Mi az rdl baby face 3?

Pontszám: 4,7/5 ( 24 szavazat )

Az RDL #3 sötét bőrre való . Az RDL #2 a világosabb bőrért való. A Melawhite vagy RDL #1 tartalmú Babyface karbantartásra szolgál, hogy simább és világosabb bőrszínt biztosítson.

Hogyan használhatom az RDL 3-at?

Helyezzen elegendő mennyiséget egy vattára , és csak az érintett területekre dörzsölje be. Az összehúzó szert nem szabad az arcába dörzsölni, mert bőrirritációt okozhat. Miután felvitte az Astringent #3-at, hagyja egy percig, mielőtt hidratáló krémet alkalmazna. Ha a bőr világosodik, váltson Astringent #2-re.

Mire használható az RDL Baby Face 3?

Javallat: Az acne vulgaris helyi kezelésére és kóros hiperpigmentációra, mint pl. chloasma, melasma, szeplők és lentigines . dörzsölés. Használja naponta egyszer vagy kétszer. hidratálja a bőrt.

Milyen RDL 3?

Az RDL babaarc 3 hatóanyagokat tartalmaz: hidrokinont, tretinoint és E-vitamint . A hidrokinon világosítja a sötét bőrt és megszünteti a foltokat. A tretinoin megszünteti a pattanásokat, mitesszereket és fehér foltokat. ... Hatékony gyors felerősítés az arcra, az ajkakra, a fülekre és a nyakra. Egy palack akár 3 hónapig is eláll.

Mi a mellékhatása az RDL baba arcának?

Mellékhatások a szem, az orr vagy a száj irritációja; súlyos bőrpír, viszketés, hámlás, hólyagosodás vagy kéregképződés ; a bőr súlyos égése vagy duzzanata; vagy.

RDL BABYFACE 3. MEGOLDÁS AKNE HASZNÁLATÁRA (7 napos használat)

31 kapcsolódó kérdés található

Mennyi ideig használhatom az RDL Baby Face 2-t?

2 hónapnál tovább nem használható. Ne alkalmazza törött bőrre.

Biztonságos az RDL Babyface?

A legújabb tesztek megerősítették, hogy a Special RDL Babyface Astringent pH-egyensúlya csak 1,89 , amikor az összehúzó szerek biztonságos és megengedett pH-egyensúlyi szintje nem lehet kevesebb, mint 2. ... A BFAD először a múlt év elején talált formulációs problémákat az RDL összehúzó szerrel. Még nem volt regisztrálva, de már eladták.

Mi a különbség az RDL 2 és 3 között?

Az RDL #3 sötét bőrre való . Az RDL #2 a világosabb bőrért való. A Melawhite vagy RDL #1 tartalmú Babyface karbantartásra szolgál, hogy simább és világosabb bőrszínt biztosítson.

Hogyan használja az RDL No 1-et?

Leírás
 1. RDL Babyface Astringent Melawhite #1-tel.
 2. Háló. Wt. 60 ml.
 3. Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot RDL Babyface Astringent with Melawhite termékkel. Finoman vigye fel az arc és a nyak területére.
 4. Figyelmeztetés és óvintézkedések: Mentolt tartalmaz. 3 év alatti gyermekeknél nem használható. ...
 5. CSAK KÜLSŐLEG.

Hogyan használd az RDL baba arclemosót?

Leírás
 1. Arctisztító sima.
 2. Háló. Wt. 250 ml.
 3. Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot az RDL Babyface arctisztítóval. Vigye fel az arcra és a nyakra, amíg alaposan meg nem tisztítja.
 4. Figyelmeztetések és óvintézkedések: Kerülni kell az alkalmazást, ha a bőr sérült vagy gyulladt.
 5. CSAK KÜLSŐLEG.

A fanyar hatás káros az arcodra?

Az összehúzó szerek nagyon száríthatják a bőrt . Kerülje az alkohol alapú és vegyi alapú összehúzó szereket, ha száraz vagy érzékeny bőre van. Ha aknés és száraz bőre van, az összehúzó szer tovább irritálhatja a pattanásokat, ami hámláshoz és további bőrpírhoz vezethet. ... Ez segít megvédeni a bőrt a nap által okozott károktól.

Mi az RDL tisztítószer?

Az RDL Babyface Cleanser alaposan eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat , hogy megakadályozza a pattanások, fehér foltok és mitesszerek kiújulását. Ezenkívül hidratálja a bőrt, hogy puha, sima és rugalmas maradjon.

Hogyan használd az RDL fehérítő krémet hidratálóval?

Hogyan használjuk az RDL fehérítő krémet hidratáló krémmel
 1. Nyomjon néhány mennyiséget az ujjbegyére.
 2. Gyengéden és egyenletesen vigye fel az arcra, nyakra.
 3. A legjobb eredmény érdekében használja naponta kétszer.
 4. Ideális reggel és lefekvés előtt.

