Smith epizód az apjáról?

Pontszám: 4,7/5 ( 29 szavazat )

Papa vadonatúj ürügyet kapott . Will apja, Lou tizennégy év után megjelenik, és sok időt tölt Will-lel. Will nagyon örül ennek, Phil bácsi azonban úgy gondolja, hogy Lou ismét csalódást fog okozni fiának.

Will Smith szerepelt az apajelenetben?

„Amikor elkezdtük a sorozatot, Will határozottan nem volt ott, de férfiként és színészként fejlődött ” – mondta. Az apaság epizód kulcsfontosságú volt, tette hozzá Jensen, mert Smith érkezését olyan erőként jelölte meg, amellyel számolni kell. „Számomra, mint rendezőre ez volt az a sajátos epizód, ahol láttam, ahogy összekapcsolódik, és működni kezdte.

Will Smith apja elhagyta őt a való életben?

Az epizód során Will újra találkozik apjával, Lou-val, aki 14 évig hiányzott az életéből. ... Nemrég elkezdett keringeni egy pletyka, miszerint ez a jelenet nem volt megírva, és Will Smith tényleg elvesztette, mert az apja hiányzott . Nos, utálom, hogy elmondjam neked, de ez nem igaz.

Miért ment el Will Smith apa?

Lou elhagyta családját (Will és Viola "Vy" Smith), amikor Will öt éves volt, és azzal magyarázza távozásának indítékait, hogy félt, hogy apa lesz, és csapdába esett .

Valódi a The Fresh Prince house?

A tágas ház központi szerepet játszik a '90-es évek tévéműsorában, ahol a legtöbb jelenet a helyszínen játszódik. ... A Fresh Prince of Bel-Air házának külső felvételeihez használt kastély azonban olyan valóságos, amennyire csak lehet (bár igaz, hogy egyáltalán nem Bel-Airben található).

Friss Bel-Air hercege – Will apja távozik

36 kapcsolódó kérdés található

Will Smith és Jazzy Jeff még mindig barátok?

Will Smith és Jazzy Jeff még mindig barátok? A rajongók megkönnyebbülhetnek, amikor tudják, hogy Smith és Townes a mai napig közeli barátok maradnak . Valójában sosem hagyták abba a közös munkát. Miután DJ Jazzy Jeff és a Fresh Prince abbahagyta az új zenék kiadását, Townes együttműködött Smith-szel szólóalbumain.

Will Smithnek van kapcsolata az apjával?

Will Smith nem tartozik azon hírességek közé, akiket megtévesztenek szüleik személyazonossága miatt. A színész édesapja, idősebb Willard Carroll Smith erősen jelen volt az életében. Bár a The Fresh Prince of Bel-Air sztárja bevallotta, hogy ő és apja, akit Daddy-O-nak nevezett, bonyolult viszonyban voltak .

Ki Will Smith fia?

Jaden Smith 1998. július 8-án született a kaliforniai Malibuban, Jada Pinkett Smith és Will Smith színészek fiaként.

Apa Fresh Prince lesz?

Will apja, Lou Smith (Ben Vereen) 14 év után tér vissza fia életébe.

Will Smith és Alfonso Ribeiro barátok?

Will Smith és Alfonso Ribeiro barátsága a "Bel-Air friss hercege" óta... Smith és Ribeiro barátsága olyan erős, mint valaha a 30 éves küszöbön. A lövöldözés óta eltelt évekig közeli barátok maradtak , és golfbarátként töltöttek együtt időt és még sok mást.

Melyik Fresh Prince epizódban van Will apja?

Papa vadonatúj ürügyet kapott . Will apja, Lou tizennégy év után megjelenik, és sok időt tölt Will-lel.

Mi történt Willel és Lisával?

Ők ketten mélyen egymásba szeretnek, és összeházasodnak , kétszer is elmennek a szertartásig, de valójában soha nem kötnek egymáshoz. ... Amikor Lisa és Will rövidre zárták második esküvőjüket, ő és Will anyja úgy döntenek, hogy nem hagyják veszendőbe menni a szertartást; akkor és ott házasodnak össze.

Ki Jada Pinkett apja?

Szülei Adrienne Banfield-Jones, egy baltimore-i belvárosi klinika főápolónője és Robsol Pinkett Jr. , aki egy építőipari céget vezetett.

Mi történt Jazzy Jeffel?

A Philly szülötte és DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince fele március nagy részében beteg volt. A philadelphiai születésű és hip-hop ikon DJ Jazzy Jeff azt gyanítja, hogy COVID-19-ben szenved, miután az elmúlt hónap nagy részében mindkét tüdejében tüdőgyulladással küzdött.

Ki Will Smith legjobb barátja?

Amikor Smith a The Fresh Prince of Bel-Air című sitcomdal beszállt a televízióba, Jazzy Jeff egy Jazz nevű karaktert alakított, Smith legjobb barátját a műsorban.

Mennyire gazdag DJ Jazzy Jeff?

Jeffrey Townes, más néven DJ Jazzy Jeff vagy nagyon egyszerűen Jazz, egy jól ismert amerikai hip-hop DJ és vezető színész, akinek nettó vagyona 8,5 millió dollár .

Will Smithé a Fresh Prince kastély?

Will Smith színész az ingatlantulajdonossal együttműködve felsorolta a „The Fresh Prince of Bel-Air” ikonikus kastélyát a bérleti weboldalon, és az ár meglehetősen ésszerűnek tűnik: 30 dollár. Az otthon – amely valójában Brentwoodban van, nem Bel-Airben – október elején öt alkalommal bérelhető egy éjszakára.

Mennyit ér a Fresh Prince of Bel Air háza?

Ezt a brentwoodi ingatlant nyilvánvalóan azért választották a sorozat főszerepére, mert hagyományos amerikai stílusú, jóllehet a 90-es évek tervezési kerékvágásaiba ragadt. Jelenleg körülbelül 6,4 millió dollárra becsülik , de egyes ügynökök úgy gondolják, hogy többet érhet a megfelelő vásárló számára.

Kié volt a 924 Bel-Air Road?

Charles Cohen 94 millió dollárért vásárolta meg Bruce Makowsky „Milliárdos” című művét.

Hol van most Philip Banks?

Phillip jelenleg bíró , és korábban ügyvéd volt.

Melyik friss Bel-Air herceg halt meg?

Will Smith megosztja az első pillantást a „Fresh Prince of Bel-Air” szereplőinek összejövetelére. Avery -t, aki 2013-ban, 68 évesen, nyitott szívműtétből eredő szövődmények következtében halt meg, a Fresh Prince szereplői a "műsor szívének" nevezték.