Melyik epizód Sasuke vs Itachi?

Pontszám: 4,6/5 ( 12 szavazat )

Ez az ív Sasuke Uchiha és testvére, Itachi csatáját mutatja be. A 42-től 44-ig terjedő köteten át, pontosabban a manga 384-től 412-ig terjedő fejezeteit és a Naruto: Shippūden anime 134-143. epizódját fedi le.

Melyik epizódban hal meg Itachi?

Itachi először a 138. epizódban, a The Endben hal meg. Első halála a saját bátyjával, Sasukéval vívott harc után következett be, miután energiája nagy részét arra használja, hogy megszabadítsa Orochimarutól.

Melyik évszak az Itachi vs Sasuke?

A Naruto: Shippuden animesorozat hatodik évadát Hayato Date rendezi, producere pedig a Studio Pierrot és a TV Tokyo. ... A hatodik évadot 2009 júniusától 2010 januárjáig sugározta a TV Tokyo. A szezon azt követi, hogy Sasuke Uchiha bosszút áll Itachi ellen, hogy bosszút álljon a klánjukon.

Sasuke legyőzte valaha Itachit?

Az ő esetében megelőzte Itachit a 4. Nagy Nindzsa Háború során , ahol megszerezte a Rinnegan hatalmát a Six Paths Yin csakrával együtt. Következésképpen Sasuke az egyik legerősebb karakter lett az egész sorozatban, Naruto volt az egyetlen ember, aki képes megfelelni hozzá.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Sasuke vs. Itachi – Full Fight (angol sub)

45 kapcsolódó kérdés található

Ki a legerősebb Uchiha?

1 LEGERŐSebb: Sasuke Uchiha Kétségtelenül minden idők legerősebb Uchiha, Sasuke megszerezte a Mangekyo Sharingant Itachi Uchiha halála után. Szemei ​​megadták neki az Amaterasu és a Lángszabályozás erejét. Ezzel együtt Sasuke a Full-body Susanoo használatának képességét is megszerezte, ami rendkívül erőssé tette.

Le tudja győzni Madara Itachit?

7 NEM LEHET MADARÁT MEGGYŐZNI : Itachi Uchiha Bár Itachi Uchiha önmagában is erős volt, bizonyosan meg sem közelítette Madara Uchiha szintjét. Ha a Six Paths Powers a rendelkezésére áll, Madara egyáltalán nem veszíthet Itachival szemben, bármi is legyen.

Ki nyeri Sasukét vagy Itachit?

8 Legkeményebb: Sasuke vs. Ahogy az várható volt, Kishimoto teljesítette ezt a harcot, Sasuke és Itachi is az utolsó leheletükig küzdött. Annak ellenére, hogy Itachi majdnem vak volt, sikerült Sasukét a határai közé szorítania. Bár Sasuke megnyerte a küzdelmet , később kiderült, hogy Itachi Uchiha hagyta nyerni.

Miért vette feleségül Sasuke Sakurát?

Bár azt mondják, Sasuke és Sakura szerelemből házasodtak össze, volt egy másik nagy oka is a házasságnak: a gyerekek. ... Ha azt akarja, hogy a családja tovább éljen, gyerekeket kell nevelnie. Házassági problémáiktól függetlenül, ha ez fontos volt Sasuke-nak, sok gyereket kellett volna szülniük, de nem tették.

Ki Itachi szeretője?

Izumi mélyen szerelmes volt Itachiba, olyannyira, hogy elfogadta Itachi döntését, hogy véget vet az életének a falu érdekében, és hálás volt, hogy megadatott neki olyan életet, amilyet szeretett volna vele: megöregedni és közös gyerekeket szülni, még ha csak egy genjutsu volt.

Melyik EP-ben hal meg Jiraiya?

Sajnos a találkozásuk nem volt boldog, és ketten belekeveredtek egy csatába, ami Jiraiya halálához vezetett a Naruto: Shippūden 133. epizódjában (más néven „The Tale of Jiraiya the Gallant”).

Miért akarta Itachi Sasuke szemét?

Mindennek ellenére miért próbálta Itachi ellopni Sasuke szemét a Naruto Shippuden elleni harc során? ... Itachi ezen a módon tudta tájékoztatni Sasukét a Mangekyou Sharingan gyenge pontjáról – amely a folyamatos használat után elveszíti enyhe erejét.

Miért utálta Sakura Narutót?

