A túlélő Phillip valóban szövetségi ügynök volt?

Pontszám: 4,4/5 ( 54 szavazat )

Az egyetlen szavazat ellenére Phillipet sokan a Survivor történetének legnagyobb és legnyilvánvalóbb döntős kecskéjének tartják. Az élő Reunion Show-n Jeff Probst bemutatott egy különleges vendéget – egy okleveles szövetségi ügynököt, Diane Hardyt. Felfedte, hogy Phillip valóban egy korábbi szövetségi ügynök volt .

Mi történt Julie Wolfe Survivorral?

Julie a Zapatera Six tagjaként kezdte a játékot, ahol ő lett a szövetség egyetlen női tagja, aki bejutott az egyesülésbe. Ott az ellenfél szövetsége leszavazta, és a Redemption Islandre küldte, ahol végül elvesztette a párharcot szövetségesével, Mike Chiesl-lel szemben .

Mikor forgatták a Survivor Redemption című filmet?

A Survivor: Redemption Island a Survivor című amerikai CBS-es valóságshow-sorozat huszonkettedik évada. A premier 2011. február 16-án volt. A jelentkezési határidő 2010 januárjában volt, a forgatás 2010 augusztusától szeptemberig tartott.

Mi volt a Redemption Island?

A Redemption Island a Survivorban használt csavar, és a 22. évad névadó csavarja. A Redemption Island lehetőséget biztosít a kiszavazott veszteségeknek, hogy újra belépjenek a játékba, és folytassák a Sole Survivor cím elérését. A kiszavazottak párbajban mérik össze tudásukat.

Melyik szezonban volt Ashley Underwood a Survivorban?

Túlélőkarrier Ashley Underwood a Survivor: Redemption Island versenyzője.

Phillip Sheppard legjobbjai: Redemption Island

30 kapcsolódó kérdés található