Ki volt a dominóosztagban?

Pontszám: 4,7/5 ( 42 szavazat )

A Domino Squad tagjai Hevy, Cutup, Droidbait, Fives és Echo . Az osztagnak azt mondják, hogy vegye be a tornyot a "Citadella" gyakorlaton. Echo, ahogy a beceneve is sugallja, megismétli a parancsot az egész osztagnak, bosszantva klóntársait.

Ki volt a Domino Squad tagja?

A Domino Squad klón kadétokból álló csoport volt kiképzésen, akik Bric fejvadász felügyelete alatt álltak. A tagok között volt Hevy, Fives, Echo, Cutup és Droidbait . A Domino alakulat tréfásan azért kapta a nevüket, mert hajlamosak egyenként elesni az edzéseken.

Hogyan halt meg Droidbait?

Droidbait vagy CT-00-2010 klónkatona volt a Domino Osztagban a klónok háborúja alatt. Miután ő és osztaga átment a teszten a Kaminón, O'Niner őrmester hadosztályához küldték a Rishi holdján lévő előőrsre. A szeparatisták támadása során a Commando Droids megölte .

Melyik Domino Osztag halt meg először?

Droidbait volt a Domino osztag első tagja, aki meghalt. CT-782 Hevy.

A Domino Squad a rossz csapat?

A Star Wars: The Bad Batch alapvetően az Echo eredeti csapata . ... Az epizódban a Domino osztagot gyakran „elutasítottnak” nevezik, mert nem tudnak csapatként együttműködni. Az epizód végére megtanulnak csoportként dolgozni, és leérettségiznek a Kaminóban.

A Domino Squad teljes idővonala (Echo, Fives, Hevy, Cutup és Droidbait): Star Wars magyarázata

36 kapcsolódó kérdés található

Ki ölte meg Plo Koont?

Plo Koont Cato Neimoidia felett lelőtték klónkatonai , és a 66-os parancsnak megfelelően megölték.

Túléli valaki a Domino Squadból?

Amikor Piell mesterrel megkezdték a szökést a bolygóról, Echot feltehetően meghalt, amikor megpróbált felszállni a hajójukra, amikor az megsemmisült, így Fives maradt a régi Domino Osztag látszólagos túlélője.

Miért van az echo-nak kézlenyomata?

Kinézet. Echo, mielőtt előléptették az ARC Trooper Trooper páncélba , amelyen a CaptainRex által készített kék kézlenyomat és piros makrotávcső volt. A Rishi bázis elleni támadást követően Echo páncélzata további kék jelzéseket kapott, ami az 501. klónkatonaként újonnan elért rangját mutatja.

Mi történt Cody parancsnokkal a 66-os parancs után?

Cody parancsnok évekig a Galaktikus Birodalmat szolgálta, miután Palpatine 66-os parancsa a klónkatonákat a Jedik ellen fordította . ... A Köztársaság erői elsősorban egy nagy klónhadseregből álltak, amelyet kaminói tudósok növesztettek ki Jango Fett fejvadász genetikai tervéből.

Rex kapitány meghalt?

Rex hajlandó volt egyedül harcolni, hogy megvédje csapatait a mimbani csata alatt. Rex később a mimbani csatában harcolt a 224. hadosztály sárugróival és az 501. hadosztály katonáival együtt. Laan Tik Jedi tábornok addig vezette a köztársasági erőket a csatában, amíg meg nem halt .

Ki ölt ötöst a Star Warsban?

Ötös ott találkozott a tábornokkal és Rexszel, de őket követte Fox és a Coruscant Gárda csapatai. Fox megparancsolta Fivesnek, hogy adja meg magát, de Fives elvette Rex sugárpisztolyát, és Foxra célzott, ezt a gesztust Fox ellenségesnek érezte és tüzelt. Ötök a földre estek, de mielőtt meghaltak, beszéltek Rexszel . Rex karjaiban halt meg.

Echo él még?

Echót úgy tartották életben, hogy kiborggá változtatták , bár a tudata árán. Akaratlanul is a szeparatisták gyalogja lett az Anaxes elleni hadjáratuk során, Trench admirális vezetésével.

Ki volt a Domino Squad utolsó tagja?

