A mackie cr4 jó keverésre?

Pontszám: 4,8/5 ( 63 szavazat )

A Mackie CR4 hangszórópárja a stúdióteljesítmény szabványának megfelelően készült. Ezeket elsősorban multimédia létrehozására tervezték. Ez azt jelenti, hogy alkalmasak zenei produkcióra és alacsony szintű keverésre és filmzene létrehozására . Kompaktak és hordozhatóak, ideálisak kis stúdióban vagy otthoni használatra.

Jók a Mackie stúdió monitorai?

A Mackie egy márka, amely jól ismert és nagy tiszteletnek örvend a stúdiókörökben. ... A Mackie CR3-XBT monitorok megtalálják az ár és a teljesítmény közötti édes egyensúlyt , a bemeneti lehetőségek széles választékát kínálják, beleértve a Bluetooth-t is, olyan funkciókkal, amelyekre a gyártóknak szüksége van, mint például a széles frekvenciatartomány és a szilárd felépítési minőség.

A PreSonus Eris 3.5 jó keveréshez?

A legjobb olcsó stúdiómonitorok a PreSonus Eris 3.5. A viszonylag semleges, 80 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciaátvitellel pontos hangminőséget érhet el – ideális otthoni keverési környezetben .

A Mackie hangszórók jó márka?

Ma Mackie jól ismert a zeneipar szakemberei körében, és az otthon vagy az istentiszteleti hely határain belül jó márkaként kedvelik. A Mackie márka termékei azért népszerűek, mert kiváló minőséget kínálnak elfogadható áron, és bárki nagyszerűen tudja használni őket.

Valóban szüksége van stúdiómonitorokra?

Általában előnyös stúdiómonitorok használata, ha felvételt, keverést vagy masteringet készít . Ahogy korábban említettük, egyszerűen pontosabb hangzást kap. Ha hagyományos hangszórókat használ, előfordulhat, hogy a hang néhány részlete kimarad, ami kiegyensúlyozatlan keverékhez vezethet. ... Ha bolondbiztos keveréket szeretnél, maradj a stúdiómonitoroknál!

9 STUDIO FEJHALLGATÓ zenei produkcióhoz, keveréshez, követéshez

27 kapcsolódó kérdés található

Kell 2 monitor hangszóró?

A legtöbb stúdiómonitor egyenként kerül értékesítésre. Egyes stúdiómonitorok azonban készletben kaphatók. Zene készítéséhez jó sztereó hangra van szüksége, azaz 2 hangszóróra. Ezért javasoljuk, hogy vásároljon 2 egyforma stúdiómonitort, vagy vegyen egy 2 monitoros hangszórót.

Használhatok normál hangszórókat monitorként?

Használhat normál hangszórókat stúdiómonitorként , de a hang torz lesz. A stúdiómonitorok a lehető legpontosabban hozzák létre a rögzített hangot, és szinte semmit nem adnak hozzá az eredeti jelhez. ... Stúdiójában ne hagyományos hangszórókat használjon, hanem dedikált hangszórókat, úgynevezett stúdiómonitorokat.

Hol gyártják a Mackie hangszórókat?

Az RCF biztosította a cégnek az első nemzetközi gyártóüzemet is. Az akvizíció befejeztével Mackie átvette a hangszórógyártást az RCF Reggio Emiliában, Olaszországban található üzemében.

Az elektromos vagy passzív hangszórók jobbak?

A passzív hangszórókban több hely van a nagyobb meghajtóknak Mivel a meghajtott hangsugárzókban van egy erősítő, ez azt jelenti, hogy általában kisebb meghajtókkal rendelkeznek (a hangszóró hangot előállító része). A nagyobb meghajtók általában tisztább, kiegyensúlyozottabb hangzást biztosítanak, és lehetővé teszik a hangszóró hangosabbá tételét.

Hangosak a prezonus Eris 3.5?

Minden bizonnyal elég hangosak ahhoz , hogy megtöltsenek hanggal egy szobát, még akkor is, ha kellemetlenül hangosak a megfelelő szobában, de soha nem lesz szükségem rájuk, hogy ilyen hangosak legyenek. Az átlagos beszédhang hangereje feletti szinten ezek a dolgok a méretükhöz képest hihetetlenül jól hangzanak.

Hogyan csatlakoztathatom az Eris 3.5-öt a mélysugárzóhoz?

Ahelyett, hogy az Avid MBoxot az Eris 3.5-höz csatlakoztatná, csatlakoztassa az alegység bal és jobb bemenetéhez . Ezután csatlakoztassa a sub bal és jobb oldali kimenetét a bal Eris 3.5 hangszóró L és R BEMENETEIhez. Ezután szabályozhatja a mély és a hangszórók közötti keresztezési frekvenciát.

