Mit jelent a szörnyűség?

Pontszám: 4,7/5 ( 61 szavazat )

1. Borzalom felkeltése vagy felkeltésére való hajlam ; rettenetes: "A háború minden szónál borzasztóbb" (Winston S. Churchill). 2. Nagyon kellemetlen; kellemetlen.

Mit jelent a szörnyű ember?

Mit jelent a borzalmas? A borzalmast a köztudatban a rendkívül rossz jelentése jelenti – szörnyű , rettenetes vagy borzasztó. Amikor egy személy leírására használják, gyakran azt jelenti, hogy rendkívül kellemetlen vagy kegyetlen. Sokkal ritkábban azt jelentheti, hogy szó szerint horrort okoz – rettenetes vagy borzasztó.

Mi a rosszság szinonimája?

Ezen az oldalon 13 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel a rosszságra, mint például: rossz, gonosz , rossz, szemtelenség, huncutság, súlyosság, súlyosság, jó, jóság, durvaság és rosszindulat.

A borzalom főnév?

főnév . „Az egyre fokozódó szörnyűség láncolatát tovább bonyolítja, hogy Banek gyanakszik a cége feddhetetlenségére, és Gipson próbál lakáskölcsönt szerezni, ami megakadályozhatja, hogy felesége átköltözzön az ország fele. '

Létezik olyan szó, hogy szörnyűség?

szörnyű. adj. 1. Nagy félelmet vagy riadalmat okoz; rettenetes : szörnyű villámcsapás; szörnyű átok.

Mit jelent a szörnyűség?

25 kapcsolódó kérdés található

Mi a jobb szó a gonoszra?

EGYÉB SZAVAK A gonoszra 1 bűnös , gonosz, romlott, gonosz, romlott, aljas, aljas, aljas. 2 káros, pusztító. 6 gonoszság, romlottság, gonoszság, hamisság, romlottság, aljasság. 9 katasztrófa, csapás, jaj, nyomorúság, szenvedés, bánat.

A negatív rossz szó?

A szörnyű szó nagyon gyakori. Általában negatívan használják .

Milyen főnév a hit?

a hit egy ige, a hit egy főnév , a believable egy melléknév: Nem hiszek neked. Vallási meggyőződése irányítja életét.

Mi a borzalmas ige?

borzaszt . (tranzitív) Félelemben vagy iszonyatban feltörni; hogy libabőrös vagy libapattanás legyen. [1620-as évekből]

Mi a vita főnév?

Az argue egy ige, az argumentum egy főnév, az érvelő egy melléknév: vitatkoztam vele a pénzről. ... érvelni egy dolog mellett vagy ellen: A halálbüntetés mellett érvelt. szóbeli nézeteltérésben állni; vita: A szenátor vitatkozott az elnökkel az új adótörvényről.

Mit jelent a zsiványság?

A szélhámosság definíciói. a rossz hírű csínytevések vonása . szinonimák: csínytevés, gazság. típusa: rosszindulat, huncutság, szemtelenség. a huncut gyerekek tulajdonsága.

Mit jelent a jogsértés?

1 : gonosz vagy helytelen viselkedés vagy cselekvés mentes minden jogsértéstől . 2: rossz cselekedet.

Mit jelent a rosszság a szlengben?

Rosszság főnév. a rossz állapot .

Mi a szó rosszabb a borzalmasnál?

csúnya , kellemetlen, kellemetlen, szörnyű, szörnyű, rettenetes, szörnyű, ijesztő, szörnyű, undorító, csúnya, visszataszító, visszataszító, ijesztő. ellenszenves, gyűlölködő, utálatos, kifogásolható, sértő, elviselhetetlen, aljas, undorító, undorító.

Mit nevezel borzalmas embernek?

Szerencsére vannak jobb szavak a „gonoszra”, mint a „gonosz” és a „nagyon rossz”. Például, ha valaki nagyon gonosz, nevezheti aljasnak vagy romlottnak.

Hogyan írnád le az undorítót?

undorító, émelyítő, hányinger, visszataszító, lázadó, visszataszító, utálatos , utálatos.

Mit jelent egy szóban a szörnyűség?

1 : fájdalmas és heves félelem, rettegés, megdöbbenés vagy ellenszenv jellemezte vagy gerjeszti: szörnyű baleset jellemezte, vagy rémületet kelt. 2: rendkívül rossz vagy kellemetlen horrible error horrible food. Más szavak a horrible szinonimákból További példamondatok Tudjon meg többet a horrible-ről.

Hogyan használod a borzalmas szót egy mondatban?

Szörnyű mondatpélda
  1. Borzalmas napnak bizonyult. ...
  2. Függetlenül hagyta a mondatot, mintha túl szörnyű lenne ahhoz, hogy szavakba öntse. ...
  3. Szörnyű gondolat tört fel nem kívánt módon az elméjében. ...
  4. De olvastam más szörnyű bűncselekményekről és emberrablásokról, amelyekről soha nem kapunk borravalót. ...
  5. Martha borzalmasan hangzott a telefonban.

Mi a borzalmas főnév?

horror . (megszámlálható, megszámlálhatatlan) A félelem vagy az ellenszenv intenzív, fájdalmas érzelme. (megszámlálható) Erős ellenszenv vagy idegenkedés; egy utálat. (megszámlálhatatlan) Szépirodalmi műfaj, amelynek célja a félelem és a feszültség felkeltése.

Mi a hit ige?

Hidd . Magyarázat: A BELIEF többes számú alakja a BELIEFS. A BELIEF igealakja a BELIEVE.

Milyen típusú szó a hit?

ige (tárgy nélkül használatos), be·lieved, be·liev·ing. bízni valaminek az igazságában, létezésében vagy megbízhatóságában, bár annak abszolút bizonyítéka nélkül, hogy valakinek igaza van: Csak akkor tud céltudatosan cselekedni, ha hisz valamiben.

Milyen típusú ige a hinni?

[ tranzitív ], hogy bizonyosnak érezzem, hogy valami igaz, vagy hogy valaki igazat mond neked, higgy valakinek, én nem hiszek neked!

Hogyan jellemez egy kegyetlen embert?

A kegyetlen definíció szerint valaki vagy valami, aki szándékosan fájdalmat vagy szenvedést okoz . ... Szándékosan próbál fájdalmat és szenvedést okozni; mások szenvedésének élvezete; irgalom és szánalom nélkül.

A gonosz valódi szó?

1. Az erkölcsileg rossz vagy helytelen minőség; gonoszság.