Mikor kell használni az rdl 1-et?

Pontszám: 4,2/5 ( 71 szavazat )

Használja az RDL Astringentet naponta egyszer vagy kétszer, reggel vagy este . A jobb és biztonságosabb eredmény érdekében használja az RDL fényvédő krémet nappali napfényvédelem érdekében, az RDL fehérítő krémet pedig éjszaka, hogy hidratálja a bőrt.

Melyik RDL-t használjam először?

A sötétebb bőrtónusért kezdje az RDL Babyface Astringent #3 -mal. Helyezzen elegendő mennyiséget egy vattára, és csak az érintett területekre dörzsölje be. Az összehúzó szert nem szabad az arcába dörzsölni, mert bőrirritációt okozhat. Miután felvitte az Astringent #3-at, hagyja egy percig, mielőtt hidratáló krémet alkalmazna.

Az RDL eltávolíthatja a pattanásos nyomokat?

Az RDL babaarc 3 hatóanyagokat tartalmaz: hidrokinont , tretinoint és E-vitamint. A hidrokinon világosítja a sötét bőrt és eltünteti a foltokat. A tretinoin megszünteti a pattanásokat, mitesszereket és fehér foltokat. ... Hatékony gyors felerősítés az arcra, az ajkakra, a fülekre és a nyakra.

Hogyan használd az RDL tonert?

Használati utasítás: Gyengéden és egyenletesen törölje le az RDL Clarifying Tonikot az arcáról és a nyakáról egy vattadarabbal. Használja naponta kétszer . A legjobb eredmény érdekében használja az RDL fehérítő krémet a termék használata után.

Hogyan használd az RDL tisztítószert?

Leírás
 1. Arctisztító sima.
 2. Háló. Wt. 250 ml.
 3. Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot az RDL Babyface arctisztítóval. Vigye fel az arcra és a nyakra, amíg alaposan meg nem tisztítja.
 4. Figyelmeztetések és óvintézkedések: Kerülni kell az alkalmazást, ha a bőr sérült vagy gyulladt.
 5. CSAK KÜLSŐLEG.

Nagyon jó az RDL Babyface 1! Kérdések és válaszok (1. rész)

40 kapcsolódó kérdés található

Mi a mellékhatása az RDL baba arcának?

Mellékhatások a szem, az orr vagy a száj irritációja; súlyos bőrpír, viszketés, hámlás, hólyagosodás vagy kéregképződés ; a bőr súlyos égése vagy duzzanata; vagy.

A baba arctisztító jó a pattanásokra?

Hatékonyan mélyen tisztítja a bőrt, hogy sima, foltmentes bőrt érjen el a fiatalos ragyogásért. Távolítsa el a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat, így a bőr természetesen fehérebb lesz. Megakadályozza a pattanások, fehér és mitesszerek visszatérését. Gyümölcskivonatokkal hidratálja a bőrt, hogy sima legyen.

Meddig használhatom az RDL 1-et?

Vigyen fel RDL Sunblock Cream SPF 15-öt, hogy megvédje arcát a napfénytől. 2 óránként vigye fel újra. 2 hónapnál tovább nem használható .

Hogyan használja az RDL No 1-et?

Leírás
 1. RDL Babyface Astringent Melawhite #1-tel.
 2. Háló. Wt. 60 ml.
 3. Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot RDL Babyface Astringent with Melawhite termékkel. Finoman vigye fel az arc és a nyak területére.
 4. Figyelmeztetés és óvintézkedések: Mentolt tartalmaz. 3 év alatti gyermekeknél nem használható. ...
 5. CSAK KÜLSŐLEG.

Meddig használjam az RDL 2-t?

2 hónapnál tovább nem használható . Ne alkalmazza törött bőrre. Tizenkét (12) év alatti gyermekeknél nem használható. Ne használja a teljes testfelület több mint 10%-ának kezelésére.

Hogyan távolíthatjuk el a pattanásos nyomokat?

5 hatékony tipp a pattanások és a pattanásnyomok eltávolítására
 1. Tisztítsa meg arcát naponta kétszer enyhe szappannal/arclemosóval és langyos vízzel, hogy eltávolítsa a felesleges szennyeződést, izzadságot és olajat. Ne dörzsölje erősen az arcát. ...
 2. Ne érintse meg újra és újra az arcát.
 3. Rendszeresen mosson hajat, és tartsa távol az arcától.

Biztonságos az RDL Babyface?

A legújabb tesztek megerősítették, hogy a Special RDL Babyface Astringent pH-egyensúlya csak 1,89 , amikor az összehúzó szerek biztonságos és megengedett pH-egyensúlyi szintje nem lehet kevesebb, mint 2. ... A BFAD először a múlt év elején talált formulációs problémákat az RDL összehúzó szerrel. Még nem volt regisztrálva, de már eladták.

Az akne bőrbetegség?

