Mit jelent a szörnyűség szó?

Pontszám: 4,7/5 ( 19 szavazat )

1. Borzalom felkeltése vagy felkeltésére való hajlam ; rettenetes: "A háború minden szónál borzasztóbb" (Winston S. Churchill). 2. Nagyon kellemetlen; kellemetlen.

A borzalom főnév?

főnév . „Az egyre fokozódó szörnyűség láncolatát tovább bonyolítja, hogy Banek gyanakszik a cége feddhetetlenségére, és Gipson próbál lakáskölcsönt szerezni, ami megakadályozhatja, hogy felesége átköltözzön az ország fele. '

Mit jelent a szörnyű ember?

Mit jelent a borzalmas? A borzalmast a köztudatban a rendkívül rossz jelentése jelenti – szörnyű , rettenetes vagy borzasztó. Amikor egy személy leírására használják, gyakran azt jelenti, hogy rendkívül kellemetlen vagy kegyetlen. Sokkal ritkábban azt jelentheti, hogy szó szerint horrort okoz – rettenetes vagy borzasztó.

Mi a rosszság szinonimája?

Ezen az oldalon 13 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel a rosszságra, mint például: rossz, gonosz , rossz, szemtelenség, huncutság, súlyosság, súlyosság, jó, jóság, durvaság és rosszindulat.

Mi a jobb szó a gonoszra?

EGYÉB SZAVAK A gonoszra 1 bűnös , gonosz, romlott, gonosz, romlott, aljas, aljas, aljas. 2 káros, pusztító. 6 gonoszság, romlottság, gonoszság, hamisság, romlottság, aljasság. 9 katasztrófa, csapás, jaj, nyomorúság, szenvedés, bánat.

Mit jelent a Borzalmasság?

45 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a rosszság a szlengben?

Rosszság főnév. a rossz állapot .

Mi a szó rosszabb a borzalmasnál?

csúnya , kellemetlen, kellemetlen, szörnyű, szörnyű, rettenetes, szörnyű, ijesztő, szörnyű, undorító, csúnya, visszataszító, visszataszító, ijesztő. ellenszenves, gyűlölködő, utálatos, kifogásolható, sértő, elviselhetetlen, aljas, undorító, undorító.

Mit nevezel borzalmas embernek?

Szerencsére vannak jobb szavak a „gonoszra”, mint a „gonosz” és a „nagyon rossz”. Például, ha valaki nagyon gonosz, nevezheti aljasnak vagy romlottnak.

Hogyan írnád le az undorítót?

undorító, émelyítő, hányinger, visszataszító, lázadó, visszataszító, utálatos , utálatos.

Milyen főnév a hit?

a hit egy ige, a hit egy főnév , a believable egy melléknév: Nem hiszek neked. Vallási meggyőződése irányítja életét.

A borzalom valódi szó?

Nagyon kellemetlen; kellemetlen . [Középangol, ófrancia, latin horribilis, horrēre, remegni.] hor′ri·ble·ness n. borzalmasan adv.

Mi a vita főnév?

Az argue egy ige, az argumentum egy főnév, az érvelő egy melléknév: vitatkoztam vele a pénzről. ... érvelni egy dolog mellett vagy ellen: A halálbüntetés mellett érvelt. szóbeli nézeteltérésben állni; vita: A szenátor vitatkozott az elnökkel az új adótörvényről.

A borzalom egy szó?

A szörnyűség definíciói. hor·rid·i· ty .

A rettegés szó?

Rendkívül rossz, kellemetlen vagy gusztustalan: rettentő próza; ezt a rettenetes hőséget. 2. Inspiráló rettegés; szörnyű: rettenetes zajok; szörnyű tragédia. rettegés n.

Mit jelent a rosszindulat a Bibliában?

rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, lép, harag azt a vágyat jelenti, hogy egy másik fájdalmat, sérülést vagy szorongást tapasztaljon meg . A rosszindulat egy mélyen gyökerező, gyakran megmagyarázhatatlan vágyat jelent, hogy lásson egy másik szenvedést.

Mi az erősebb szó a tiszteletlenségre?

A tiszteletlen szinonimák és antonimák
  • udvariatlan,
  • rosszul nevelt,
  • rossz modorú,
  • szemtelen,
  • udvariatlan,
  • tapintatlan,
  • durva,
  • meggondolatlan,

Mit nevezel gonosz nőnek?

Főnév. Gonosz, cselszövő vagy szégyentelen nő. Jezabel . hussy . szajha .

Mik azok a gonosz szavak?

EGYÉB SZAVAK A gonoszra 1 bűnös , gonosz, romlott, gonosz, romlott, aljas, aljas, aljas. 2 káros, pusztító. 6 gonoszság, romlottság, gonoszság, hamisság, romlottság, aljasság. 9 katasztrófa, csapás, jaj, nyomorúság, szenvedés, bánat.

A gonoszság szó?

1. Az erkölcsileg rossz vagy helytelen minőség ; gonoszság.

Mit jelent a helytelen viselkedés?

1: rossz, helytelen vagy durva viselkedés : rossz viselkedés szidja a gyerekeket helytelen viselkedésük miatt.

Mit jelent az erkölcstelenség?

Az erkölcstelenség gonosz, bűnös vagy más módon helytelen viselkedés . Az erkölcstelenséget gyakran gonoszságnak nevezik, és olyan állapot, amelyet a jó emberek elkerülnek. Mivel az erkölcs a helyes dolgokra utal, az erkölcstelenségnek köze van a helytelen dolgokhoz – például a lopáshoz, hazugsághoz és gyilkossághoz.

Mi a gonosz gyökérszava?

A latin mal szó gyökér jelentése „rossz” vagy „gonosz”. Ez a gyök sok angol szókincs szó eredete, beleértve a rossz formát, a rossz bánásmódot és a rosszindulatot.

Hogyan jellemez egy kegyetlen embert?

A kegyetlen definíció szerint valaki vagy valami, aki szándékosan fájdalmat vagy szenvedést okoz . ... Szándékosan próbál fájdalmat és szenvedést okozni; mások szenvedésének élvezete; irgalom és szánalom nélkül.