Mit jelent a chanyeol tetoválás?

Pontszám: 4,7/5 ( 5 szavazat )

Az „L” az „EXO-L” rövidítése, míg a szám 2014. augusztus 5-re utal, amikor az EXO rajongói klubja először létrejött. A tetoválás feltárása után Chanyeol megolvasztotta a rajongók szívét, amikor azt mondta: „Mindannyian a testem részei lesztek halálom napjáig.”

Miért hívják Chanyeolt LOEY-nek?

Az egyik a teljes neve, Park Chanyeol, a másik pedig „LOEY”. Úgy tűnik, hogy LOEY a Chanyeol fordított „yeol”-ja. ... LOEY -ként tartják számon, mert ő volt az egyik zeneszerzője és szövegírója az SBS PowerFM 20. évfordulója tiszteletére , ami 2016 novemberében volt.

Van SUHO-nak állandó tetoválása?

Dehogy. Az egyetlen tag, akinek megerősített tetoválása van, az Chanyeol . Azok a tagok, akiknek a mai koncertekre „tetoválásuk” volt, le vannak rajzolva vagy ráragadva a bőrre.

Melyik EXO tagnak van tetoválása?

Különösen az előadás végén a férfi énekes meglepő módon levette az ingét, és új tetoválást mutatott be. A vezető tetováltatta az EXO 9 tagjának nevét sorrendben, a legidősebbtől a legfiatalabbig: Xiumin, Suho, Lay, Baekhyun, Chanyeol, Chen, DO, Kai, Sehun és a végére a rajongói EXO-L nevet adta.

Mit jelent a delfintetoválás?

Mi a rejtett delfin tetoválás jelentése és ötletei? A közösséget, a barátságot és a harmóniát szimbolizálják . Ezentúl sok pár és barát hasonló delfintetoválást készít magán. Ebben a cikkben bemutatjuk kedvenc egyszerű delfintetoválási ötleteinket és aranyos delfintetoválásainkat, amelyeket kipróbálhat.

Útmutató Chanyeol tetoválásaihoz

25 kapcsolódó kérdés található

Mit jelképez a delfin?

A delfinek mint a feltámadás szimbóluma A pillangóhoz hasonlóan a delfineket is a feltámadás szimbólumának tekintik. Néha ez egy igazi újjászületés lehet. Más mesékben a halottak hajói, biztosítva, hogy a lelkek biztonságban eljussanak a békés túlvilágra.

Mit szimbolizál a cápa tetoválás?

A cápa, mint szimbólum tehát a figyelmeztetés és a veszély szimbóluma. Azok az emberek, akik ezeket a cápa tetoválás jelentéseket használják, azt mondják, hogy bármelyik pillanatban elpattanhatnak, ha provokálják . A jelentés az is lehet, hogy a tetoválás tulajdonosa nem szereti, ha mások behatolnak a terébe.

Ki a leggazdagabb az EXO-n?

Suho nagyjából egyértelművé tette a Radio Starban, hogy Baekyun a leggazdagabb EXO-tag. Ez azon alapul, hogy mennyi pénzt keresett Baekyun szólóalbumával, amely több mint 500 000 példányban kelt el.

Baekhyun egy taeyeon?

Taeyeon, aki a Girls Generation-ből, és Baekhyun , aki az EXO-ból származik, mindketten az SM Entertainment alá tartoznak, a hírek szerint így ismerkedtek meg egymással 2011-ben. Taeyeon Baekhyun mentorfigurája volt, aki SM gyakornokként csatlakozott az SM-hez.

Mi az a Jungkook tetoválás?

Jungkook csuklóján a 'ARMY' szó látható. A hüvelykujján a „0613” van, ami azt jelenti, hogy június 13-a, a BTS debütálása. Jiminnek viszont a jobb oldalára tetoválták a 'NEVERMIND' feliratot.

Van Jungkooknak tetoválása?

Jungkook egyre több tetoválást készít, így nem is biztos, hogy mindegyikről tudunk. Számos kézi tetoválása van, köztük az „ARMY” szó a csuklóján a BTS rajongótábora számára. Ezenkívül egy "J" van az "ARMY" "M" helyett, és a rajongók arra a következtetésre jutottak, hogy ennek a tetoválásnak több jelentése van.

