűződő linkekre összpontosítva……. újra! A dal címe: Hogyan éljek nélküled. Előadó/énekes: Michael Bolton .

Miért jódliznak a dominóreklámban?

A kampányt a fenntartott VCCP ügynökség készítette. A Domino's pizzaszállító lánc új irányt vesz brit reklámozásával a jódlizás bevezetésével legújabb, több millió fontos értékű kampányában , hogy jelezze, hogyan kapcsolódnak össze baráti társaságok saját kommunikációs módjaik segítségével.