Mit jelent a waft ?

Pontszám: 4,2/5 ( 51 szavazat )

A Waft egy olyan kifejezés, amely azt jelenti, hogy „szelíden vigye magával, mint a levegőben”. Ezt a kifejezést általában olyan illatokra használják, amelyek a szoba más részeibe terjedtek, vagy a levegőben mozgó füstként. A Wafting használható mindennapi anyagokhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy frissek vagy fogyaszthatók.

Mik azok a waftok?

: a szél vagy a hullámok impulzusa által, vagy mintha enyhe mozgást vagy elmozdulást okozna . fuvallat. főnév.

A sodort hang?

hogy könnyedén és simán vigyük a levegőben vagy a víz felett: A lágy szellő zene hangját sodorta fülünkbe. ... halványan érzékelhető hang, szag stb.: parfümhullám. hullámzó mozgás; könnyű áramlat vagy széllökés: levegőszál.

Hogyan használod a hullámzást egy mondatban?

Hirtelen megérezte kedvenc csokoládébikkii illatát, ami felszáll a lépcsőn . Néha a verandán ülve, nyári szellő járja át, lusta napsütés áldott álmot hoz, a parfüm illata talál rám. Szikrák táncoltak fel a tűz fölött rotyogó pörkölt körül, szag terjengett a szobában.

A wafts érvényes Scrabble szó?

Igen , a waft benne van a Scrabble szótárban.

Mit jelent a waft ?

43 kapcsolódó kérdés található

Le-e egy szar szó?

Nem, a le nem szerepel a Scrabble szótárban.

Az Óz egy firkáló szó?

Nem, az oz nem szerepel a Scrabble szótárban .

Mit jelent a Wafter?

wäftər. (elavult) Fegyveres konvoj vagy kísérőhajó . főnév. 1. Aki, vagy az, ami hullámzik.

Mi a lendület az olvasásban?

A Waft egy olyan kifejezés, amely azt jelenti, hogy „ szelíden, mint a levegőben vigyük magunkkal ”. Ezt a kifejezést általában olyan illatokra használják, amelyek a szoba más részeibe terjedtek, vagy a levegőben mozgó füstként. ...

Szólhat egy hang?

Noha a waft ige általában levegőn keresztüli mozgással jár, vizes gyökerei vannak. A "wafter" egy konvojhajó volt a 16. században, és ezek a szavak a hasonló kinézetű hullámból származhattak. A Waft utalhat illatokra, hangokra és még füstre is .

Mi a Molave ​​jelentése?

1 : egy nagy fülöp-szigeteki fa (Vitex littoralis) 2 : a molavefa értékes, tartós, nehéz, kemény sárga faanyaga.

Mit jelent a brutálisan ?

1: markánsan rövid és hirtelen durva válasz. 2: tompa modor vagy beszéd gyakran egészen a kegyetlen keménységig durva volt a vásárlókkal.

Miért nem szagolhatsz közvetlenül egy vegyszert?

Amikor a laboratóriumban tartózkodik, és közvetlenül megszagolja a használt vegyszereket, fennáll a veszélye, hogy károsítja a nyálkahártyát vagy a tüdejét. Ha vegyszerszagot kell érezni a laboratóriumban, a megfelelő technika az, hogy a kezét a tartály fölé emeli, és a levegőt az arc felé sodorja.

Mi a biztos jelentése?

1 : egy álom intenzív irracionális valósága is jellemzi : hihetetlen, fantasztikus szürreális pénzösszegek. 2: szürrealista.

Mit jelent a visszakötés?

v. Valamit hátrafelé rajzolni és rögzíteni : Összeszedtem a hajam, és lófarokba kötöttem. A függönyöket összehúztuk, hogy ne csapkodjanak a szélben.

Óz egy szó?

Az oz az uncia írott rövidítése .

Az Óz valódi szó?

Az oz az uncia írott rövidítése .

A Ja egy jogi scrabble szó?

A JA nem érvényes szó a Scrabble US szótárban. ... Azoknál a játékoknál, amelyek nem tesznek különbséget az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szólistája között, a JA általában játszható szó.

Az IC egy scrabble szó?

Nem, az ic nem szerepel a Scrabble szótárban .

Mik azok a kétbetűs scrabble szavak?

Scrabble/kétbetűs szavak
  • AA, AB, AD, AE, AG, AH, AI, AL, AM, AN, AR, AS, AT, AW, AX, AY.
  • BA, BE, BI, BO, BY.
  • DA, DE, DO.
  • ED, EF, EH, EL, EM, EN, ER, ES, ET, EW, EX.
  • FA, FE.
  • GI, GO.
  • HA, HE, HI, HM, HO.
  • ID, IF, IN, IS, IT.

Mit jelent ívesen mosolyogni?

/ˈɑːtʃ.li/ szórakozottan, ami azt sugallja, hogy többet tudsz valamiről, mint valaki más : Archívan rámosolygott.

Hogy hívják azt, aki nagy szavakkal okosnak hangzik?

A Sesquipedalian arra is használható, hogy leírjon valakit vagy valamit, aki túlzásba viszi a nagy szavakat, például egy filozófiaprofesszort vagy egy kémia tankönyvet. Ha valaki seszkipediális beszédet mond, az emberek gyakran azt feltételezik, hogy okos volt, még akkor is, ha nem igazán tudják, miről szól, mert nem érti a szavakat.