Az akne egy bőrbetegség, amely a szőrtüszők alján található zsírmirigyeket érinti . Minden negyedik 11 és 30 év közötti ember közül 3-at érint. Nem veszélyes, de bőrön hegeket hagyhat. A kezelés attól függ, hogy mennyire súlyos és tartós.

A fanyar hatás káros az arcodra?

Az összehúzó szerek nagyon száríthatják a bőrt . Kerülje az alkohol alapú és vegyi alapú összehúzó szereket, ha száraz vagy érzékeny bőre van. Ha aknés és száraz bőre van, az összehúzó szer tovább irritálhatja a pattanásokat, ami hámláshoz és további bőrpírhoz vezethet. ... Ez segít megvédeni a bőrt a nap által okozott károktól.

Hogyan használd az RDL fehérítő krémet?

Hogyan használjuk az RDL fehérítő krémet hidratáló krémmel
 1. Nyomjon néhány mennyiséget az ujjbegyére.
 2. Gyengéden és egyenletesen vigye fel az arcra, nyakra.
 3. A legjobb eredmény érdekében használja naponta kétszer.
 4. Ideális reggel és lefekvés előtt.

Milyen RDL 2?

•A termék neve: ✓Eredeti RDL Babyface Astringent Hydroquinone +Tretinoin Solution 2 60ml •A termék leírása: ✓Minden ml 40 mg hidrokinont és 20 mcg tretinoint tartalmaz. ✓Acne vulgaris helyi kezelésére és kóros hiperpigmentációra, mint pl. chloasma, melasma, szeplők és lentigines.

Hányszor használhatja az RDL Babyface Solution 1-et?

BABAARC MELAWHITEVAL (1 ASTRINGENT) 60 ml (60 ml) Használja naponta egyszer vagy kétszer . A termék használata során kerülni kell a napfény hatását. A jobb és biztonságosabb eredmény érdekében használja az RDL fényvédő krémet nappali napfényvédelem érdekében, az RDL fehérítő krémet pedig éjszaka, hogy hidratálja a bőrt.

Mi az RDL tisztítószer?

Az RDL Babyface Cleanser alaposan eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat , hogy megakadályozza a pattanások, fehér foltok és mitesszerek kiújulását. Ezenkívül hidratálja a bőrt, hogy puha, sima és rugalmas maradjon.

Mi az RDL bőrápolás?

?RDL FACIAL CLEANSER alaposan eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat, hogy megelőzze a pattanások, fehér és mitesszerek kiújulását. Az ?RDL SUNBLOCK KRÉM olyan fényvédő összetevőket tartalmaz, amelyek maximális védelmet nyújtanak a káros UV-sugárzással szemben, megelőzve a bőr sötétedését és a bőrsejtek károsodását.

Mi az a tretinoin és hidrokinon?

A hidrokinon bőrfehérítő szer . A tretinoin az A-vitamin egyik formája, amely elősegíti a bőr gyorsabb megújulását. A fluocinolon, a hidrokinon és a helyi tretinoin (bőrön történő alkalmazásra) egy kombinált gyógyszer, melasma (sötét bőrfoltok) kezelésére az arcon.

Mi az arc összehúzó?

Mi az Összehúzó? Az összehúzó szerek vízbázisú bőrápoló termékek is, amelyeket mosás után használnak a sminkmaradványok és a tisztítószerek eltávolítására. ... Mivel az összehúzó szerek célja a felesleges zsír eltávolítása a bőrről, ezek a legjobbak kombinált és zsíros bőrtípusokra, valamint a pattanásokra hajlamos bőrre.

Biztonságos a Maxi-Peel?

A Maxi-Peel biztonságosnak és hatékonynak bizonyult a pattanások, pattanásnyomok, mitesszerek, fehér foltok és más bőrhibák kezelésére megfelelő használat és kezelés mellett. FDA által is jóváhagyott.

Mi a baba arctisztító feladata?

Hatékonyan tisztítja a bőrt, hogy sima, foltmentes arcszínt érjen el a fiatalos ragyogásért. Alaposan eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat, hogy megakadályozza a pattanások, fehér foltok és mitesszerek kiújulását. Ezenkívül papaya kivonattal hidratálja a bőrt, hogy puha, sima és rugalmas marad."

Az RDL Babyface jó zsíros bőrre?

A hatékony arctisztító kifejezetten zsíros bőrű férfiak számára készült, fehérítő kivonattal javítva. Gyengéd bőrérzetet biztosít, és hidratálókat tartalmaz, amelyek kisimítják a bőrt az egészségesebb és frissebb megjelenés érdekében. Boszorkánymogyorót is tartalmaz a bőr tisztítására és a bőr pórusainak finomítására.

Hogyan használd a baba uborka arctisztítót?

Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot RDL Babyface arctisztító uborkakivonattal. Vigye fel az arcra és a nyakra, amíg alaposan meg nem tisztítja. A legjobb eredmény érdekében használja naponta kétszer. Ideális reggel és lefekvés előtt.