Jordánia hírességnek hagyta magát?

Pontszám: 4,2/5 ( 21 szavazat )

Jordan North, Giovanna Fletcher és Vernon Kay most harcba száll, hogy a kastély királya vagy királynője lehessen. Tegnap este (december 2-án) sokkolóan távozott a Strictly sztárja, AJ Pritchard és az olimpiai aranyérmes Mo Farah, akiktől azt várták, hogy a végére érjenek.

Jordan távozik, celeb vagyok?

Jordan North elárulta, hogy közel járt ahhoz, hogy felhagyjon az I'm a Celebrity … Vigyél ki innen! az első tárgyalás előtt, de Declan Donnelly műsorvezetőnek sikerült lebeszélnie.

Miért hagyta el Jordan, hogy híresség vagyok?

Az I'm A Celebrity második helyezettje, Jordan North felfedte, hogy azzal fenyegetőzött, hogy kilép a műsorból, miután a színfalak mögött pánikrohamot kapott . A Radio 1 DJ azt mondta, hogy csak azután tudott kezelni a helyzetet, hogy beszélt Declan Donnelly műsorvezetővel.

Kirúgtak valakit a hírességből?

Juttass ki innen! látta, hogy a tábortársak elbúcsúztak AJ Pritchardtól és Mo Farahtól . Pritchardot és Farah-t leszavazták a sikersorozat 20. évadából, mindössze egy nappal azután, hogy az előző esti sokkoló kettős kilakoltatás után Jessica Plummer színészt és Russell Watson énekesnőt kicipelték a gwrychi kastélyból.

Ki hagyta el a dzsungelt 2020-ban?

A tegnap esti utolsó előtti adásban a fantasztikus négy elődöntős részt vett a híres Celebrity Cyclone kihívásban, mielőtt egyikük kínosan kiesett a döntőből. Meglepetésnek bizonyult a kilakoltatás Shane Ritchie számára, így maradt a végső trió, Jordan North, Vernon Kay és Giovanna Fletcher .

Jordan utazása a második helyen végzett helyezés előtt! | Híresség vagyok... Vigyél el innen!

22 kapcsolódó kérdés található

Híresség vagyok ebben a 2021-es évben?

Az I'm A Celebrity 2021 formátummódosítást az Ant and Dec megerősítette a visszhangot követően. A 2021-es I'm A Celebrity visszaszámlálás hivatalosan is megkezdődött, Ant McPartlin és Declan Donnelly műsorvezetők pedig arra készülnek, hogy visszatérjenek a walesi Gwrych kastélyba.

Melyik híresség mondta, hogy vigyem el innen?

Versenyzők
 • Tony Blackburn, az 1. sorozat győztese (2002)
 • Tara Palmer-Tomkinson, az 1. sorozat második helyezettje (2002)
 • Phil Tufnell, a 2. sorozat győztese (2003)
 • Kerry McFadden, a 3. sorozat győztese (2004 eleje)
 • Jennie Bond, a 3. sorozat második helyezettje (2004 eleje)
 • Matt Willis, a 6. sorozat győztese (2006)

Ki hagyta el először az Im A Celebrity 2020-at?

A sztárokat már elkezdték leszavazni az I'm a Celebrity, Hollie Arnold lett az első, aki elhagyta az idei műsort. Arra reagálva, hogy Arnold elhagyta a show-t, Vernon Kay azt mondta: „Borzasztó, fantasztikusan teljesített a táborban, fantasztikus volt.”

Ki az a Jordan a dzsungelben?

Ki az az I'm a Celebrity sztár, Jordan North? A 30 éves Jordan leginkább a BBC Radio 1 DJ-jéről ismert. Pályafutását a BBC Radio 5 Live-nál kezdte kutatóként, a Capital North-East és a Capital Manchester műsorai mellett.

Hány éves Jordan a Celebrity Get Me Out Of Here-ből?

A 30 éves férfi Yorkban született, de gyermekkorának nagy részét Burnleyben töltötte.

Jordánia északra esik a dzsungelből?

