A tmac-nek van gyűrűje?

Pontszám: 4,6/5 ( 73 szavazat )

Tracy McGrady egyetlen bajnokságot sem nyert pályafutása során.

Vince Carternek van gyűrűje?

Vince Carternek nincs gyűrűje , és soha nem játszott döntős sorozatban, de karrierje több, mint Hírességek Csarnokának méltó. ... A 2010-es rájátszásból való kilépése után Carter 10 szezon alatt öt különböző csapatban játszott, de soha nem lett ring üldözője.

Yao Mingnek van gyűrűje?

Az igazság az, hogy Yao Ming, akit sérülések gyötörtek, soha nem nyert bajnokságot ; legjobbja a rájátszás második fordulója volt. Ennek ellenére pályafutása rendkívüli volt, tekintettel kezdeti nyelvi korlátaira, kulturális korlátaira és kötelezettségeire a kínai kosárlabda-válogatott felé.

Mennyit ér Tracy McGrady?

Nettó vagyonát 80 millió dollárra becsülték a Wealth-X, egy rendkívül magas nettó vagyonnal rendelkező hírszerzési és kutatási cég szerint.

Allen Iversonnak van gyűrűje?

Allen Iverson Allen Iverson talán a legtehetségesebb játékos, aki soha nem nyert gyűrűt . ... Iverson támadójátékos volt, aki egymaga vezette Philadelphia 76ersét a rájátszásba. De az egyetlen alkalommal, amikor az NBA döntőjébe vitte őket, Shaquille O'Neallal, Kobe Bryanttel és a Los Angeles Lakersszel kellett szembenéznie.

Tracy McGrady nyerhetett volna GYŰRŰT!!!

17 kapcsolódó kérdés található

Mennyire gazdag Reggie Miller?

Leginkább arról ismert, hogy 18 éve a National Basketball Association (NBA) játékosa az Indiana Pacersben. Miller övé a legtöbb 3 pontos mezőnygól karrierje során. 2021-ben Reggie Miller nettó vagyonát körülbelül 80 millió dollárra becsülik .

Mennyit ér Kobe Bryant?

Kobe Bryant 2020. január 26-án 41 évesen meghalt egy helikopter-balesetben, 13 éves lányával, Giannával és 7 másik utasával együtt. Nettó vagyona halálakor 600 millió dollárra becsülhető .

Ki a jobb Kobe vagy Tracy McGrady?

McGrady százalékos alapon jobb lövő , legalábbis idén. Lehet, hogy nincs benne az a kitörési potenciál, mint Kobe, mint egy városon áthaladó tornádó. McGrady azonban 48,2 százalékot lő a mezőnyből ebben a szezonban (Kobe 42,2-vel lőtt a keddi meccsen), és jobb a 3 pontos lövő is.

Milyen betegségben szenved Yao Ming?

A legfrissebb Kínából származó jelentés szerint Yao Ming magas vérnyomásban szenved, és azt fontolgatja, hogy rövidre vágja profi kosárlabda-pályafutását, mert szervezete nem bírta az NBA és a kínai menetrend okozta nehézségeket.

Ki a legjobb NBA-játékos gyűrű nélkül?

Speciális mérőszámok és örökségek segítségével felsoroljuk azt a 13 NBA-játékost, akik leginkább megérdemelnék a gyűrűt, és akik soha nem nyertek.
  • Karl Malone. Karriernyerési részesedés: 234,6, minden idők negyedik. ...
  • Charles Barkley. Karriernyerési részesedés: 177,2, minden idők 14. helye. ...
  • Elgin Baylor. ...
  • Chris Paul. ...
  • Patrick Ewing. ...
  • Reggie Miller. ...
  • John Stockton. ...
  • Steve Nash.

Vince Carter bekerül a Hírességek Csarnokába?

Ezenkívül Carter 1998–1999-ben az év újonca volt az NBA-ben, olimpiai aranyérmes, kétszeres All-NBA-válogatott és nyolcszoros all-star. A Basketball Reference Hall of Fame valószínűség-követője szerint 94,5 százalék az esélye a bejutásra. Szóval igen, Carter a Hall of Famer tagja lesz.

Hány évesen vonult nyugdíjba Kobe Bryant?

Kobe Bryant 35 évesen nyugdíjba vonul: "Ez a st… | HoopsHype.

Mennyi Hakeem Olajuwon fizetése?

18 éves NBA-pályafutása során Olajuwon több mint 110 millió dollárt keresett.

Mennyi Lebron James nettó vagyona?

James több mint 1 milliárd dollárt keresett 18 éves pályafutása alatt, közel 400 millió dollár fizetéssel és több mint 600 millió dolláros pályán kívüli bevétellel, de ettől még nem lesz milliárdos. Az adók, a kiadások és a befektetések megtérülése után a Forbes körülbelül 850 millió dollárra becsüli James nettó vagyonát.

Mennyit keresett Kobe Bryant a Nike-ból?

Figyelemre méltó kivétel a Nike. A márka négyéves szerződést írt alá Kobe-val, amelynek értéke évi 10 millió dollár volt. Meglepő módon közel két évig nem használták semmilyen szponzori munkára.

Mi a legrövidebb NBA-pályafutás?

Az NBA Fejlesztési Ligában és Európában betöltött szerepe után Curry 2010 januárjában debütált az NBA-ben, amikor 3,9 másodpercet játszott a Los Angeles Clippersben. Currynek ez volt az egyetlen NBA alapszakaszbeli fellépése, és minden idők legrövidebb NBA-pályafutásának rekordját állította be.

Ki a legalacsonyabb lány, aki dögölhet?

A WNBA-n belül a Los Angeles Sparks játékosa, Candace Parker (6'5 hüvelykes) a legalacsonyabb nő, aki egy meccsen elsüllyedt. Kétszer csinálta, és egymást követő meccseken is megtette. Először 2008. június 22-én, az Indiana Fever elleni meccsen dobta be a kosárlabdát.

Miért tiltották be a dunkot?

Az 1967–68-as szezon előtt az NCAA bejelentette, hogy betiltja a slam dunkot. Az eltiltást széles körben úgy tartják, hogy a UCLA-s Kareem Abdul-Jabbar (akkori nevén Lew Alcindor) miatt léptették életbe, aki könnyedén elbukta ellenfeleit.