Hol van most Jordan Smith?

Pontszám: 4,2/5 ( 1 szavazat )

Hol van most Jordan Smith? Miután elhagyta a show-t, Jordan visszatért szülőhazájába, Kentuckyba , ahol számos módon kitüntették. A külügyminiszter Kentucky ezredesének nevezte, és a Kentucky Monthly magazin az év kentucki lakosának is választotta.

Jordan Smith még mindig házas?

Smith 2016. június 25. óta házastársa régi barátnőjével, Kristen Denny-vel .

Hány éves Jordan On The Voice 2021?

The Voice: Ki az a Jordan M Young? A harmincnégy éves Jordan Michael Young a Utah állambeli Rooseveltben született, és jelenleg a texasi Austinban él. Az elmúlt 10 évben country- és blueszenész volt, most pedig bejutott a The Voice 2021-es döntőjébe.

Kihez ment feleségül Jordan Smith?

Írta: Mike Vulpo • Közzétéve: 2016. június 25. • Frissítve: 2018. január 12., 3:18. A 9. évad "The Voice" bajnoka, Jordan Smith feleségül vette régi szerelmét, Kristen Dennyt egy kentuckyi templomban szombat délután. "A legjobb nap valaha!" – írta a menyasszony az Instagramon, miközben a kamerák elkapták a pár ajkakra csókot osztva.

Miért hagyta el Adam a The Voice-t?

Per Oprah Daily, Levine korábban arról beszélt, hogy miért hagyta el a The Voice-ban betöltött edzői feladatait, amikor 2019-ben megjelent a The Ellen DeGeneres Show-ban, és felfedte, hogy azért ment el, hogy több időt tölthessen gyermekeivel . „Hiányzik, de azt sem, hogy mennyit kellett dolgoznom” – mondta.

A „The Voice” győztes Jordan Smith most Istennek szánt ajándékát használja

22 kapcsolódó kérdés található

Kit választott Jordan Smith?

A Jacksonville Jaguars a 2021-es NFL draft negyedik fordulójában 121-re emelkedett, és az UAB edge rusher Jordan Smith-t választotta. Smith, aki eredetileg a Florida Gatorsban játszott, mielőtt eltiltották és átigazolt az UAB-hoz, sokoldalú edge rusher, akkora mérettel, mint az NFL támadófrontban.

Mennyit kapnak a The Voice versenyzői?

A végén a 100 000 dolláros pénzdíj mellett a The Voice versenyzői pénzt kapnak a műsorból. De nem ugyanúgy fizetnek, mint a műsor edzői vagy a stáb. A Newsweek szerint ösztöndíjat kapnak, fizetést nem.

Fekete nyert a The Voice-ban?

15 évad alatt a The Voice-nak négy afro-amerikai győztese volt, köztük egyetlen nő. Ilyen volt Javier Colon az 1. évadban, Jermaine Paul a 2. évadban, Tessanne Chin az 5. évadban és Chris Blue a 12. évadban.

Emily Ann Roberts nyerte a The Voice-t?

Az amerikai Emily Ann Roberts a The Voice 9. évadának második helyezettje , a Team Blake tagjaként.

Vajon Javier Colon nyerte a The Voice-t?

2011. június 29-én Javier Colon és Stevie Nicks együtt adták elő a "Landslide"-t. A műsor végén kihirdették a szavazás eredményét. Több szavazattal, mint bármely más versenyző, Javier Colon megnyerte az NBC "The Voice" című műsorának első évadát, 100 000 dollár készpénzt és a Universal Republic felvételi szerződést kapott.

Blake Shelton még mindig barátja Adammel?

Adam Levine és Blake Shelton bromance él és virul. A 41 éves Maroon 5 frontembere, miközben a People-nek (a TV Show!) beszélt új, Megan Thee Stallion című, "Beautiful Mistakes" című kollaborációjáról, azt mondta, hogy szoros barátságban van a 44 éves countrysztárral, amióta 2019-ben elhagyta a The Voice-t. .

Mennyit keres Blake Shelton a The Voice 2020-on?

Blake Shelton minden bizonnyal rányomta bélyegét a The Voice franchise-ra, miután a 2011-es első adás óta minden egyes szezonban edző volt. A Team Blake hatszor nyerte meg a műsort, és fizetése minden bizonnyal a sikerét tükrözi, hiszen bő 13 millió dollárt keres perenként. évad .

Ki Jordan Smith barátnője?

Jordan Smith és régi barátnője, Kristen Denny szombaton kötöttek házasságot. A People Magazine vasárnap délelőtt közölt egy cikket, miszerint Middlesboróban házasodtak össze. Smith nem sokkal az NBC The Voice kilencedik évadának megnyerése után javasolta.

Mikor ment férjhez Jordan Smith?

Jordan Smith, a The Voice kilencedik évadának győztese szombaton (június 25.) feleségül vette régi barátnőjét, Kristen Dennyt a Kentucky állambeli Middlesborough-ban. Smith nem sokkal a győzelem után megkérte Dennyt, hogy ő lett a Voice kilencedik évadának bajnoka.

Jorja Smith és Joel Compass még együtt vannak?

1. Jorja Smithnek van barátja? Jorja Smith jelenleg egy másik énekes-dalszerzővel, Joel Compass-szal jár. A pár 2017 szeptembere óta van együtt .

Drake randizik Jorja Smith-szel?

Drake állítólag 2017-ben járt Jorja Smith brit énekesnővel . ... A párost szülővárosában, Warsallban is együtt látták, egy akkori forrás pedig hozzátette: "Ez több, mint egyszeri kiruccanás." Drake-ről azt is pletykálták, hogy a 11-es számot tetoválták rá Jorja születésnapja tiszteletére.

Ki a legsikeresebb hangverseny győztese?

A 2012 decemberében győztes Cassadee Pope egykori Hey Monday énekes és a harmadik évad harmadik évadának bajnoka még mindig a "The Voice" legsikeresebb nyertese.

Ki a The Voice leghíresebb bírája?

1. Blake Shelton . Nehéz vitatkozni, hogy Shelton vezeti ezt a listát, tekintve, hogy edzőként hét bajnokságot nyert. Egyesek vitathatják, hogy az összes vidéki előadót elzárja, de első győzelmét a 2. évadban érte el Jermaine Paul R&B énekesnővel.