Az RDL toner?

Az RDL Clarifying Toner mélyen megtisztítja a bőrt, hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, miközben simább és fiatalosabb megjelenésű bőrt biztosít. Természetes bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a mitesszerek és fehér foltok kiújulását.

Mi az RDL bőrápolás?

?RDL FACIAL CLEANSER alaposan eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat, hogy megelőzze a pattanások, fehér és mitesszerek kiújulását. Az ?RDL SUNBLOCK KRÉM olyan fényvédő összetevőket tartalmaz, amelyek maximális védelmet nyújtanak a káros UV-sugárzással szemben, megelőzve a bőr sötétedését és a bőrsejtek károsodását.

Mi az a tretinoin és hidrokinon?

A hidrokinon bőrfehérítő szer . A tretinoin az A-vitamin egyik formája, amely elősegíti a bőr gyorsabb megújulását. A fluocinolon, a hidrokinon és a helyi tretinoin (bőrön történő alkalmazásra) egy kombinált gyógyszer, melasma (sötét bőrfoltok) kezelésére az arcon.

Mi az arc összehúzó?

Mi az Összehúzó? Az összehúzó szerek vízbázisú bőrápoló termékek is, amelyeket mosás után használnak a sminkmaradványok és a tisztítószerek eltávolítására. ... Mivel az összehúzó szerek célja a felesleges zsír eltávolítása a bőrről, ezek a legjobbak kombinált és zsíros bőrtípusokra, valamint a pattanásokra hajlamos bőrre.

Hogyan használd a Maxi Peel-t?

Mossa meg arcát Maxi-Peel Arclemosóval, Szárítás után használjon Maxi-Peel hámlasztó oldatot az arcára. Csupán 2-4 cseppet kell egy vattakorongra cseppentened, és felfelé mutató mozdulatokkal gyengéden kend az arcodba. Hagyja megszáradni, majd vigye fel a Maxi-Peel hidratáló krémet a simább és hidratált bőrért.

Az RDL Babyface FDA jóváhagyta?

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) ezúton felhívja a lakosság figyelmét , hogy ne vásároljon és ne használjon olyan hamisított kozmetikai termékeket, amelyek adatait a mellékelt melléklet tartalmazza: RDL BABYFACE WHITENING CREAM ÉJSZAKAI KRÉM 5 IN 1. RDL FACE OFF FADE OUT KRÉM NAPPALI KRÉM.

Melyik az erősebb Maxi Peel 1 vagy 3?

Az 1-es számú termékek ideálisak, ha nincs aknéja, vagy csak időnként enyhe aknéja van, a 2-es a mérsékelt pattanásokra, mitesszerekre és fehér foltra, míg a 3 -as számú a súlyos aknés esetekre.

A hidrokinon-tretinoin FDA jóváhagyta?

A hidrokinon és a tretinoin nem része a kozmetikai termékeknek , mivel ezeket a Fülöp-szigeteken kábítószer-termékek közé sorolják, mivel válogatás nélkül használják többszörös súlyos káros hatásuk, például fényérzékenység, bőrpír és tartós bőrelszíneződés.

Hogyan használja az RDL Babyface Astringent-et a Melawhite-tel?

BABAARC MELAWHITEVAL (1 ASTRINGENT) 60 ml (60 ml) Használati utasítás: Nedvesítsen meg egy darab pamutot az RDL Babyface Solution #2 oldattal, és óvatosan vigye fel az arc és a nyak területére . Ne dörzsölje. Használja naponta egyszer vagy kétszer. A termék használata során kerülni kell a napfény hatását.

Az akne bőrbetegség?

Az akne a leggyakoribb bőrbetegség az Egyesült Államokban, és a lakosság 80%-át érinti valamikor az életében.

Az RDL fehérítheti a bőrt?

Az RDL fehérítő krém hidratálóval melawhite-ot tartalmaz, amely minimalizálja a bőr barnulását, szeplőket, májfoltokat vagy öregedési pigmenteket. Természetes hidratálószerekkel is készült, hogy bőre sima és hidratált maradjon. Használati utasítás: Nyomjon néhány mennyiséget az ujjbegyére.

Milyen hidratáló jó az arcra?

A 15 legjobb archidratáló a szakértők szerint
 • A legjobb értékelésű arc hidratáló krém: Cerave Daily Moisturizing Lotion.
 • A legjobb megfizethető archidratáló: Cetaphil napi olajmentes hidratáló krém.
 • A legjobb fröccs: SkinCeuticals Triple Lipid Restore.
 • A legjobb könnyű opció: Neutrogena Hydro Boost gél-krém.