Mi az orotund játék?

Pontszám: 4,6/5 ( 66 szavazat )

Az Orotund egy magas, karcsú, koromsötét csontváz szörnyeteg, amely az útvesztőben vándorol . Amikor egy játékos belép a látószögébe, bármilyen távolról is, azonnal, rendkívül nagy sebességgel feléjük csap, és az érintkezéskor azonnal megöli a játékost.

Mit jelent az Orotund?

1: a hang teltsége, erőssége és tisztasága jellemzi : zengő, ordító hang. 2 : nagyképű, pompás beszéd.

Mi a célja a Roblox labirintusnak?

Jelenleg két entitás van a játékban: The Orotund és The Cajoler. Minden entitásnak megvannak a maga sajátosságai. Azonban mindketten nagyon ellenségesek a játékossal szemben, és provokálatlanul megtámadják őket. A cél az , hogy megpróbáljuk elkerülni ezeket az entitásokat, amennyire csak lehetséges, és talán, csak talán, elmenekülni a labirintusból ...

Be tudod fejezni a labirintust Robloxban?

Le kell győznie ezeket a szörnyeket, hogy túljusson ezen a szinten. Ennek a szintnek az eléréséhez le kell győznie ezt a két szörnyet. Ez az ortund szörnyeteg meg fog támadni, de ha rádobsz dolgokat, akkor legyőzik.

Hány szörny van a Labirintus Robloxban?

A labirintus megtisztítása után a játékos egy új, nehezebb szintre lép. A 16 szinten szétszórt 48 szörnyeteg és 48 vitamintabletta van, amit a játékos megehet. Amikor vitaminnal van feltöltve, a játékos néhány lépésig üldözhet egy szörnyet, és megölheti.

Incselkedő orotund

34 kapcsolódó kérdés található

Mi a kód a labirintusban?

A fent említett kulcsszószekvencia helyett a labirintus menekülési kódja a filmben a labirintus szakaszok nyitószekvenciája: 71526483 .

Melyik a legfélelmetesebb játék a Robloxon?

Tartalom
 • Finders Keepers.
 • Gésa.
 • Egyedül egy sötét házban.
 • A Mimic.
 • Az útvesztő.
 • Gyilkosság rejtélye 2.
 • Síri csend.

Hogyan menekülhetsz el a labirintusfutó elől Robloxban?

Hogyan szökjünk meg. A meneküléshez először meg kell találni az Útvesztő külső gyűrűihez vezető négy ajtó egyikét, amelyek a labirintus minden bejáratának legtávolabbi végén találhatók. Az egyetlen ajtó, amelyet soha nem láttak kinyílni, a külső gyűrűs ajtó a DarkZone-ban. Miután megtalálta a "Csengőajtót", az kinyílik, amikor este van.

Mit csinálsz a telefonnal a Roblox 2020 labirintusában?

A telefon egy extra elem a labirintusban . Jelenleg semmi célt nem szolgál. A telefon a csontváz mellett található.

Mi a fehér tárgy a Roblox labirintusban?

A fehér tárgy egy olyan tárgy, amelyet felvehet a kőszerkezetről. Valójában egy zongorabillentyű hiányzik a zongoráról . Ha a zongorába helyezi, megjelenik egy üzenet.

Mit csinálsz az AX-szel a labirintusban?

Az Axe használható az Orotund 3 másodpercre, a Cajoler 5 másodpercre történő elkábítására . Az Axe vékony fényt is tud adni. A fejsze nem tudja széttörni a ládákat, bár képes elkábítani az orotundt és a cajolert. Az Axe segítségével széttörheted az Aknatengely deszkáit, és elkezdheted ott a felfedezést.

Mit csinál a temető a Roblox labirintusban?

Ennek nincs funkciója, és nem is felvehető. Piano - Egy zongora található egy folyó közelében a felszínen, amelyet használhat a fehér tárgy? hogy felfedjen egy üzenetet. Egy temető. A temetőben a sírokon kívül nincs semmi, amerre látod.

Mit jelent az, ha valami hiábavaló?

a : általában indokolatlan vagy túlzó követeléseket (értékre vagy állásra vonatkozóan) állít fel az álnok csaló, aki a kultúra iránti szeretetét magára vállalja, ami tőle idegen – Richard Watts. b : az érintett, indokolatlan vagy eltúlzott fontosságot, értéket vagy termetet kifejező igényes nyelv igényes házak.

Hogyan használod az Orotund szót egy mondatban?

Orotund egy mondatban?
 1. A milliomos önfejű modora arrogánssá tette.
 2. Amikor az elnök meglátogatja az autóipari munkásokat, megpróbálja a srácok közé tartozni, elkerülve az orotund párbeszédet.

Melyik szó jelentése élénk?

Élénkíteni , élénkíteni, serkenteni azt jelenti, hogy élénkít. Animálni annyi, mint elevenséget teremteni: Egészség és energia élénkítette mozdulatait.

Mi a labirintusfutó Roblox kódja?

A kilépés kódja 3752641 !

Hogyan menekülsz a labirintusból?

Van egy egyszerű módszer a labirintusból vagy labirintusból való kiutat találni: érintse meg a falat vagy a sövényt a hozzá legközelebbi kezével, balra vagy jobbra . Ugyanaz a kéz érintse a falat, és sétáljon tovább. Ez borzalmasan hosszú úton vezethet, de végül kijut.

Melyik a legfélelmetesebb játék a Roblox 2021-ben?

Az 5 legjobb ijesztő Roblox-játék 2021-ben
 • A horror lift. Érdemes lekaparni ezt a listáról, ha félsz a zárt terektől, mivel ez a játék egy kis liftben játszódik, ahol a játékosok félelmetes lényekkel küzdenek meg. ...
 • Egyedül a sötétben. ...
 • A lakás. ...
 • Hagyd abba Slender. ...
 • Rózsák.

Mi a sorrend a labirintusfutóban?

A sorozat a The Maze Runner (2009), a The Scorch Trials (2010) és a The Death Cure (2011) , valamint a két előzményregény, a The Kill Order (2012) és a The Fever Code (2016), a Crank című regényből áll. Palace (2020), és egy kísérőkönyv The Maze Runner Files (2013) címmel.

Hol van a rádió a Roblox labirintusban?

A rádió a falak egyik fából készült szekrényén lesz. Annak érdekében, hogy könnyen elérje, a labirintus kezdetébe lépve nagyon közel ragaszkodjon a jobb oldali falhoz, mert egyes kanyarokat nem lehet könnyen észrevenni.

Milyen lények vannak a labirintusban?

A labirintusban furcsa, halálos lények találhatók, akik Griever néven ismertek. Nem sokat tudni róluk. A Gladerek megpróbálnak életben maradni, valamint "megoldani" az Útvesztőt azáltal, hogy "futókat" neveznek ki, hogy a lehető leggyorsabban átfussanak rajta, miközben követik a falak mozgását, és megpróbálnak kijáratot találni a meneküléshez.

Mik a szörnyek a labirintusban?

A Bulb Monsters egy olyan robotlény, amelyet a WICKED hozott létre , és a Gladers, B csoport, Brenda és Jorge harcol ellenük a The Scorch Trials végén.

Hogyan állítod meg az Orotundot?

Legyen tisztában a környezetével. Mindig gondoljon egy menekülési útvonalra, ha az Orotund meglát. Fordíts hátat, és fuss, mielőtt meglátna , mert kicsi az esélye, hogy megszökhetsz. Bár kicsi az esélye, egy próbát megér, de még mindig lehet újraszületni.