A Lola Sayu-i csatában, amikor Anakin Skywalker, Ahsoka Tano és Obi-Wan Kenobi megpróbálta kimenteni Even Piell Jedi mestert a Separtisit's Citadellából, Echo halottnak bizonyult, miután egy menekülőhajó felrobbant, így Fives-re maradt a Domino Osztag fáklyája. utolsó megmaradt tagjaként.

Mit jelent az ARC katona?

Az Advanced Recon Commandos , más néven ARC katonák, a Galaktikus Köztársaságot kiszolgáló klónkatonák elit változata volt.

Az ötös a rossz tétel?

Rex és Echo rövid beszélgetése régi barátjukról, Fives-ról, a Star Wars: The Bad Batch című újraegyesülésük legmegrendítőbb része . FIGYELMEZTETÉS: A következők spoilereket tartalmaznak a Star Wars: The Bad Batch 7. epizódhoz, a „Battle Scars”-hoz, amely már streamelhető a Disney+-on.

Tudott Rex Anakinról és Padméről?

Ez megerősíti, hogy Rex tudott Anakin kapcsolatáról , mivel Anakin valójában kapitánya segítségét kérte, hogy titokban kapcsolatba lépjen Padméval. Tehát Rex, Ahsoka, Obi-Wan és Palpatine között az Anakinhoz legközelebb állók mind tudtak Padméval való kapcsolatáról. ... de Anakin még mindig nem érezte úgy, hogy meg tud nyílni.

Kinek az Omega a klónja?

A The Bad Batch kilencedik, „Bounty Lost” epizódjában kiderült, hogy az Omega Jango Fett közvetlen mása, legalábbis genetikailag. Csak egy másik klónnak van ugyanez a kapcsolata – a fejvadász, Boba Fett.

Hogyan veszi fel Echo a sisakját?

Úgy tűnik, hogy a sisaknak van egy hidraulikus rendszere a hát alsó részén, amely a helyére rögzül az Echo fejére rögzített kibernetikus implantátum alatt . A kitágított hát alsó részénél az Echo gond nélkül ráillesztheti sisakját az implantátumra.

Krell tábornok Sith?

Pong Krell, egy besaliszk férfi Erőérzékeny, a Klónháborúk idejére a Jedi Rend mesteri rangjára emelkedett. ... Külsőleg megőrizte Jedi-homlokzatát, de titokban lemondott a Jedi-módról, és a Sith-ekhez csatlakozott .

Jango Fett mandalori?

Lánckódjában megerősítette, hogy apja mandaloriai , mert találtként fogadták örökbe (akárcsak Din Djarin). Apja a mandalori polgárháborúban harcolt, és maga Jango viselte az ikonikus páncélt, mielőtt azt Bobára adták. Tehát végül Boba Fett és Jango Fett is mandaloriai.

Nem engedelmeskedett valamelyik klón a 66-os parancsnak?

Néhány klón, mint például Rex, Wolffe parancsnok és Gregor, el tudták távolítani a vezérlő chipeket a fejükből , ami lehetővé tette számukra, hogy nem engedelmeskedtek a 66-os parancsnak. ... Kevés Jedi élte túl a 66-os parancs támadását.

Mi történt Nalával?

Nala Se Kit Fisto Jedi tábornok mellett szolgált az Ord Cestus orvosi állomáson töltött ideje alatt. A Kaliida Shoals létesítmény majdnem elpusztulása után Nala Se-t áthelyezték az Ord Cestus orvosi állomásra, ahol egy ideig Kit Fisto Jedi tábornok mellett szolgált.

Mivel injekciózták a Fivest?

Útban Coruscant felé Nala Se beadta Fivesnek egy elmefelhősítő gyógyszert, amitől a beszéde megakadt, és összefüggéstelenné tette. Fives még a Palpatine kancellárral és a többiekkel való találkozás során sem tudott meggyőzni senkit az összeesküvésről, mivel még saját tapasztalatait sem tudta megfelelően átadni.

Miért mondta Rex, hogy találd meg Fivest?

A Klónok háborúja 7. évadának 11. részében Rex megparancsolta Ahsokának, hogy "találjon ötöst" közvetlenül azután, hogy Darth Sidious végrehajtotta a 66. parancsot . Ez oda vezetett, hogy Ahsoka belenézett Fives aktáiba, és rájött, hogy az inhibitor chipek a kulcsa a klónkatonák gyilkos viselkedésének.