Melyik epizód szimpla a phineas and ferb-ről?

Pontszám: 4,5/5 ( 3 szavazat )

(Squirrels In My Pants)", ez a rap/hip-hop dal neve a " Comet Kermillian " epizódban, amelyet rappoló utcai előadók csoportja, a 2 Guyz N the Parque a Danville Parkban írt.

Melyik epizód a te korodban a Disney Plus-on?

Phineas és Ferb – 4. évad, 48. rész : Act Your Age – Metacritic.

Melyik a legkedveltebb Phineas and Ferb epizód?

1. „Rollercoaster: The Musical!” (2. évad, 37. rész) Ez a Phineas és Ferb minden idők kedvenc epizódja. Ez újraalkotja a Phineas és Ferb legelső epizódját, de most több zenei szám is megjelent.

Hány éves Ferb?

A "Phineas és Ferb's Quantum Boogaloo"-ban, miután Candace 20 évet utazott a jövőbe, Linda kijelenti, hogy Phineas és Ferb most 30 éves. Legalábbis Ferb valahol 6 és 15 év között van .

Meghalt a léggömb?

Háttérinformációk Balloony látható a Back in Gimmelshtump dal hátterében. Balloony bekerült a "Meapless in Seattle"-be, de később Perry, a Platypus megjavította, és sebtapaszt adott neki. A "Meapless in Seattle"-ben Balloony élőnek és mobilnak tűnik .

SIMP (Mókusok a nadrágomban) (A Phineas és Ferb című filmből/Sing-Along)

36 kapcsolódó kérdés található

Ki Ferb barátnője?

Vanessa Doofenshmirtz | Phineas és Ferb Wiki | Rajongás.

Phineas feleségül veszi Isabellát?

Sok álma mindig azzal végződik, hogy Phineas feleségül kéri őt ("Isabella, a hős"). Feltételezhető, hogy ketten együtt maradnak, miután főiskolai éveik alatt hivatalosan is egy pár lettek ("Act Your Age").

Phineas és Ferb visszatér?

A Phineas and Ferb (Reboot) egy közelgő 2021 -es sorozat. A Disney Channel és a Disney XD eredeti „Phineas és Ferb” sorozata alapján készült.

Mi tartja távol a mókusokat a növényektől?

Keverj a virágföldbe valamit, amit a mókusok gusztustalannak találnak. A természetes riasztószerek lehetnek cayenne bors, törött pirospaprika, ecet, borsmentaolaj vagy fokhagyma (vagy próbálja ki kettő vagy több kombinációját). ... A leszűrt keveréket öntsük szórófejes flakonba, és permetezzük vele a talajt a cserepes növények körül.

A mókusok énekelnek?

Antilop mókusok Az Egyesült Államokból származó magányos mókus figyelmeztető dalokat énekel, ha fenyegetve érzi magát .

Ki mondja, hogy rendben van a Phineas és Ferb?

Amíg ott dolgoztak, ő volt Candace és Jeremy főnöke a Lake Nose-nál . Az általa sokszor előszeretettel ismételgetett hívószava az ujjai csettintése közben "rendben van".

Valódi a Kermillian-üstökös?

A Kermillian üstökös valószínűleg a Halley-üstökösön alapul , vagy a Halley-üstökösön, amely 76 évente kerül közel a Naphoz, legutóbb 1986-ban. A való életben nincs más kiemelkedő üstökös hasonló időszakokkal. Ez azt jelentené, hogy Augustus Kermillian Edmund Halley-n alapul.

Ki vette feleségül Baljeetet?

Baljeet feleségül veszi Juliette Bousquet -t, négy gyermeke van, Jaime, Monet, Alagan és Avani, és még mindig szoros barátságot ápol Buforddal.

Ferb autista?

Ferb nonverbális autista, akinek a társadalmi visszahúzódása annyira megromlott, hogy nem tudott normális iskolába járni, mert ha így járna, összeomolna. Megmagyarázhatatlan módon ragaszkodott Phineashoz. Az ő világukban Ferb úgy dönt, hogy nem beszél, de továbbra is képes fenntartani az egészséges kapcsolatokat, ahogy a való életben nem volt képes.

Kivel köt ki Candace?

Epizód összefoglaló. Candace és Jeremy összeházasodnak!

Mi történt Vanessával és Montyval?

Montyhoz hasonlóan Vanessa is titkolja kapcsolatát Monty származása miatt. ... Ha azonban figyelembe vesszük, hogy az „Act Your Age” című epizódban, amely tíz évvel a fősorozat után játszódik, Vanessa Ferb Fletcherrel randevúz, ez arra utal, hogy Vanessa és Monty ezalatt a szakadékban szakította meg kapcsolatát .

Ki Vanessa Doofenshmirtz barátja?

Johnny Vanessa Doofenshmirtz barátja a Phineas és Ferb első három évadának nagy részében. Heinz Doofenshmirtz kedves fickónak nevezi.

Mit nevezett Mitch léggömbnek?

A hajón Doofenshmirtz megtudja, hogy Balloony még mindig él, és most Mitch birtokában van, mivel Mitch megtalálta és átnevezte Colinnak .

Mit jelent a ballon ?

Lufira vagy léggömbökre emlékeztet, vagy arra emlékeztet .

Ki az a balloony BFB?

Balloony egy férfi versenyző a Battle for BFB -ben, és egyike volt annak a 30 karakternek, akiknek esélyük volt csatlakozni a játékhoz a „The Reveal” és a „Reveal Novum” alatt. A játékba azonban nem sikerült bekerülnie, mindössze 6 szavazatot kapott.

Miért cserélték le Ferbit?

Ferbnek eredetileg Mitchel Musso volt a hangja, mielőtt a karakter brit lett. ... helyettesítette a Sangstert a Phineas és a Ferb/Milo Murphy törvény keresztezésében, a "Phineas and Ferb Effect" és a Candace Against The Universe filmben, mivel ütemezési konfliktusai voltak.