Ki az a SUHO Crush Blackpinkben?

Suho nagyon nyilvánvaló , hogy szerelmes Jisoo - ba .

Valódiak a Kais tetoválások?

Az EXO Kai mélyebb betekintést nyújtott az életébe! ... Kai-t azt is megkérdezték, hogy történt-e vele valami az utóbbi időben „Kim Jongin” néven Kai helyett, és rámutatott azokra a hamis tetoválásokra, amelyeket apja rajzai alapján készített. Amikor megkérdezték tőle, hogy csináltatott-e valaha igazi tetoválást, Kai azt mondta: „Nem, soha.

Ki az a Chanyeol Crush?

Nagyon beleszeret Darába , idegesen viselkedik körülötte. Tagjai soha nem hagyják elfelejteni!

Baekhyun elhagyja az EXO-t?

Az EXO-s Baekhyun megdöbbentette a rajongókat a hirtelen katonai besorozással Az EXO-s Baekhyun elárulta, hogy visszavonul koreai fiúbandájától , hogy katonai szolgálatot teljesítsen. A Candy crooner áprilistól vonul be a hadseregbe, nem sokkal Baekhyun szólóalbuma, a Bambi március 30-i megjelenése után.

Ki randevúz az EXO-ban?

Az EXO-tag, akinek a romantikus kapcsolata szempontjából a legforradalmibb éve volt, messze Chen . Az év elején maga a kiadó és Chen jelentették be, hogy eljegyezték sokéves barátnőjét, és a lány hét hónapos terhes.

Kivel randizik Taeyeon?

A K-pop énekesnő, Taeyeon életében új szerelem érkezhet: Ravi rapper . Vasárnap (december 27-én) a dél-koreai Joynews24 weboldal arról számolt be, hogy Taeyeon (31) és Ravi (27) körülbelül egy éve randevúztak, miután egy közös barátjukon keresztül megismerték egymást, aki egy lánycsoport tagja.

Ki a legszegényebb tagja az EXO-nak?

Arra a kérdésre, hogy miért választotta magát a legalacsonyabb jövedelmű tagnak, Kai azt mondta: „Nem foglalkozom túl sok egyéni tevékenységgel.” Chanyeol tovább osztotta, hogy sokat fektetett be, és hozzátette: „Valójában körülbelül két hónapja lettem egy épület tulajdonosa.

Ki a gazdagabb a BTS vagy az EXO?

Médiajelentések szerint a BTS több mint 450 millió dollár nettó vagyonnal rendelkezik, míg az EXO 1 milliárd dollár.

Ki ér többet BTS vagy EXO?

A wealthypersons.com szerint az EXO nettó vagyonát 2020 októberében körülbelül 1 milliárd dollárra becsülik. A BTS nettó értéke 2020-ban a republicworld.com szerint 450 millió dollár.

Mit jelent a 13 a tetoválásban?

A 13 tetoválást szerencsétlenséggel, szenvedéssel és halállal társítják. Vannak, akik egy 13-as tetoválást kapnak a szerencse szimbólumaként és a közelgő balszerencse ellenszereként. Ez azt jelenti, hogy amikor a hagyományos balszerencse feléd tart, akkor elmegy melletted, miután látod, hogy már van elég balszerencse.

Mit jelent lelkileg a cápa?

A cápa a tekintélyt, a kíváncsiságot, a hatékonyságot, a kapcsolatot , a gyámságot, az innovációt, a tudást, a rejtélyt, a megfigyelést, a hatalmat, az észlelést, a védelmet, a felsőbbrendűséget, a mozgást és az önvédelmet szimbolizálja.

Mit jelent a manta ray tetoválás?

A manta ray tetoválás azt szimbolizálja, hogy az energiánkat a megfelelő utakra irányítva elérjük, amit akarunk . Mivel a manta rája nagy testét arra használja, hogy felkerekítse a planktonokat, és a szájukban ússzák őket, ezért ezt jelképének tekinthetjük, hogy bölcsen és célirányosan használják fel energiájukat.