Mikor hal meg az üvegember?

Pontszám: 4,6/5 ( 63 szavazat )

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa az 1. évadban látszólag megpecsételődött. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik.

Mi történt Glassmannel a jó orvossal?

A randevú orvosi rémületbe torkollott, ami végül Glassman rákos diagnózisához vezetett. Egy évvel később, miután rákmentesnek nyilvánították, Glassman bekopogott Debbie bejárati ajtaján, és szeszélyéből házasságot javasolt . A pár négy epizóddal később összekötötte a kapcsolatot.

Mi történt Dr. Glassmannel a 2. évadban?

2. évad. A 2. évad során Glassman rákos megbetegedése miatt kezelésen esik át, miközben megküzd a különféle mellékhatásokkal, köztük a növekvő fokú memóriavesztéssel. A „karantén” végén Glassman felfedezi, hogy a rákja látszólag visszatért.

Kirúgják Glassmant?

Aaron Glassman rossz egészségi állapota miatt lemond. Később elbocsátják, mert elbocsátotta Jackson Han doktort, a testület azon szándéka ellenére, hogy megmentse Shaun Murphy állását. Azonban új sebészként alkalmazzák Dr. Audrey Limhez.

Lim belehal a jó orvosba?

Lim túléli a vírust , és később Melendez meglátogatja, ahogy felépül. Az "Aftermath"-ban Lim továbbra is felépül a vírusból, miközben az engedély esetleges felfüggesztésével kell szembenéznie egy férfi karantén alatti megnyugtatása miatt.

A jó orvos 3x11 Shaun ölelkezési jelenete – Soha nem tudnék megunni

22 kapcsolódó kérdés található

Dr. Lim és Melendez összejön?

Melendez és Lim végre boldogok és együtt vannak, de Lim új sebészfőnöke egy hurokba fogja dobni ezt a kapcsolatot. 2019. november 21. – A „The Good Doctor” 3. évadának 8. epizódjának végén Dr. Melendez (Nicholas Gonzalez) és Dr. Lim (Christina Chang) látszólag szakítottak, és a rajongók nem voltak boldogok.

Dr. Glassman meghal?

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa látszólag megpecsételődött az 1. évadban. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik .

Dr. Glassman Shawn nagyapja?

Glassman Shaun nagyapja . Az eddigi nyomok... -Glassmant még nem láthattuk egy jelenetben Shaun és Steve szüleivel, mégis tudjuk, hogy Glassman a nyuszi incidens óta Shaun életének része.

Lea és Shaun összejönnek?

Szenvedélyesen rajong az autókért és a videojátékokért. Találkozik Shaunnal, amikor kopogtat az ajtaján, és néhány elemet kér. A 11. epizódban adja Shaunnak az első csókját, és a 3. évad végén kezdenek kapcsolatba lépni egymással. A 4. évadban randevúznak , és megemlítik, hogy most Lea vezeti a kórház informatikai osztályát.

Dr. Shaun Murphy elveszíti a szüzességét?

A huszonéves doki első barátnőjével, a patológus Carly Leverrel (Jasika Nicole) is elveszítette a szüzességét – és valóban élvezte!

Shaun Murphy Leával végez?

A The Good Doctor örömteli hangulatban fejezi be negyedik évadát, miután az orvosok a 20 epizód során szembesültek a COVID-szal, egy vetéléssel és még sok mással. A legfontosabbak közé tartozik: Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) és Lea Dilallo (Paige Spara) eljegyezték , dr.

Kivel köt ki Shaun Murphy?

Shaun a tegnap esti fináléban eljegyezte Lea Dilallót (Paige Spara), aki szintén valószínűleg visszatér. Egy ember, aki nem tér vissza, az Antonia Thomas, aki a pilot óta Dr. Claire Browne-t alakította.

Ki hagyja el a jó orvost 2020-ban?

A „Jó doktor” sztárja, Antonia Thomas 4 évad után elhagyja az ABC-drámát: „Mélységesen szomorú a búcsú”

Miért hagyja el Claire a Jó doktornőt?

Claire elhagyja a Jó doktort , mert Antonia Thomas felhagyott a sorozat állandó szereplőivel , ami arra utal, hogy kilépett a projektből, hogy időt szakítson más lehetőségekre.

Lea jó orvostól távozik?

Antonia Thomas színésznő már elárulta, hogy a 4. évad végén távozik a Jó doktorból . Még várni kell, hogy Paige Spara csatlakozik-e hozzá. A The Good Doctor hétfőnként este 10-kor (ET) lesz látható az ABC-n.

Claire elhagyja a jó doktort?

Antonia Thomas alig bírta összetartani, amikor elbúcsúzott Jó Doktor családjától – a TVLine pedig exkluzív videót is közöl érzelmes búcsújáról. Négy szezon után Claire Browne sebészi rezidensként Thomas bejelentette, hogy távozik az ABC orvosi drámájából .

Leah a Good Doctoron terhes a való életben?

A sorozat készítője, David Shore egy 2021 márciusi interjújában elárulta, hogy az írók folyamatosan új kihívásokat és lehetőségeket keresnek Shaun számára, Lea váratlan terhessége pedig mindkettőt kínálja. ... Nem ritka, hogy a valós terhességeket televíziós sorozatok történetébe írják bele .

Dr. Murphy feleségül veszi Leát?

Shaun és Lea eljegyezték egymást a 4. évad fináléjában . Ahogy a sorozat rajongói emlékezni fognak rá, alig néhány epizóddal korábban veszítették el születendő babájukat.

Ki Gabi Dr. Melendez számára?

Gabrielle Melendez, Gabby néven Neil Melendez nővére . Melendez az első évadban megemlíti, hogy gondoskodott a nővéréről, például fogat mosott, fésülködött és etetett.

Dr. Kalu elmegy?

Chuku Modu Jared Kaluja a The Good Doctor 1. évadának állandó szereplője volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy távozzon a sorozat második évadából. Az ABC The Good Doctor 4. évada tovább pörög, de ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött makulátlan rekordok lennének.

Dr. Glassman örökbe fogadta Shaunt?

Végül Glassman magához vette Shaunt , és fiaként nevelte.

Dr. Glassman rokon Jessicával?

Glassman volt Jessica egyetlen kapcsolata a Jó Doktor fő karaktercsoportjával. Az 1. évad közepén véget vetett hosszú távú kapcsolatának Dr. Neil Melendezzel (Nicholas Gonzalez), miután világossá tette családalapítási vágyát, amit ő nem osztott meg.

Melendez szerette Claire-t?

A kapcsolat rajongói egy utolsó pillanatot kaptak a pár között, mivel Claire volt az, aki végső búcsút vett a karaktertől. Az utolsó közös jelenetükben bevallották, hogy szerették egymást, és Claire mondta először .

Miért ölték meg Dr. Melendezt?

"El akartunk veszíteni egy olyan karaktert, akivel kapcsolatban éreznénk valamit , és fájdalmat éreznénk iránta, és természetesen ő olyan karakter, akivel sokan kapcsolatba kerültek.

Hogyan jött össze Melendez és Claire?

A Jó doktor 3. évadja során Melendez és Brown barátként és kollégaként egyre közelebb került egymáshoz. Browne kezdett megbízni Melendezben, a főnökében, és hamarosan együtt futottak . Összebarátkoztak, és jól dolgoztak együtt a műtőben.