Dr. üvegember meghal?

Pontszám: 4,8/5 ( 73 szavazat )

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa látszólag megpecsételődött az 1. évadban. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik .

Dr. Glassman rákban hal meg?

Az "Aftermath"-ban Glassman úgy dönt, hogy felgyorsítja a rákkezelését sikeres agyhártyagyulladásos műtétje után. A kemoterápiát a "Believe"-ben fejezi be. A "Breakdown"-ban Glassman végső vizsgálati eredményei azt mutatják, hogy teljesen rákmentes .

Mi történt Glassmannel a jó orvossal?

A randevú orvosi rémületbe torkollott, ami végül Glassman rákos diagnózisához vezetett. Egy évvel később, miután rákmentesnek nyilvánították, Glassman bekopogott Debbie bejárati ajtaján, és szeszélyéből házasságot javasolt . A pár négy epizóddal később összekötötte a kapcsolatot.

Hogyan halt meg Maddie Glassman a jó orvos miatt?

Maddie aznap este öngyilkosságot követett el egy feltételezett túladagolás következtében, aminek következtében szülei és Jessica tönkrement. Miközben Dr. Glassman hallucinált, elképzelte, mit mondana Maddie a történtekről. A pár vitatkozott, de végül kibékült, és a lány elmondta apjának, hogy szereti őt, mielőtt visszaaludt.

Dr. Glassman Shawn nagyapja?

Glassman Shaun nagyapja . Az eddigi nyomok... -Glassmant még nem láthattuk egy jelenetben Shaun és Steve szüleivel, mégis tudjuk, hogy Glassman a nyuszi incidens óta Shaun életének része.

A jó orvos 3x11 Shaun ölelkezési jelenete – Soha nem tudnék megunni

29 kapcsolódó kérdés található

Shaun és Lea összejönnek?

Thomas Dr. Claire Browne-ként szerepel az ABC orvosi dráma 2017-es premierje óta. Shaun és Lea összeházasodnak!

Ki hagyja el a The Good Doctor 2020-at?

A „Jó doktor” sztárja, Antonia Thomas 4 évad után elhagyja az ABC-drámát: „Mélységesen szomorú a búcsú”

Shaun Leával alszik?

Glassman és Carly néhány tanácsa után Shaun végül bevallja szerelmét Leának aznap este a lakásában .

Lea jó orvostól távozik?

Antonia Thomas színésznő már elárulta, hogy a 4. évad végén távozik a Jó doktorból . Még várni kell, hogy Paige Spara csatlakozik-e hozzá. A The Good Doctor hétfőnként este 10-kor (ET) lesz látható az ABC-n.

Hogyan hal meg Dr. Melendez?

Melendez sebész volt, aki a San Jose St. Bonaventure Kórházban dolgozott olyanokkal, mint Dr. Shaun Murphy. De miután a földrengés törmelékei sújtották, Melendez belső szervi károsodást szenvedett , ami a halálához vezetett.

Dr. Kalu elmegy?

Chuku Modu Jared Kaluja a The Good Doctor 1. évadának állandó szereplője volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy távozzon a sorozat második évadából. Az ABC The Good Doctor 4. évada tovább pörög, de ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött makulátlan rekordok lennének.

Kivel köt ki Shaun Murphy?

Shaun a tegnap esti fináléban eljegyezte Lea Dilallót (Paige Spara), aki szintén valószínűleg visszatér. Egy ember, aki nem tér vissza, az Antonia Thomas, aki a pilot óta Dr. Claire Browne-t alakította.

Miért hagyja el Claire a jó orvost?

Claire elhagyja a Jó doktort , mert Antonia Thomas felhagyott a sorozat állandó szereplőivel , ami arra utal, hogy kilépett a projektből, hogy időt szakítson más lehetőségekre.

Claire tényleg otthagyta a jó orvost?

