Amikor megver egy döglött lovat?

Pontszám: 5/5 ( 6 szavazat )

Egy döglött ló megkorbácsolása (vagy egy döglött ló megverése; vagy az anglofon világ bizonyos részein egy döglött kutya megverése) egy olyan idióma, amely azt jelenti, hogy egy bizonyos erőfeszítés időpocsékolás, mivel nem lesz eredménye , mint például a döglött ló megkorbácsolása, amitől nem fog hasznos munkát végezni.

Mit jelent, ha megver egy döglött lovat?

1 : tovább beszélni egy már megvitatott vagy eldöntött témáról, nem akarok döglött lovat verni, de még mindig nem értem, mi történt. 2: időt és energiát vesztegetni azzal, hogy olyasmit csináljanak, ami lehetetlen. Csak egy döglött lovat verünk, ha újabb szavazatszámlálást kérünk?

Mikor kell abbahagyni a döglött ló verését?

Megverni egy döglött lovat azt jelenti , hogy felhozunk egy korábban megoldott kérdést . Bármilyen további vita ezzel kapcsolatban értelmetlennek tekinthető, mert a kérdésről már korábban is volt szó. Példa: Ahogy a múlt héten mondtam, a vancouveri utunk jövő évig várat magára, úgyhogy ne verj egy döglött lovat, és ne kérdezz róla.

Hogy mondod, hogy megver egy döglött lovat?

szinonimák a verni egy döglött lovat
  1. megver.
  2. időzni.
  3. megkorbácsol egy döglött lovat.
  4. folyton ugyanazt hajtogatja.
  5. elidőzni.

Döglött lovat verni rossz kifejezés?

Van egy régi mondás, amelyet mindannyian hallottunk egyszer-egyszer: " Döglött lovat versz." ... Döglött lovat ver, ha ragaszkodik ahhoz, hogy beszéljen valamiről, amiről már beszéltek, egy döntés született, és a jövőben semmiféle beszéd nem fogja megváltoztatni a döntést vagy az eredményt.

Döglött ló megverése

43 kapcsolódó kérdés található

Mit jelentenek ezek az idiómák, amikor egy döglött lovat megharapnak?

Amerikai informális (az Egyesült Királyság informális korbácsolása egy döglött lovat) , hogy erőfeszítéseket pazaroljon valamire, amikor nincs esély a sikerre: Folyamatosan próbálja közzétenni, de szerintem egy döglött lovat ver.

Mit jelképez a döglött ló?

A döglött ló egy kapcsolat, barátság vagy élethelyzet metaforikus halálát jelentheti. A döglött lovak figyelmeztetés lehet, hogy elvesztetted az irányt, vagy tovább kell lépned, hogy új lehetőségek előtt nyisd meg az ajtót.

Hogyan kell döglött lovat vonszolni?

Rögzítse a vontatókötelet vagy vontatóláncot a homlokrakodóhoz vagy a pick-uphoz, és lassan húzza ki a vázat az istállóból. Miután a vázat eltávolították az istállóból, a csúszókormány vagy a traktor villáival meg lehet emelni és elmozdítani.

Mit csinálsz egy döglött lóval?

Az elhullott ló megsemmisítését az állatorvoson keresztül intézheti, miután megállapították az okot. A lovak holttestét a legáltalánosabb módszer az elásás , a szeméttelepre vitel vagy a hamvasztás. A lovak sok ember családjának szerves részét képezik, és megbízható társak.

Mit nem lehet legyőzni egy döglött lovat?

Egy döglött ló megkorbácsolása (vagy egy döglött ló megverése; vagy az anglofon világ bizonyos részein egy döglött kutya megverése) egy olyan idióma, amely azt jelenti, hogy egy bizonyos erőfeszítés időpocsékolás, mivel nem lesz eredménye , mint például a döglött ló megkorbácsolása, amitől nem fog hasznos munkát végezni.

Mit jelent a lovakat fogni?

A „tartsd a lovaidat”, néha „Hold the horses”-nak mondják, egy angol nyelvű idióma, jelentése „ várj, lassíts ”. A kifejezés történelmileg kapcsolódik a lovagláshoz vagy a lovas utazáshoz, vagy a lovas jármű vezetéséhez.

