Egy döglött ló megverésében?

Pontszám: 4,1/5 ( 28 szavazat )

Egy döglött ló megkorbácsolása (vagy egy döglött ló megverése; vagy az anglofon világ bizonyos részein egy döglött kutya megverése) egy olyan idióma, amely azt jelenti, hogy egy bizonyos erőfeszítés időpocsékolás, mivel nem lesz eredménye , mint például a döglött ló megkorbácsolása, amitől nem fog hasznos munkát végezni.

Mit mond a döglött lovat verni?

1 : folytatni egy már megvitatott vagy eldöntött témáról beszélni, nem akarok döglött lovat verni, de még mindig nem értem, mi történt . 2: időt és energiát vesztegetni azzal, hogy olyasmit csináljanak, ami lehetetlen. Csak egy döglött lovat verünk, ha újabb szavazatszámlálást kérünk?

Mit jelent a döglött ló mondás?

: kimerült vagy haszontalan téma vagy probléma – általában azokban a kifejezésekben használatos, hogy megver egy döglött lovat és megkorbácsol egy döglött lovat.

Mikor kell abbahagyni a döglött ló verését?

Megverni egy döglött lovat azt jelenti , hogy felhozunk egy korábban megoldott kérdést . Bármilyen további vita ezzel kapcsolatban értelmetlennek tekinthető, mert a kérdésről már korábban is volt szó. Példa: Ahogy a múlt héten mondtam, a vancouveri utunk jövő évig várat magára, úgyhogy ne verj egy döglött lovat, és ne kérdezz róla.

Hogyan kell döglött lovat vonszolni?

Rögzítse a vontatókötelet vagy vontatóláncot a homlokrakodóhoz vagy a pick-uphoz, és lassan húzza ki a vázat az istállóból. Miután a vázat eltávolították az istállóból, a csúszókormány vagy a traktor villáival meg lehet emelni és elmozdítani.

Döglött ló megverése

17 kapcsolódó kérdés található

Kit hívsz fel egy döglött lovat?

Az elhullott állatokat, a lovak és tehenek kivételével, az LA Sanitation (LASAN) ingyenesen begyűjti. Kérjük, ellenőrizze a helyi sárga oldalakat a ló és tehén eltávolításáról. Minden egyéb elhullott állat eltávolításával kapcsolatban hívja a LASAN Ügyfélszolgálati Központot az 1-800-773-2489 telefonszámon. A legénység a kéréstől számított 24 órán belül érkezik.

Illegális döglött lovat hurcolni a Yonge Streeten?

Egy régi torontói szabályzat miatt teljesen, 100%-ban illegális vasárnaponként egy döglött lovat lerángatni a Yonge Streeten . Másrészt semmi sem állítja, hogy hétfőtől szombatig illegális ugyanazt a tevékenységet végezni, a rémálmoktól eltekintve, valószínűleg ezért nem az ország fővárosa a GTA.

Mit jelent a bokrot verni?

hogy ne adjanak határozott választ vagy álláspontot. Kérlek, hagyd abba az üvöltözést, és mondd el a teljes történetet.

Honnan jön az ajándék ló szájába nézés?

Maga az idióma valószínűleg abból a gyakorlatból ered, hogy a ló korát a fogai alapján határozzák meg . Durva lenne egy lovat kapni születésnapjára, és azonnal megvizsgálni a száját a személy előtt, aki adta, mintha az ajándék értékét próbálná kitalálni.

Mi a beat around the bush eredete?

A „verés a bokor körül” idióma eredete a vadászathoz kapcsolódik. A középkorban a vadászok férfiakat béreltek fel, hogy botokkal verjék meg a bokrok környékét, hogy kiöblítsék alatta a fedezéket.

Miért vernél meg egy döglött lovat?

Egy döglött ló megkorbácsolása (vagy egy döglött ló megverése; vagy az anglofon világ bizonyos részein egy döglött kutya megverése) egy olyan idióma, amely azt jelenti, hogy egy bizonyos erőfeszítés időpocsékolás, mivel nem lesz eredménye , mint például a döglött ló megkorbácsolása, amitől nem fog hasznos munkát végezni.

Van egy méh a motorháztetőjében?