Antonia Thomas alig bírta összetartani, amikor elbúcsúzott Jó Doktor családjától – a TVLine pedig exkluzív videót is közöl érzelmes búcsújáról. Négy szezon után Claire Browne sebészi rezidensként Thomas bejelentette, hogy távozik az ABC orvosi drámájából .

Leah a Good Doctoron terhes a való életben?

A sorozat készítője, David Shore egy 2021 márciusi interjújában elárulta, hogy az írók folyamatosan új kihívásokat és lehetőségeket keresnek Shaun számára, Lea váratlan terhessége pedig mindkettőt kínálja. ... Nem ritka, hogy a valós terhességeket televíziós sorozatok történetébe írják bele .

Miért hagyta el Lea Shaunt?

Ahogy úgy döntöttek, hogy jobbra költöznek, Lea egyedül marad Shaun orvosi elfoglaltságai miatt . Lea elgondolkodik a kórházban, és találkozik egy anyával és újszülött gyermekével. Összeomlik, mert azt akarta, hogy gyermeke megszülessen. Amikor Shaun és Lea elmennek a barátaikkal inni, Claire észreveszi Leát.

Lea és Shaun megtartják a babát?

A JÓ ORVOS a legutóbbi epizóddal tragédiával végződött, így Shaun, Lea és az orvosi dráma rajongóinak szíve fájt. ... Amikor megtudta, hogy terhes, Lea nem volt biztos benne, hogy készen áll-e arra, hogy anya legyen, de úgy döntött, megtartja a babát , ami elragadtatta Shaun barátját.

Carla és Lu benne lesz a 4. évadban?

Sajnos Carla (Ester Expósito), Lu (Danna Paola), Polo (Álvaro Rico), Nadia (Mina El Hammani) és Valerio (Jorge López) nem fog feltűnni a következő évadban , azonban van egy csomó új karakter. még több drámát okozni – milyen izgalmas!

Kihez megy feleségül Shawn a jó orvoshoz?

Carly Lever (Jasika Nicole), patológus. Shaun és Lea megcserélték első csókjukat a The Good Doctor 3. évadában. Shaun és Lea eljegyezték egymást a 4. évad fináléjában. Ahogy a sorozat rajongói emlékezni fognak rá, alig néhány epizóddal korábban veszítették el születendő babájukat.

Dr. Shaun Murphy tényleg autista?

Shaun Murphynél autizmust és savant-szindrómát diagnosztizáltak , ami nagyon ritka kettős diagnózis. 10-ből 1 és 200 autizmussal diagnosztizált ember közül 1-nek van savant-szindrómája is, amelyben fokozott memória-, számítási, művészi vagy zenei képességeik vannak.

Miért ölték meg Dr. Melendezt?

"El akartunk veszíteni egy olyan karaktert, akivel kapcsolatban éreznénk valamit , és fájdalmat éreznénk iránta, és természetesen ő olyan karakter, akivel sokan kapcsolatba kerültek.

Melendez szerette Claire-t?

A kapcsolat rajongói egy utolsó pillanatot kaptak a pár között, mivel Claire volt az, aki végső búcsút vett a karaktertől. Az utolsó közös jelenetükben bevallották, hogy szerették egymást, és Claire mondta először .

Dr. Lim és Dr. Melendez szakított?

2019. november 21. – A „The Good Doctor” 3. évadának 8. epizódjának végén Dr. Melendez (Nicholas Gonzalez) és Dr. Lim (Christina Chang) látszólag szakítottak , és a rajongók nem voltak boldogok. ... Sajnos úgy tűnt, a magánélete érte a legnagyobb ütést. ; Az „Influence” című epizód végén Dr.

Dr. Brown és Dr. Melendez összejön?

Browne és Melendez egymásra talált, de nagyon rövid életű volt. Melendez nem jutott tovább a fináléig, mert belsőleg vérzett. Melendez meghalt, miután ő és Browne szerelmüket vallották egymásnak. Itt találhat egy teljes összefoglalót és spoilereket a The Good Doctor 3. évadának fináléjáról.