Jók a mackie hangszórók?

Pontszám: 4,7/5 ( 31 szavazat )

A Mackie CR4 Review egy pár hangszóró, amely jól teljesíti a funkcióját. Ha egy megfizethető monitorpárt keres, hogy leüljön az asztalára, zenét játsszon vagy videót nézzen, akkor ezek kiválóak. ... A Mackie-nek jó minőségű termékei vannak, erre jó példa a Mackie CR4 multimédiás monitorok.

A Mackie hangszórók jó márka?

Ma Mackie jól ismert a zeneipar szakemberei körében, és az otthon vagy az istentiszteleti hely határain belül jó márkaként kedvelik. A Mackie márka termékei azért népszerűek, mert kiváló minőséget kínálnak elfogadható áron, és bárki nagyszerűen tudja használni őket.

Jók a Mackie monitorok?

A Mackie CR termékcsaládja az általuk kínált kiváló ár-érték aránynak köszönhetően határozott kedvenc. Agresszív árfekvésük miatt kiváló választás kezdőknek. Nagyon tisztességes hangkimenettel , jobb felépítési minőséggel és feltűnő dizájnnal. Ezek a jelenleg elérhető legjobb értékű kreatív referencia multimédiás monitorok közé tartoznak.

Hol gyártják a Mackie hangszórókat?

Az RCF biztosította a cégnek az első nemzetközi gyártóüzemet is. Az akvizíció befejeztével Mackie átvette a hangszórógyártást az RCF Reggio Emiliában, Olaszországban található üzemében.

A Mackie CR3 aktív vagy passzív?

CR3 jellemzők Van még egy . 75-ös magassugárzó, amely 20 kHz-ig megy, ami elég jó, és összesen 50 W a kimenő teljesítménye. A konfigurálás szerint az egyik hangszóróban az erősítő található, míg a másikban passzív , ami kellemessé és egyszerűvé teszi a dolgokat.

A Death Mama áttekinti a Mackie SRT210 hangszórókat

22 kapcsolódó kérdés található

A Mackie CR4 jó keverésre?

A Mackie CR4 hangszórópárja a stúdióteljesítmény szabványának megfelelően készült. Ezeket elsősorban multimédia létrehozására tervezték. Ez azt jelenti, hogy alkalmasak zenei produkcióra és alacsony szintű keverésre és filmzene létrehozására . Kompaktak és hordozhatóak, ideálisak kis stúdióban vagy otthoni használatra.

Kié a Mackie audio?

Írta: Clive Young. A Los Angeles-i székhelyű magántőke-társaság, a Transom Capital Group megvásárolta a Loud Technologies, Inc. tulajdonában lévő összes audiomárkát – Mackie, EAW, Martin Audio, Blackheart, Crate, Ampeg és Tapco – egy új vállalat, a Loud Audio, LLC létrehozása érdekében. .

Mackie még mindig üzletben van?

A megállapodás azt jelenti, hogy a Mackie nem lesz a felső fiókos keverők és más professzionális hangstúdió-berendezések helyileg ellenőrzött gyártója. A Sun Capital vezetői azonban azt ígérik, hogy a pénzvesztő Mackie központját és gyártása nagy részét Woodinville-ben tartják. A cég jelenleg 400 alkalmazottat foglalkoztat.

Mackie kínai?

A Mackie egy amerikai professzionális audiotermék-márka. A Greg Mackie által 1988-ban Seattle-ben alapított megfizethető és sokoldalú kompakt professzionális hangkeverők gyártójaként a Mackie a LOUD Technologies elsődleges termékcsaládja.

A PA hangszóróknak jó basszusuk van?

Csúcs-, közép- és alacsony frekvenciákat képesek előállítani. Ez azt jelenti, hogy amikor zenét játszik le rajtuk, az a dal összes frekvenciáját reprodukálja. Sok modern PA hangsugárzó teljes körű. Ez azt jelenti, hogy nem csak jó magas és középső frekvencia átvitellel rendelkeznek; nagyon jól szól a basszusuk is.

Mi az a multimédiás monitor?