Ha valamiért méhecske van a motorháztetődben, akkor megszállott vagy, és nem tudod megállni, hogy ne gondolj rá. Ezt a kifejezést gyakran használják, amikor aggódik vagy dühös valami miatt. A „motorháztető” szó egyfajta kalapra utal.

Mi az a korbács?

A korbács szó lekicsinylő kifejezés egy olyan személy leírására, akit annak tekintenek . nagyképű, beképzelt vagy ostoba , és a bizonyítékok arra utalnak, hogy ausztrál.

Mit jelent az, hogy túl öreg a mustár vágásához?

A mustár levágása annyit jelent, mint „ elérni vagy felülmúlni a kívánt színvonalat vagy teljesítményt” , vagy általánosabban „sikert elérni, képességet tenni valamire”. Beyoncé például nagyon belevágott az új dalába.

Honnan ered a mondás, hogy tartsd a farkast az ajtótól?

A kifejezés eredetileg „tartsd távol a farkast a kaputól” volt, de azzá a kifejezéssé fejlődött, amelyet ma használunk. A kifejezés egy példáját John Hardyng használta már 1543-ban. Ez megtalálható a John Hardyng krónikájában. "Amelyiknél a farkas a kapuból kijutott..."

Hol zár, de nincs szivar?

A kifejezés az Egyesült Államokból származik, valószínűleg a 20. században vagy korábban. Utal a vásári standokon és karneválokon szivart osztó gyakorlatra. Ezt a kifejezést azokra használnák, akik közel álltak a díj elnyeréséhez, de nem tudták megtenni.

Mit jelent az, hogy egy ajándék ló ne nézzen a szájába?

Az ajándék ló szájába nézés definíciója : kritikus szemmel nézni valamit , amit valakinek adtak . Észrevettem , hogy a gitár nem valódi fából készült , de nem mondtam semmit , mert nem szabad egy ajándék ló a szájban.

Miért mondják, hogy ajándék lónak soha ne nézz a szájába?

Ez a kifejezés arra a tényre utal, hogy a ló kora, tehát hasznossága meghatározható a fogai alapján. A kifejezés azt mondja, hogy ha egy lovat ajándékba adnak, akkor nem szabad a fogait nézni, hogy meghatározzák a minőségét. Ősi kifejezés, pontos eredete ismeretlen.

Honnan ered a mondás, hogy ne nézz ajándék ló szájába?

"Senkinek nem szabad egy igazi horsnak a szájába néznie." Valószínű, hogy Heywood a kifejezést Szent Jeromos latin szövegéből, Az efézusiakhoz írt levélből kapta, Kr. u. 400 körül , amely a „Noli equi dentes inspicere donati” (Soha ne vizsgálja meg egy adott ló fogait) szöveget.

Minden pitében van egy ujj?

Ha azt mondod, hogy valakinek az ujja van minden pitében, azt jelenti , hogy sok mindenben érintett . ... Olyan ember, akinek ujjai vannak a sok pitében.

Hogy hívják azt az embert, aki körbe-körbe ver?

Ezen az oldalon 5 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a beat-around-the-bush kifejezésre, mint például: prevaricate , equivocate, tergiversate, circumlocute és palter.

Mit jelent egy fillér egy tucatban?

Nézzük meg közelebbről az „egy fillért egy tucat” kifejezés jelentését. Ez az idióma azt jelenti, hogy valami rendkívül gyakori, olcsó vagy bárhol elérhető .

Tilos 30 hüvelyk feletti hóembert építeni Kanadában?

Souris (PEI ) egy törvény tiltja a 30 hüvelyknél (két és fél láb) magasabb hóember építését.

Mik a kanadai törvények?

Az alkotmány határozza meg az országot irányító alapvető szabályokat és elveket. ... Kanada alkotmánya tartalmazza az 1867. évi alkotmánytörvényt és az 1982. évi alkotmánytörvényt. Ez Kanada legfőbb törvénye. Megerősíti Kanada kettős jogrendszerét, és magában foglalja az őslakosok jogait és a szerződéses jogokat is.

Tilos a kötést nyilvános helyen eltávolítani Kanadában?

Tilos a kötést nyilvános helyen levenni Bár sokunk bűnös volt egy régi kötés letépésében nyilvános helyen, a York Regionális Rendőrség szerint ez a kanadai törvények szerint valójában illegális .