Vince Carter és Tracy Mcgrady kapcsolatban állnak egymással?

Pontszám: 4,5/5 ( 49 szavazat )

McGrady és egykori csapattársa, Vince Carter unokatestvérek ; miután McGrady elhagyta a Raptorst, összevesztek egymással, de rövid időn belül megoldódott.

Hogyan kapcsolódnak egymáshoz Tracy és Vince?

Vince Carter, aki a közelmúltban vonult vissza az NBA-től rekord 22 éves pályafutásával, elárulta, hogy Tracy McGrady unokatestvére a nagymamája hívása után tudta meg .

Mikor tudta meg a TMAC és Vince Carter, hogy unokatestvérek?

Vince Carter Tracy McGrady távoli unokatestvére, és egyikük sem ismerte fel családi kapcsolatait 1997 -ig.

Mac és Vince Carter unokatestvérek?

A múlt hónapban Carter felfedte azt a mulatságos történetet, ami mögött megtudta, hogy unokatestvérek. Carter az "All Smoke" podcastban Matt Barnes-szal és Stephen Jacksonnal elárulta, hogy az Észak-Karolinai Egyetemen végzett fiatal évében megtudta, hogy McGrady az unokatestvére .

Ki a legidősebb NBA-játékos 2020-ban?

A legidősebb aktív játékos Udonis Haslem , aki most 41 éves.

Vince Carter és Tracy McGrady interjú (2016) | Az ugrás | ESPN archívum

22 kapcsolódó kérdés található

Mennyi pénzt ér Tracy McGrady?

Nettó vagyonát 80 millió dollárra becsülték a Wealth-X, egy rendkívül magas nettó vagyonnal rendelkező hírszerzési és kutatási cég szerint.

Miért hagyta el Tracy McGrady a Raptorst?

A franchise belső problémáitól eltekintve McGrady elismerte, hogy Toronto hátrányban volt a tárgyalások során, mert Orlando környékén nőtt fel. ... McGrady elismerte, hogy ha 2000-ben ilyen vezetés lett volna, akkor a csapatnál maradt volna.

Danny Green és Gerald Green rokonok?

Magánélet. Green másodunokatestvére a Philadelphia 76ers lövöldözős gárdája, Danny Green. Van egy öccse is, Garlon, aki szintén a romániai CSM Oradea profi kosarasa.

LeBron és Zion kapcsolatban állnak egymással?

NEW ORLEANS – Nincs személyes kapcsolat LeBron James és Zion Williamson között . ... 1 választás a 2019-es draftból, amit ő és LeBron ugyanabban az épületben töltöttek. Legutóbbi találkozójuk kedden volt Los Angelesben, amikor LeBron először játszott a Sion ellen.

Mennyire gazdag Shaquille O Neal?

Shaquille O'Neal 400 millió dolláros nettó értéke 2021-ben Shaquille O'Neal 400 millió dollárt ér. A Celebrity Net Worth megerősíti, hogy a sportolóból lett szupersztár 60 millió dolláros fizetést hoz minden évben a maradványai, a különböző támogatási szerződései és az NBA kommentátori fellépései között.

Mennyi Kobe Bryant nettó vagyona?

Kobe Bryant 2020. január 26-án 41 évesen meghalt egy helikopter-balesetben, 13 éves lányával, Giannával és 7 másik utasával együtt. Nettó vagyona halálakor 600 millió dollárra becsülhető .

Mennyire gazdag Reggie Miller?

Leginkább arról ismert, hogy 18 éve a National Basketball Association (NBA) játékosa az Indiana Pacersben. Miller övé a legtöbb 3 pontos mezőnygól karrierje során. 2021-ben Reggie Miller nettó vagyonát körülbelül 80 millió dollárra becsülik .

Mennyit ér Lebron James?

James több mint 1 milliárd dollárt keresett 18 éves pályafutása alatt, közel 400 millió dollár fizetéssel és több mint 600 millió dolláros pályán kívüli bevétellel, de ettől még nem lesz milliárdos. Az adók, a kiadások és a befektetések megtérülése után a Forbes körülbelül 850 millió dollárra becsüli James nettó vagyonát.

Mi a legrövidebb NBA-pályafutás?

Az NBA Fejlesztési Ligában és Európában betöltött szerepe után Curry 2010 januárjában debütált az NBA-ben, amikor 3,9 másodpercet játszott a Los Angeles Clippersben. Currynek ez volt az egyetlen NBA alapszakaszbeli fellépése, és minden idők legrövidebb NBA-pályafutásának rekordját állította be.

Ki a legfiatalabb NBA-bajnok?

Detroit Pistons (2003–2006) Miličić korlátozott játékidőt látott a Pistonsnál töltött első szezonjában, de ő lett a legfiatalabb játékos, aki NBA-döntőben szerepelt (18 év és 356 nap), és mindössze öt nappal később NBA-bajnokságot nyert. a Pistons legyőzte a Los Angeles Lakers csapatát a 2004-es NBA-döntőben.

Hány évesen vonult nyugdíjba Jordan?

A Chicago Bulls edzőtermében 1993. október 3-án tartott sajtótájékoztatón Michael Jordan bejelentette, hogy 30 évesen visszavonul a kosárlabdától. Noha azt mondja, továbbra is szereti a kosárlabdát, döntése okaként a motiváció hiányát és a vágyat említi, hogy jókedvre derüljön.