Ki az jordánia Eastenderben?

Pontszám: 4,9/5 ( 8 szavazat )

Denise később megtalálja Jordant (jelenleg Joivan Wade játssza), és meggyőzi őt és fiát, JJ Johnsont (Zayden Kareem), hogy költözzenek hozzá.

Mi történt Jordannel az EastEndersben?

Owen Turner értesült a Chelsea karkötőjéről, és kigúnyolta Lucast – ezért Lucas megölte! Apja, Lucas felfedte, hogy 2021 előtt kábítószer-túladagolás következtében halt meg .

Kivel volt rokon Jordan az EastEndersben?

Ki Jordan az EastEndersben? Jordan Lucas és volt felesége, Trina fia volt , ami egyben Chelsea (Zaraah Abrahams) apai féltestvére is. 2008-ban tűnt fel először a szappanban, Michael-Joel David Stuart színész szerepében.

Mit tett Ben Mitchell Jordannel?

Phil azt tanácsolja Bennek , hogy harcoljon vissza ; Nem sokkal ezután Ben egy villáskulccsal megtámadja Jordant, és koponyatörést szenved.

Meghalt Lucas az EastEndersből?

Minden rendben volt a Trueman/Fox háztartásban, ez biztos, hiszen Jack és Denise eljegyezték egymást. A börtönben azonban Lucas egy brutális támadás áldozata lett , amelyet két Calebnek dolgozó férfi követett el.

Jordánia érkezik | EastEnders

36 kapcsolódó kérdés található

Ki ölte meg Jordant az EastEndersben?

Amikor fia született egy kábítószer-függő társától, Trinától, a fiút Jordannek nevezte el, és eltávolította anyja káros befolyása alól. De amikor Trina követte a párost Walfordba, Lucas mindent megtett, hogy távol tartsa őt Jordantől. Véletlenül megölte és elrejtette a holttestét.

Kit gyilkoltak meg EastEndersben?

Az egykori EastEnders színésznő testvérét, Gemma McCluskie-t életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték meggyilkolásáért, minimum 20 évre.

Jordan Long volt az EastEndersben?

Nos, ez most ő dörömböl... A gyerekszínész, aki az eredeti Jordan Johnsont alakította az EastEndersben, most teljesen másképp néz ki. Michael-Joel Stuart - aki 2008 és 2010 között játszotta a csendes kis Jordant - a BBC One szappan rajongói számára a sorozatgyilkos, Lucas fiaként fog emlékezni, akit Don Gilet alakít.

Mit tett Ben Mitchell Lucas fiával?

2010-ben Ben megégette a húga, Louise kezét, és bezárta egy nyaralóba. Eredetileg Louise azt állította, hogy Jordan a felelős, de amikor Phil megtudta az igazságot, Ben közölte az apjával, hogy Jordan zaklatta őt. Phil azt mondta a fiának , hogy vágjon vissza , és Ben végül súlyosan megsebesítette Jordant.

Mennyi időre van Lucas vissza az EastEndersbe?

Lucas A. Johnson először 2008. április 3-án lépett fel, Don Gilet alakítja. 2010. július 30-án hagyta el az EastEnders-t, de 2016-ban, majd 2020. december 25-én ideiglenesen visszatért. Ezután 2021. március 18-án ismét távozott.

A Chelsea kiment Jack EastEnders-szel?

Chelsea és Jack randevúzni kezdenek , ő pedig visszatér a szalonba dolgozni, ami most Roxy's nevet viseli. Amikor Jacket lelövik és kórházba szállítják, Chelsea kijelenti, hogy szereti őt, és vele marad a kórházban, de Jack véget vet ennek, mivel még mindig szerelmes Ronnie-ba.

Ki Denise fia az EastEndersben?

Raymond Dawkins (más néven Mitchell és Fox) Phil Mitchell és Denise Fox fia. Jonah és Lydia Dawkins fogadta örökbe a képernyőn kívül, mivel Denise nem tud gondoskodni róla, de meghaltak egy autóbalesetben, és most biológiai anyja, Denise neveli.

Ki az a Jordan Long?

Jordan Long 1974-ben született Londonban, Angliában. Színész és szinkronművész , aki az Unforgotten (2015), a Prime Suspect: Tennison (2017), a Kingsman: The Secret Service (2014), a The Wrong Mans (2013) és a Stardust (2007) című filmekből ismert.

Sanjeev Bhaskar feltűnt az EastEndersben?

De kiterjedt színészi önéletrajza ellenére a rajongók még mindig gyakran összetévesztik Sanjeevet egy EastEnders karakterrel – annak ellenére, hogy Wikipédia-oldalán szerepel a szappanban .

Nicola Walker volt az EastEndersben?

Egészen az ötödik sorozatig maradt a műsornál , amelynek gyártása során bejelentették, első gyermekét várja és távozni fog. 2009-ben tért vissza, és egészen a sorozat 2011-es végéig folytatta.

Melyik EastEnders színész halt meg nemrég?

Az EastEnders egykori legendája, Tony Selby 83 éves korában elhunyt. A Lizanne Crowther Management megerősítette, hogy a sztár vasárnap elhunyt a közösségi médiában megosztott tisztelgésben.

Kat elhagyja az EastEnderset?

Miután megerősítették, hogy Redwater nem tér vissza a második sorozatra, bejelentették, hogy Kat visszatér az EastEndershez; 2018. március 22-én tért vissza. ... Kat 2020. március 23-án indult és 2020. szeptember 7-én tért vissza.

Hány éves Denise az EastEndersből a való életben?

Diane Parish 51 éves , és 1969. november 1-jén született, míg a karaktere, Denise szintén 51 éves.

Miért van Raymond az EastEnders kórházban?

A szalon tulajdonosa rájött, hogy Raymond az életéért küzd a kórházban, miután tragikus balesetet szenvedett . Azóta titokban meglátogatja őt, hamisította személyazonosságát a gyermek örökbefogadó nagyanyjának, Ellie Nixonnak, és titokban tartja Phil előtt.

Phil Mitchell Raymond apja?

A gengszter – akit Steve McFadden színész alakít az ITV szappanjában – Raymond egyéjszakás kaland után Denise-szel volt. ... Ezen a héten Phil azt a bombát dobott Raymondra, hogy ő az apja , és arra késztette Denise-t, hogy hagyjon fel minden kapcsolattal.

Jack és Denise együtt vannak?

Jack Branning és Denise Fox eljegyezték egymást, miután Lucas és Chelsea kábítószer-saga megdöbbentően lezárult. A keddi kettős számla végén eljegyezték egymást, miután Jack segített Lucasnak és a Chelsea-nek lecsapni Caleb drogfőnököt egy meglepő csípés műtét során.

Milyen bűnöket követett el Lucas EastEndersben?

Míg a karakter eredetileg úgy tűnt, hogy tisztelettel elkötelezte magát saját vallási meggyőződése mellett, Lucas lassan a sorozat másodlagos antagonistájává vált, amikor halálát okozza egykori feleségének, Trinának (Sharon Duncan Brewster) azzal, hogy őt hagyja meghalni egy gereblyézési balesetben; meggyilkolja Denise volt férjét, Owen Turnert (Lee ...

Lucas rossz az EastEndersben?

Lucas Johnson (Don Gilet) az EastEndersben az egyik legrosszabb gazember a sorozat történetében. Ő volt a gonosz lelkész, aki Denise Fox-szal (Diane Parish) házasodott össze, és tíz év távollét után végre visszatér a ma esti karácsonyi epizódban.