Szűrők . Monitor, amely beépített hangszórókat és kamerát tartalmaz .

Hogyan működik a hangszóró?

A motoros effektust a hangszórókban használják. Ezekben az eszközökben az elektromos áram változásai az elektromágnesek által keltett mágneses tér változásait okozzák. Ez egy kúp elmozdulását idézi elő, ami nyomásváltozásokat hoz létre a levegőben, és hanghullámokat képez.

Ki vásárolta meg Mackie-t?

A Transom Capital felvásárol márkákat, köztük a Mackie-t, az Ampeg-et, az EAW-t és a Martin Audio-t a LOUD Technologies, Inc.-től. Los Angeles, (2017. október 16.) A Transom Capital Group ma bejelentette, hogy megvásárolta az összes márkát a LOUD Technologies, Inc.-től, beleértve a Mackie-t is. ® , Ampeg ® , EAW ® és Martin Audio ® márkák.

Mi az a Mackie?

Mackie. A Mackie az egyesült államokbeli székhelyű LOUD Technologies cég márkája. A Mackie márkát professzionális zenei és hangrögzítő berendezéseken használják, mint például keverőpultok, hangszórók, stúdiómonitorok és DAW vezérlőfelületek, digitális felvevőberendezések és egyebek.

Ki alapította Mackie-t?

Greg Mackie amerikai vállalkozó és a professzionális audiotermékek feltalálója, leginkább a Mackie Designs alapítójaként ismert.

Milyen illata van a Bob Mackie parfümnek?

A Bob Mackie dizájnháza által 1991-ben piacra dobott MACKIE egy éles, keleti, virágos illat . Ez a nőies illat az ananász, a málna és az őszibarack gyümölcsös jegyeinek keverékével rendelkezik. Rózsa, jázmin, pézsma és szantálfa kíséri.

Honnan származik a Mackie név?

Eredet. A Mackie klánnév a gael MacAoidh angol nyelvű formája. A gael Aoidh személynév régi név, jelentése „tűz .

Hogy mondod, Mackie?

Bontsd fel a „mackie”-t hangokra: [MAK] + [EE] – mondd ki hangosan, és told el túlzásba a hangokat, amíg nem tudod folyamatosan előállítani őket. Rögzítse magát, amikor teljes mondatokban mondja „mackie”, majd figyelje magát és hallgasson.

Kié a hangos hang?

2017 októberében a Transom Capital Group felvásárolta az összes LOUD Technologies márkát, és átnevezte a céget LOUD Audio, LLC névre.

Hangosak a PreSonus Eris 3.5?

Bár ezek monitorok és nem hangszórók, rengeteg fizikai hangkimenetet biztosítanak, sokkal hangosabbat, mint amit egy ilyen kis, közeli monitortól vártam volna. (Ne feledje, a közeli mezőket a közelről, alacsony és közepes hangerőszintekhez tervezték.)

Valóban szüksége van stúdiómonitorokra?

Általában előnyös stúdiómonitorok használata, ha felvételt, keverést vagy masteringet készít . Ahogy korábban említettük, egyszerűen pontosabb hangzást kap. Ha hagyományos hangszórókat használ, előfordulhat, hogy a hang néhány részlete kimarad, ami kiegyensúlyozatlan keverékhez vezethet. ... Ha bolondbiztos keveréket szeretnél, maradj a stúdiómonitoroknál!

Jók a PreSonus 3.5 keverésre?

Kevesebb mint 100 dollárért a PreSonus Eris 3.5 egy átjáró pár stúdiómonitor, amely az újoncokat vezeti be a megfelelő hangkeverés világába. ... A 80 Hz és 20 kHz közötti viszonylag semleges frekvenciaátvitellel pontos hangminőséget kap – ideális otthoni keverési környezethez.

Az IPS jó filmekhez?

Az IPS technológia PC-monitorokhoz is alkalmas, mivel jobb a kép- és színpontosság a széleken , még akkor is, ha közel ülünk. A VA panelek alkalmasabbak filmnézésre gyengén megvilágított helyeken, mivel ezek a legjobb kontrasztot mutatják a kettő között.