Dr. üvegember meghal?

Pontszám: 4,8/5 ( 27 szavazat )

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa látszólag megpecsételődött az 1. évadban. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik .

Dr. Glassman rákban hal meg?

Az "Aftermath"-ban Glassman úgy dönt, hogy felgyorsítja a rákkezelését sikeres agyhártyagyulladásos műtétje után. A kemoterápiát a "Believe"-ben fejezi be. A "Breakdown"-ban Glassman végső vizsgálati eredményei azt mutatják, hogy teljesen rákmentes .

Mi történt Glassmannel a jó orvossal?

A randevú orvosi rémületbe torkollott, ami végül Glassman rákos diagnózisához vezetett. Egy évvel később, miután rákmentesnek nyilvánították, Glassman bekopogott Debbie bejárati ajtaján, és szeszélyéből házasságot javasolt . A pár négy epizóddal később összekötötte a kapcsolatot.

Ki hagyja el a jó orvost 2020-ban?

A „Jó doktor” sztárja, Antonia Thomas 4 évad után elhagyja az ABC-drámát: „Mélységesen szomorú a búcsú”

Shaun Leával alszik?

Glassman és Carly néhány tanácsa után Shaun végül bevallja szerelmét Leának aznap este a lakásában .

A jó orvos 3x11 Shaun ölelkezési jelenete – Soha nem tudnék megunni

39 kapcsolódó kérdés található

Dr. Glassman Shawn nagyapja?

Glassman Shaun nagyapja . Az eddigi nyomok... -Glassmant még nem láthattuk egy jelenetben Shaun és Steve szüleivel, mégis tudjuk, hogy Glassman a nyuszi incidens óta Shaun életének része.

Kivel köt ki Shaun Murphy?

Shaun a tegnap esti fináléban eljegyezte Lea Dilallót (Paige Spara), aki szintén valószínűleg visszatér. Egy ember, aki nem tér vissza, az Antonia Thomas, aki a pilot óta Dr. Claire Browne-t alakította.

Hogyan hal meg Dr. Melendez?

Melendez sebész volt, aki a San Jose St. Bonaventure Kórházban dolgozott olyanokkal, mint Dr. Shaun Murphy. De miután a földrengés törmelékei sújtották, Melendez belső szervi károsodást szenvedett , ami a halálához vezetett.

Miért ölték meg Melendezt?

"El akartunk veszíteni egy olyan karaktert, akivel kapcsolatban éreznénk valamit , fájdalmat éreznénk iránta, és természetesen ő olyan karakter, akivel sokan kapcsolatba kerültek.

Melendez szerette Claire-t?

A kapcsolat rajongói egy utolsó pillanatot kaptak a pár között, mivel Claire volt az, aki végső búcsút vett a karaktertől. Az utolsó közös jelenetükben bevallották, hogy szerették egymást, és Claire mondta először .

Dr. Lim és Dr. Melendez szakított?

2019. november 21. – A „The Good Doctor” 3. évadának 8. epizódjának végén Dr. Melendez (Nicholas Gonzalez) és Dr. Lim (Christina Chang) látszólag szakítottak , és a rajongók nem voltak boldogok. ... Sajnos úgy tűnt, a magánélete érte a legnagyobb ütést. ; Az „Influence” című epizód végén Dr.

Ki Shaun Murphy barátnője?

A The Good Doctor örömteli hangulatban fejezi be negyedik évadát, miután az orvosok a 20 epizód során szembesültek a COVID-szal, egy vetéléssel és még sok mással. A legfontosabbak közül: Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) és Lea Dilallo (Paige Spara) eljegyezték, dr.

Leah otthagyta a Jó doktort?

Antonia Thomas színésznő már elárulta, hogy a 4. évad végén távozik a Jó doktorból . Még várni kell, hogy Paige Spara csatlakozik-e hozzá.

Miért hagyja el Claire a Jó doktornőt?

