Mikor ment nyugdíjba a tmac?

Pontszám: 4,2/5 ( 57 szavazat )

Tracy Lamar McGrady Jr. amerikai egykori profi kosárlabdázó, a Nemzeti Kosárlabda Szövetségben végzett karrierjéről ismert. McGrady hétszeres NBA All-Star, hétszeres All-NBA-válogatott, kétszeres NBA-bajnok, és egyszer nyerte el az NBA Legfejlettebb Játékos díját.

Mi történt a TMAC-al?

Utolsó szezonjait az NBA-ben sérülések sújtották , és 2013-ban visszavonult, miután a Kínai Kosárlabda Szövetség (CBA) Qingdao DoubleStar Eagles csapatánál és a San Antonio Spursnél töltött rövid ideig. Visszavonulása óta McGrady kosárlabda-elemzőként dolgozott az ESPN-nél.

A TMAC mez visszavonult?

Tracy McGrady mezét a jövő hónapban visszavonja az Orlando Magic! A kosárlabda történetének legtúlértékeltebb játékosa.

Meddig volt a TMAC a bajnokságban?

Tracy McGrady 11 éves pályafutása során még soha nem játszott teljes 82 meccses NBA-szezont. A gyengélkedő sérülések és a szerencsétlen szerencse megakadályozta, hogy a T-Mac a liga egyik legjobb játékosa legyen, bekerüljön a Hírességek Csarnokába, és legfőképpen abban, hogy bajnokságot nyerjen.

Mennyi Tracy McGrady nettó vagyona?

Nettó vagyonát 80 millió dollárra becsülték a Wealth-X, egy rendkívül magas nettó vagyonnal rendelkező hírszerzési és kutatási cég szerint.

ESPN First Take | Tracy McGrady 16 NBA-szezon után bejelentette visszavonulását – ESPN Sport First

22 kapcsolódó kérdés található

Mennyire gazdag Shaquille O Neal?

Shaquille O'Neal 400 millió dolláros nettó értéke 2021-ben Shaquille O'Neal 400 millió dollárt ér. A Celebrity Net Worth megerősíti, hogy a sportolóból lett szupersztár 60 millió dolláros fizetést hoz minden évben a maradványai, a különböző támogatási szerződései és az NBA kommentátori fellépései között.

Miért hagyta el Tracy McGrady a Raptorst?

A franchise belső problémáitól eltekintve McGrady elismerte, hogy Toronto hátrányban volt a tárgyalások során, mert Orlando környékén nőtt fel. ... McGrady elismerte, hogy ha 2000-ben ilyen vezetés lett volna, akkor a csapatnál maradt volna.

Milyen magas Lebron James?

Lebron james magasság 6 láb 7 201 3 cm amerikai kosárlabdázó, aki a cleveland cavaliers miami heat és a la lakers csapatában játszott.

Ki vonul vissza az NBA-ből?

Az egykori NBA- játékos, LaMarcus Aldridge a „legfélelmetesebb éjszaka” utáni depresszióval küzdve visszavonul. Ez volt a 2020–2021-es NBA-szezon egyik legmegrázóbb pillanata. LaMarcus Aldridge, a 15 éves NBA-veterán áprilisban vonult vissza a bajnokságtól, néhány héttel azután, hogy a Brooklyn Netshez szerződött.

Houston visszavonja Harden számát?

Sketch segítségével készült. Tilman Fertitta tulajdonos elmondta, hogy a Houston Rockets visszavonja a korábbi gárda, James Harden 13-as mezét a franchise-nál eltöltött idő tiszteletére.

Tracy McGrady 3-at viselt?

Tracy McGrady az 1-es és a 3-as számokat viselte .

Mennyire volt jó Tracy McGrady?

Tracy McGrady tehetséges játékos volt, aki segített meccseket nyerni az NBA-ben . De a legnagyobb teljesítménye annyira megrendítő, amit elárul. Azok a lenyűgöző dolgai, amelyeket tett, és biztosították, hogy minden idők nagyjaként emlékezzenek rá, valójában elrejtették azokat a valós dolgokat, amelyeket minden idők nagjává tett.

Tracy McGrady hányszor jutott be a rájátszásba?

McGrady 2003-ban a 75. helyen állt a SLAM magazin minden idők legjobb 75 NBA-játékosa listáján. McGrady pályafutása során még soha nem jutott be a rájátszás második körébe, annak ellenére, hogy hét alkalommal járt a rájátszásban: egyet a Toronto Raptorsnál, hármat a Orlando Magic és három a Houston Rocketsnél.

Miért hagyta el Shaq Orlandót?

Winter azt mondta: "[O'Neal] azért ment el , mert nem tudta megszerezni, amit akart – hatalmas fizetésemelést . A tulajdonjog semmiképpen nem tudta megadni neki azt, amit akart. Shaq követelései túszul ejtették a franchise-t, és ahogy járt. nem tetszett túlságosan a tulajdonosnak."

Mennyi Kobe Bryant nettó vagyona?

Kobe Bryant 2020. január 26-án 41 évesen meghalt egy helikopter-balesetben, 13 éves lányával, Giannával és 7 másik utasával együtt. Nettó vagyona halálakor 600 millió dollárra becsülhető .

Mennyire gazdag Reggie Miller?

Leginkább arról ismert, hogy 18 éve a National Basketball Association (NBA) játékosa az Indiana Pacersben. Miller övé a legtöbb 3 pontos mezőnygól karrierje során. 2021-ben Reggie Miller nettó vagyonát körülbelül 80 millió dollárra becsülik .

Mit vett Shaq a Walmartnál 70 000 dollárért?

Shaq számos tévét, laptopot, nyomtatót, törölközőt, ruhát és még sok minden mást vásárolt, de továbbra is rejtély, hogyan sikerült 70 000-re kerekítenie. Biztos jó érzés, hogy ekkora összeget úgy költhet el, mint a zsebében. változás.

LeBron milliárdos?

LeBron James hivatalosan is milliárdos . A Sportico szerint a Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James több mint egymilliárd dollárt keresett a pályán és a pályán kívüli próbálkozásai között.