Juttass ki innen! amelyet a walesi Gwrych kastélyban forgattak a világjárvány miatt. North kis híján lemaradt arról, hogy a dzsungel királyává koronázzák Giovanna Fletcher bloggert és írót, aki a McFly sztárjának, Tom Fletchernek a felesége.

Mit mondott Jordan North?

Felolvasott néhány üzenetet az adásban, és azt mondta hallgatóinak: „ Jordan, játssz a Blackout Crew-val, vagy váltok a Capitalre” . – Ha ugyanazt a négy számot akarod hallgatni egymás után, és minden ötpercben reklámot akarsz hallgatni, akkor hajrá, fiam. '

Ki Jordan a hírességben?

DJ JORDAN North a BBC Radio 1 műsorvezetője , aki az I'm A Celeb 2020 döntőjébe kerülve szerzett hírnevet.

Ki veszi át a Jordan Norths show irányítását?

Vick Hope és Jordan North egyesítik erőiket, hogy közösen vezessenek egy új hajtásidős műsort (hétfőtől csütörtökig, 15:3-18 óráig), az első műsort idén szeptember 6-án, hétfőn sugározzák. Azt is bejelentették, hogy Nick Grimshaw, aki 2007-ben csatlakozott a Radio 1-hez, elhagyja az állomást.

Hová mennek a hírességek, amikor elhagyják a kastélyt?

A Carden Park Hotel Cheshire-ben , Whitchurchtől körülbelül nyolc mérföldre északra, a hírességek luxuscélpontjaként jelent meg a kikapcsolódásra a walesi parton lévő Gwrych kastélyban való összezárkóztatás megpróbáltatásai után. A 4 csillagos szálloda körülbelül egy órás autóútra található a Gwrych kastélytól.

Hogyan szavazol a híresség vagyok?

Elérhető az App Store-ban, az iTunes-ban és a Google Playen. A szavazáshoz kattintson a „Szavazás” fülre az alkalmazás alján, és amikor a szavazás a műsor alatt nyitva van, egyszerűen nyomja meg a gombot a híresség kiválasztásához. A nézők felvehetik a telefont és tárcsázhatják a kiválasztott tábortársuk számát.

Hol van az I'm A Celebrity forgatása 2021-ben?

Hol forgatják az I'm A Celebrity 2021-et? Az ITV megerősítette, hogy az I'm A Celebrity 21. sorozata… Vigyél ki innen! vissza fog térni a Gwrych kastély történelmi I. fokozatú műemléki házába, az észak-walesi Abergele-be .

Ki megy a dzsungelbe 2021-ben?

Erről bővebben itt olvashat.
 • Louise Minchin. Louise Minchin idén 20 éve mutatja be a műsort (Kép: BBC) ...
 • Liberty Poole. ...
 • Jake Wood. ...
 • Tom Malone Jr....
 • Olivia Attwood. ...
 • Jade Thirlwall. ...
 • John Barnes MBE. ...
 • Tamsin Outhwaite.

Ki nyerte el, hogy celeb vagyok a kezdetek óta?

Hol vannak most az I'm A Celeb nyertesei?
 • Tony Blackburn (2002) A műsorszolgáltató a dzsungel első királya lett, amikor megnyerte az ITV-show első sorozatát. ...
 • Phil Tufnell (2003)...
 • Kerry Katona (2004) ...
 • Joe Pasquale (2004)...
 • Carol Thatcher (2005)...
 • Matt Willis (2006)...
 • Christopher Biggins (2007)...
 • Joe Swash (2008)

Miért nem vagyok celeb élőben?

De miért nem élőben az I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here szombati epizódja? Nos, az ok nagyon egyszerű – az , hogy a versenyzők egy éjszakát pihenjenek a durva próbatételektől és a stresszes közönségszavazástól .

Jordan North lett a híresség?

A nézők hamarosan megtudták, hogy a tévéműsorvezető, Vernon végzett a harmadik helyen, őt követte a Radio 1 DJ Jordan North a második, a szerző pedig Giovanna lett a műsor 20. évadának győztese .