Claire Browne (Antonia Thomas) felmondott a St. Bonaventure-nél, hogy a klinikán maradhasson . Ezt a lépést Lim (Christina Chang) teljes mértékben támogatta, és így Thomas távozását jelezte a show-ból.

Dr. Kalu elmegy?

Chuku Modu Jared Kaluja a The Good Doctor 1. évadának állandó szereplője volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy távozzon a sorozat második évadából. Az ABC The Good Doctor 4. évada tovább pörög, de ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött makulátlan rekordok lennének.

Kirúgják Shaun Murphyt?

A The Good Doctor 2. évadának fináléjának legnagyobb felfedezése az volt, hogy Dr. Shaun Murphyt (Freddie Highmore) visszahelyezték sebészeti rezidensként. De ahhoz, hogy idáig eljuthasson, Shaunt laboratóriumi elemzésre (patológia) kellett beosztani, el kellett bocsátani , majd végül vissza kellett szereznie sebészi rezidens státuszát.

Shaun Murphy autista?

Shaun Murphynél autizmust és savant-szindrómát diagnosztizáltak , ami nagyon ritka kettős diagnózis. 10-ből 1 és 200 autizmussal diagnosztizált ember közül 1-nek van savant-szindrómája is, amelyben fokozott memória-, számítási, művészi vagy zenei képességeik vannak.

A Dr. Shaun Murphyt alakító színész autista?

Shawn Murphy, egy fiatal, autista okos rezidens sebész egy amerikai kórházban, akit Freddie Highmore neurotipikus színész alakít. Highmore dicséretet kapott az autista közösség egyes részeitől a szerepkörben nyújtott gondoskodásért.

Claire elhagyja a jó doktort?

Antonia Thomas alig bírta összetartani, amikor elbúcsúzott Jó Doktor családjától – a TVLine pedig exkluzív videót is közöl érzelmes búcsújáról. Négy szezon után Claire Browne sebészi rezidensként Thomas bejelentette, hogy távozik az ABC orvosi drámájából .

Leah terhes volt a jó orvosnál?

Figyelmeztetés: Az alábbiak spoilereket tartalmaznak az ABC Good Doctor május 10-i epizódjából. A Jó Doktor Shaun és Lea elképzelhetetlen veszteséget szenvedett hétfőn, amikor Lea terhessége öt hónapja elvetélt . Az epizód a Lea összeomlása utáni napon kezdődött.

Dr. Brown és Dr. Melendez összejön?

Browne és Melendez egymásra talált, de nagyon rövid életű volt. Melendez nem jutott tovább a fináléig, mert belsőleg vérzett. Melendez meghalt, miután ő és Browne szerelmüket vallották egymásnak. Itt találhat egy teljes összefoglalót és spoilereket a The Good Doctor 3. évadának fináléjáról.

Shaun és Carly szakítanak?

Másnap este egy szívbajos Carly munka után szakít Shaunnal . ... Shaun végül bevallja, hogy bár szereti Carlyt, igaza volt, és ő többet tesz Leának. Carly emlékezteti Shaunt az összes elsőre, amit együtt éltek át, és a jövőbeli elsőkre, amelyeket Leával megélhet, ha megkockáztatja.

Valódi a Dr Melendez tetoválás?

Melendez tetoválása hamis . Amikor Dr. ... Amikor a nézők először megpillantottak egy tetoválást, amely kikandikált a bőrradírjai közül, annyira kinézettnek tűnt, hogy többet akartunk tudni. A jávorszarvas tetoválásával kapcsolatban egy dolgot biztosan tudunk, hogy az hamis, és a filmezés előtt a színész testére kenték.

Kit szeretett Dr. Melendez?

A The Good Doctor 3. évadának fináléjában Dr. Neil Melendez belehalt súlyos belső sérülésekbe, pillanatok alatt azután, hogy bevallotta szerelmét Dr. Claire Browne -nak.