Mi az a mackie baba?

Pontszám: 4,6/5 ( 67 szavazat )

Válasz: A Kínában gyártott Limited Edition babáid 1994-es debütálásuk óta nagyon népszerű gyűjtemények és játékszerek voltak. Különösen érdekesek azok számára, akik Robert amerikai divattervező és jelmez által tervezett és készített női ruhákat és kiegészítőket gyűjtenek. Gordon Mackie.

Mi az a Mackie Barbie?

Termék információ. Megérkezett a Bob Mackie Platinum Barbie, és úgy néz ki, mint egy kép. ... Ez a gyűjtő Barbie vékony lábfején fehér szandál van, amely kiegészíti a megjelenést, és úgy néz ki, mint a tökéletesség modellje. Ez a Bob Mackie baba ideális kiegészítője bármely babakollekciónak, és nagyszerű ajándékötlet is.

Mi az a Mackie arcú Barbie?

Barbie egyik első átalakulása a szupersztár arccal eltöltött sok év után a "Mackie Face" volt, amelyet először Mackie 1992-es Neptune Fantasy Barbie-jához , majd egyre gyakrabban használtak a Collectible Barbie-hoz. Az 1998-as Happy Holiday Barbie volt az első Holiday Barbie, amelynek Mackie arca volt.

Mi volt az első Bob Mackie Barbie?

A Mattel 1990-ben adta ki első Barbie-ját egy Bob Mackie által tervezett jelmeztel, a Bob Mackie Gold Barbie #5405 -tel.

Honnan tudhatom, hogy a Barbie-m értékes?

Még ha egy baba tökéletes állapotban is van, ha a kínálat meghaladja a keresletet a piacon, valószínűleg nagyon keveset fog érni. Eltekintve a ritka gyűjtők modelljétől, Barbie életkora lesz a legvalószínűbb tényező a ritkaság meghatározásában; minél idősebb a babája, valószínűleg annál ritkább lesz.

Barbie-gyűjtőinterjú Bob Mackie-vel

39 kapcsolódó kérdés található

Melyek a legdrágább Barbie babák?

A történelem öt legdrágább Barbie babája
 1. Stefani Canturi Barbie – 302 500 dollár.
 2. De Beers 40. évfordulója, Barbie – 85 000 dollár. ...
 3. Eredeti Barbie – 27 450 dollár. ...
 4. Lorraine Schwartz Barbie – 7500 dollár. ...
 5. Marie Antoinette Barbie – 1250 dollár. A Marie Antoinette Barbie egy különleges kiadás, amelyet 2003-ban készítettek. ...

Mikor változott meg Barbie arca?

Barbie arcának evolúciója, 1959-2015 De az arca meglehetősen megváltozott. Lehet, hogy plasztikai műtéten esett át. Ez egy kicsit világosabbá válik, ha megnézzük az arca fejlődését 56 éve alatt.

Hány Barbie modell van?

Több mint 170 különböző bőrtónusú és frizurájú baba áll a gyerekek rendelkezésére, amelyekben választhatnak, és amiben megláthatják magukat. Bár a márka több lehetőséget próbált adni a gyerekeknek, nem mindig járt sikerrel.

Hány Barbie-film van összesen?

A franchise jelenleg 38 filmből áll; A Mattel 36 filmet adott ki, mielőtt 2017-ben szünetet tartott, hogy a Barbie: Dreamhouse Adventures című tévésorozatra koncentrálhasson, de 3 évvel később visszatért a Barbie: Princess Adventure című filmmel.

Mennyit ér az 1988-as Holiday Barbie?

Kutatásaim alapján az 1988-as Holiday Barbie-dobozban lévő pénzverő értéke 450 és 650 dollár között, az 1989-es Holiday Barbieé 125 és 150 dollár között, az 1990-es Holiday Barbieé pedig 65 és 100 dollár között mozog.

Van Bob Mackie múzeum?