Mit jelent a bozótban verő idióma?

hogy ne adjak határozott választ vagy álláspontot . Kérlek , hagyd abba az üvöltözést , és mondd el a teljes történetet .

Mit jelent a minden fül idióma?

Mohón hallani valamit, figyelmesen hallgatni , mint a Mondd meg, ki volt még meghívva? Csupa fül vagyok. [Köznyelvi; 1700-as évek vége] Lásd az összes szemet is.

Miért hívják a paradicsomszószt döglött lónak?

A „döglött ló” ausztrál rímszó a „paradicsomszósz” kifejezésre. ... A szót az ausztrál nyelv egy bizonyos fajtájának leírására használják – valami a „chav” (Egyesült Királyság) vagy a „white-trash” (USA) mintájára, de az ausztrál változat sokkal finomabb és változatosabb.

Hová mennek a döglött lovak?

a tetemek helyenként eltérőek, és magukban foglalják a temetést, komposztálást, kiolvasztást és hamvasztást/égetést .

Mit csinálnak a gazdák a döglött lovakkal?

Az Iowa Capital Dispatch szerint a Természeti Erőforrások Minisztériuma olyan szabályokat ír elő, amelyek lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy eltemessék az elhullott állatokat a birtokukon, hulladékfeldolgozó üzembe küldjék, vagy égetőműben elégessék . A renderelő növények talán a legelőnyösebb módszer.

Kit hívsz fel egy döglött lovat?

A tetemek ártalmatlanítását gyakran az állatorvoson keresztül is meg lehet oldani. Egyes, általában nagy lósűrűségű területeken a magánvállalkozások és/vagy az állatorvosi praxisok saját ártalmatlanító szolgáltatással rendelkeznek. Állatorvosa tanácsot ad ebben.

Mit jelent a ló lelkileg?

A lovak a legtöbb kultúrában a szabadságot, a hatalmat, a bátorságot és a bölcsességet szimbolizálják. A lovat gyakran a szabadság jeleként értelmezik az álmokban, de lehet komorabb jelentése is. ... Szellemi jelentésük a művészetben, a Bibliában vagy az álmokban széles kört ölel fel, elsősorban színük alapján.

Mit jelképez a fekete ló?

Az első lovas, hódító íjjal és koronával, fehér lovon ül, amelyet a tudósok néha Krisztus vagy az Antikrisztus jelképeként értelmeznek; a második lovas kap egy nagy kardot, és vörös lovon ül, ami a háborút és a vérontást jelképezi; a harmadik mérleg mérleget hordoz, fekete lovon ül, és szimbolizálja ...

Mit jelent lelkileg a fehér ló?

A fehér ló szellemállatai a tisztaságot és a szabadságot szimbolizálják, a jó döntések bölcsességével. Ha a szellemállatod egy fehér ló, ez azt jelenti, hogy megbízhatunk benne, hogy méltósággal és kecsesen visznek végig az életen.

A macskák és kutyák esőzése idióma?

A különösen heves eső leírására használt angol idióma "az eső macskák és kutyák" ismeretlen etimológiájú, és nem feltétlenül kapcsolódik az esőzó állatok jelenségéhez. ... Ha esik macskák és kutyák, akkor szokatlanul vagy hihetetlenül erősen esik.

Mi a spill the bean idiómája?

Fedj fel egy titkot, vagy tárj fel valamit idő előtt, mint például: Számíthatsz a kis Carolra, aki kiönti a babot a meglepetésről. Ebben a köznyelvi kifejezésben, amelyet először 1919-ben jegyeztek fel, a spill azt jelenti, hogy „ elárul ”, ez az 1500-as évekből származik.

Mit jelent a Amikor a disznók repülnek az idióma?

USA, informális. – szokták mondani , hogy az ember azt hiszi, hogy valami soha nem fog megtörténni A pályaudvart akkor fogják felújítani, amikor disznók repülnek .

Mit jelent az, hogy találkozott Waterloojával?

: legyőzni A kormányzó végre találkozott Waterloojával a legutóbbi választásokon.