A szörnyűség szó?

Pontszám: 4,8/5 ( 23 szavazat )

Nagyon kellemetlen; kellemetlen . [Középangol, ófrancia, latin horribilis, horrēre, remegni.] hor′ri·ble·ness n.

A borzalom főnév?

főnév . „Az egyre fokozódó szörnyűség láncolatát tovább bonyolítja, hogy Banek gyanakszik a cége feddhetetlenségére, és Gipson próbál lakáskölcsönt szerezni, ami megakadályozhatja, hogy felesége átköltözzön az ország fele. '

Melyik szó borzalmas?

/ˈhɔːr.ə. bli/ rendkívül , főleg nagyon rossz vagy kellemetlen módon: Az arca rettenetesen sebhelyes volt. A terveik szörnyen rosszul sültek el.

Mi a szörnyű antonimája?

Förtelmes módon szemben . csodálatra méltóan . tökéletesen . csodálatosan . dicséretesen .

Mit jelent a végtelenül?

1a : mérhetetlenül alacsony vagy nyomorult : rendkívül szegény vagy rossz abysmal tudatlanság/szegénység abysmal életkörülmények an abysmal performance. b : hatalmas vagy végtelen kiterjedése lefelé, hátra vagy befelé egy mélységes szikla.

A szörnyűség jelentése

41 kapcsolódó kérdés található

Rosszabb szó?

Szleng. a rossz 1 összehasonlítója (def. a rossz 1 összehasonlítója ...

Mi a részvétel főnév?

jelenlét . A részvétel állapota ; jelenlét. Az eseményen jelen lévő személyek száma vagy listája. Az a gyakoriság, amellyel valaki egy rendszeres tevékenységen vagy eseménysorozaton volt jelen.

Hogyan kell írni a Horribleness szót?

Nagyon kellemetlen; kellemetlen. [Közép angol, ófrancia, latin horribilis, horrēre, remegni.] hor′ri·ble ·ness n. borzalmasan adv.

Mit jelent a rosszindulat?

főnév. a rosszindulat állapota vagy minősége : A vád gonoszsága mindannyiunkat felbőszített. valami rossz; szennyezett anyag; piszok. gonoszság.

Mit jelent a rosszindulat a Bibliában?

rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, rosszindulat, lép, harag azt a vágyat jelenti, hogy egy másik fájdalmat, sérülést vagy szorongást tapasztaljon meg . A rosszindulat egy mélyen gyökerező, gyakran megmagyarázhatatlan vágyat jelent, hogy lásson egy másik szenvedést.

Milyen főnév a hit?

a hit egy ige, a hit egy főnév , a believable egy melléknév: Nem hiszek neked. Vallási meggyőződése irányítja életét.

Mi a borzalmas ige?

borzaszt . (tranzitív) Félelemben vagy iszonyatban feltörni; hogy libabőrös vagy libapattanás legyen. [1620-as évekből]

Mi a kemény főnévi alakja?

szívósság . (megszámlálhatatlan) A kemény állapot. (fizika) Töréssel szembeni ellenállás feszültség alatt. Félelmetes nehézség.

Milyen szó a részvétel?

A részvétel ige azt jelenti, hogy jelen kell lenni, hallgatni, vagy gondoskodni vagy odafigyelni rá. Részt vehet a családi összejövetelen, részt vehet egy olyan projektben, amelyet figyelmen kívül hagyott, vagy részt vehet tanára hangján.

Mi a kegyetlen főnév?

kegyetlenség . A kegyetlenség állapota; kegyetlenség.

Mit jelent a badder a szlengben?

Szóalakok: badder vagy legrosszabb szleng. jó; kiváló .

A Badder egy érvényes Scrabble szó?

Igen , a badder benne van a Scrabble szótárban.

Hol használhatom rosszabbul és legrosszabbul?

Ne feledje, hogy a rosszabb két dolog összehasonlítására szolgál , például a „most” és a „korábban”, míg a legrosszabb három vagy több dolgot hasonlít össze. Lehet, hogy rosszabbat használ, mint tegnap, de ettől még nem lesz a legrosszabb megfázás, amit valaha tapasztalt.

Mit jelent a borzasztóan angolul?

melléknév. döbbenetet vagy rémületet okoz : szörnyű baleset; a modor ijesztő hiánya.

Mi az a Doodies?

A Doody a széklet szleng kifejezése . A doody példája az a név, amelyet a kisgyermek a székletürítéshez rendelhet. főnév.

Mit jelent a dilatáció?

1 : késleltető dilatációs taktika vagy arra való törekvés . 2 : halogatás jellemzi : késedelmes késleltetés a számlák fizetésében.