1 GYŰLÖLT: Rosszul bánt Naruto Amikor Naruto még csak kisfiú volt, Sakura valójában kigúnyolta Narutót, mert árva volt, ami felett Narutonak semmiféle befolyása nem volt.

Ki vette feleségül Borutót?

Gyors válasz. Boruto Uzumaki a jövőben feleségül veszi Sarada Uchihát . Jelenleg úgy tűnik, nincsenek mély romantikus érzéseik, vagy olyanok, amelyekkel tisztában vannak. De a kötelékük jól kidolgozott alapot jelent ahhoz, hogy egymás szerelmévé váljanak.

Ki tudja legyőzni Narutót?

Naruto: 7 karakter, aki képes megölni Narutót (és 7, akinek nincs esélye)
 • 8 KÉPES: Kaguya Otsutsuki.
 • 9 NINCS ESÉLY: Kinshiki Otsutsuki. ...
 • 10 KÉPES: Jigen. ...
 • 11 NINCS ESÉLY: Kakashi Hatake. ...
 • 12 KÉPES: Boruto Uzumaki. ...
 • 13 NINCS ESÉLY: Hashirama Senju. ...
 • 14 KÉPES: Madara Uchiha. ...

Ki a legerősebb Naruto?

1) Kaguya Otsutsuki A sorozat utolsó felvonásában a pecsét feltörik, ahogy a Tízfarkú újra megjelenik, és ő is. Kaguya mindenhez hozzáfér, beleértve a Kekkei Genkait is, mint a Byakugan és Rinne Sharingan. A farkú vadállat átalakulásával együtt egyértelműen ő a Naruto sorozat legerősebb entitása.

Ki az erősebb, Sasuke vagy Naruto?

A sorozat első részének nagy részében Naruto mindig gyengébb, mint Sasuke , de ez a hátrány lassan változik az ívében. ... Mégis, a csúcsponti csata végére Sasuke elismerte a vereségét. Ez a beismerés bizonyítja, hogy Naruto erősebb, mint Sasuke.

Itachi képes legyőzni Kakashit?

Az animében Itachi minden bizonnyal az egyik legerősebb shinobi. Megfigyelték, hogy Kakashit a Tsukuyomi legyőzte Itachitól . Ez az egyik legerősebb jutsu, amit használhat.

Meg tudja-e győzni Minato Itachit?

7 LEHET GYŰZNI: Itachi, akinek a Genjutsu lemaradna Itachi vitathatatlanul a legerősebb genjutsu felhasználó az egész animében, és ennek eredményeként rendkívül nehéz ellenállni neki. ... Ennek eredményeként Itachit megfosztják elsődleges fegyverétől, és nem remélhette, hogy egy egyenes küzdelemben felmérheti Minato sebességét.

Valójában mi ölte meg Itachit?

Sokan azt hiszik, hogy Itachi Sasuke kezében halt meg, de nem tudják a halálának valódi okát. Itachi maga is súlyos betegségben szenved , amiben különféle gyógyszereket kapott, hogy életben tartsa magát egy ideig.

Ki a leggyengébb Uchiha?

10 . Tajima Uchiha
 • Tajima Uchiha az Uchiha klán tagja volt a háború sújtotta korszakban, megelőzve a rejtett falvak korát, és Madara és Izuna apja volt.
 • Tajima Uchiha a leggyengébb Uchiha, mivel régebbi korszakának köszönhetően folyamatosan felülmúlják a jelenkoriak.

Ki a leggyengébb Uzumaki?

Tehát ezekkel a karakterekkel összehasonlítva egyértelmű, hogy Karin Uzumaki a leggyengébb a klánban.

Ki a 3 legerősebb Uchiha?

Mindezt szem előtt tartva, és az Uchihával kapcsolatos további kutatásokat is figyelembe véve ez a lista további öt Uchiha bejegyzéssel frissült.
 1. 1 Sasuke Uchiha. A lista élén Sasuke Uchiha végzett.
 2. 2 Madara Uchiha. ...
 3. 3 Obito Uchiha. ...
 4. 4 Indra Otsutsuki. ...
 5. 5 Itachi Uchiha. ...
 6. 6 Shin Uchiha. ...
 7. 7 Shisui Uchiha. ...
 8. 8 Sakura Uchiha. ...

Miért utálják Hinatát?

Az önbizalomhiány a karakterének legnagyobb hibája, és úgy gondoljuk, nem csak a Hyuuga klán szégyene, hanem általában a nők szégyene is. Ez Hinata harci módban.