Tennessee-ben van egy múzeum, amelyet Bob Mackie divattervezőnek szenteltek , és Robert alig hiszi el! ... Eddig több mint 604 millió egyedi médiabenyomást szereztek a múzeumban. A Wearable Art by Bob Mackie QVC kollekcióból ez a kardigán tökéletes őszre.

Ki Cher tervezője?

A nemzetközileg elismert jelmez- és divattervező a sztárokig, Bob Mackie vázlatművészként kezdett Dél-Karolinában. Ma Mackie arról ismert, hogy olyan szórakoztató ikonokat öltöztet, mint Cher, de 1961-ben az illusztrációi voltak a legkeresettebb alkotásai.

Ki Barbie új barátja?

Nem sokkal ezután a Toy Fair 2004 egy újabb férfi babát vezetett be a Barbie Cali Girl strand témájú játéksorozatába. Ez volt Blaine , egy boogie boardozó ausztrál bennszülött, aki most Barbie-val jár.

Szakított Barbie és Ken 2020-ban?

NEW YORK – Amerika egyik leghíresebb párja felmondja . 43 év együttélés után Barbie és Ken (keres) – akárcsak a babákban – úgy döntött, hogy a szakítás nehéz megtenni, de meg kell tenniük. ...

Sikeres volt a kanyargós Barbie?

A baba a játékgyártó Mattel hatalmas diadala volt , 1959-es bemutatása óta több mint 3 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le . ... A készletben található egyik babát „kanyargósnak” nevezik, ami arra utal, hogy a Mattel talán a sokszínűbb és valósághűbb Barbie-testekért kiáltó szülőkre reagál.

Lehetséges egy Barbie test?

Válaszok (1) Lehetséges egy Barbie-test? ... Amikor a Rehabs.com-nál dolgoztam, a csapat készített egy infografikát „Lehetséges a Barbie-test?” címmel. Valósághű fotót készítettek egy Barbie baba méretei alapján. Felfedezték, hogy lehetetlen a fizikai arányait .

Miért rossz példakép Barbie?

Bebizonyosodott, hogy Barbie soványabbnak tűnhet azoknak a gyerekeknek, akik alacsonyabb önbecsülésével játszanak, és fokozott vágyat kelt. A Barbie negatív hatással van a testképre, és csökkenti a testtel való elégedettségi szintet a fiatal lányok körében azáltal, hogy hamis színleléseket és nyomást gyakorol a gyerekekre, hogy vékonyak és tökéletesek legyenek.

Mi a legritkább játék?

Íme a 10 legértékesebb játék gyermekkorodból:
 • Vintage Atari Games: „Air Raid” – 33 400 dollár. ...
 • Pokémon kártyák: Pikachu – 100 000 dollár. ...
 • Hot Wheels: 1969-es Volkswagen Beach Bomb – 125 000 dollár. ...
 • Az eredeti monopólium – 146 500 dollár. ...
 • GI ...
 • Baseball kártyák: Honus Wagner – 2,8 millió dollár. ...
 • Képregények: „Akcióképregények 1” – 3,2 millió dollár.

Milyen korosztályt céloz meg Barbie?

De ahogy a 12 évesek egyre kifinomultabbak lettek, a babák gyorsan lejjebb kerültek a korosztályban, és beilleszkedtek a mai 3-5 éves Barbie-közönségbe. Ez szinte lehetetlenné teszi a Mattel feladatát, hogy megpróbálja lekötni az idősebb lányok figyelmét, mert ma már a 6 és 7 éves lányok is babásnak gondolják a babát.

Mennyit ér 2000 Barbie?

A limitált kiadású 2000-es Ferrari Barbie nemrég 225 dollárért kelt el az eBay-en. A jól felismerhető Ferrari logóval gyémánt hajdíszként a jellegzetes Ferrari Red ruhát viseli. Az árcédula ennek a babának a gyűjthető jellegét tükrözi.