Jók a prezonus hangszórók?

De a jelenlegi állapotuk ellenére is baromi jó hangzású hangszórók , amelyek remekül használhatók kis AV-szerkesztési beállításokhoz. Használja a beépített 50 wattos teljesítményerősítőt, a rengeteg bemeneti lehetőséget és a Bluetooth 5.0-t, és olyan hangszórókat kap, amelyek elpusztítják az átlagos soundbart vagy hordozható BT hangszórót. Jó cucc a Presonustól.

Miért használnak monitor hangszórókat a DJS-ek?

Miért fontosak a fülkemonitorok? A legtöbb klub és fesztivál DJ-fülkéjében hangszórók találhatók, amelyeket fülkemonitornak neveznek. Ezek a hangszórók közvetlenül a DJ-vel szemben állnak, távol a tömegtől. Az ő szerepük az , hogy a DJ pontosan és tisztán hallja, amit a közönség hall, lehetővé téve számára, hogy precízen keverje össze .

Mi a különbség a PA hangszóró és a monitor között?

Ivan Klepac: A PA és a monitor közötti különbség könnyen elmondható . A PA hangszóró kitölti a közönséget, a monitordoboz a zenekart. ... Egy monitor hangszórót (más néven éket) általában a színpad elülső szélére helyeznek el, hogy a zenészek jól hallják magukat és zenekartársaikat a színpadon.

A stúdiómonitorok alkalmasak zenehallgatásra?

Igen, hallgathat zenét a stúdiómonitoron , de más hangot fog hallani. A stúdiómonitorokat úgy készítették, hogy lapos hangot adjanak, és semmi egyediség vagy szín nincs mögötte. A számítógép hangszórói úgy készültek, hogy kellemes és élvezetes módon játssza le zenéit.

Használhatom az aktív hangszórókat passzívként?

A meghajtott hangsugárzók és a passzív hangsugárzók együttes használatának legbiztonságosabb módja a keverő használata. A jelkimenetet egy két kimenettel rendelkező keverőn keresztül juttassa el. Futtassa az egyik párt a meghajtott hangsugárzókhoz, a másikat pedig a passzív hangsugárzókhoz. Ellenőrizze még egyszer a vezetéket és a tápcsatlakozásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szorosak és biztonságosak.

Lehet passzív hangszórót aktív hangszóróhoz kötni?

Általánosságban elmondható: Az aktív hangszórókat tetszés szerint láncolhatja a passzívok erősítőjével . Azonban meg kell győződnie arról, hogy MINDEN kábelezése XLR típusú, és a lánc minden darabjának van bemeneti és kimeneti jele.

Szüksége van erősítőre a passzív hangszórókhoz?

A passzív hangszórónak nincs beépített erősítője; normál hangszóró vezetéken keresztül kell csatlakoztatni az erősítőhöz . ... Mivel az erősítő egy aktív elektronikus eszköz, áramra van szüksége, ezért minden aktív hangszórót konnektor közelébe kell helyezni.

Ki vásárolta meg Mackie-t?

Woodinville, WA (2017. október 13.) – A Los Angeles-i székhelyű magántőke-társaság, a Transom Capital Group megvásárolta a Loud Technologies, Inc. tulajdonában lévő összes audiomárkát (Mackie, EAW, Martin Audio, Blackheart, Crate, Ampeg és Tapco). egy új cég, a Loud Audio, LLC létrehozásához.

Mackie kínai?

A Mackie egy amerikai professzionális audiotermék-márka. ...

Kié az AudioControl?

Az AudioControl-t eladták az AudioControl vezérigazgatójának. Az AudioControl elnöke és vezetője 29 éve Tom Walker eladta az audiocéget a jelenlegi vezérigazgatónak, Alex Camarának .

A monitor hangszórói jobban szólnak?

Mivel az erősítőt és a hangszórót kifejezetten úgy tervezték, hogy együttműködjenek, kevésbé valószínű, hogy kifújja a hangszóróit. Az összes crossover alkatrész (beleértve az erősítőket, a meghajtókat és a hangszóróházakat) szintén összeáll, így a stúdiómonitorok jobb választást jelentenek a konzisztens, megbízható hangzás érdekében .

Használhatok csak egy stúdiómonitort?

Bár egyetlen stúdiómonitoros hangszóró használata megfelelő lehet az alkalmi zenehallgatáshoz , erősen ajánlott két stúdiómonitor teljes kihasználása sztereó konfigurációban, ha keverést végez, és jó színvonalú zenét szeretne előállítani.