Írjak Philip Lindsay-t?

Pontszám: 5/5 ( 16 szavazat )

Be kell terveznie Lindsayt 2021-ben? Igen, kellene. Lindsay -t RB4-nek kell besorolni, felfelé mutatóval . Megvan az adottságai ahhoz, hogy a szezon végén különbséget teremtsen.

Megéri felvenni Tyrell Williamst?

A Williams képes megtörni néhány nagy futamot, és megér egy listát , különösen, ha Edwards van.

Deshaun Watson jó fantasy választás?

Deshaun Watson már csak a képességek alapján is az egyik legjobb fiatal hátvéd a játékban . ... Természetesen Watson 2021-es fantáziaképében sokkal több van, mint csak a képességei, azonban a perek, a bűnügyi nyomozások és a kereskedelmi kérelmek teljesen megváltoztatták a véleményét.

Mike Davis jó fantasy választás?

Mike Davis pályafutása során időnként megvillant a 49ersnél és a Bearsnél is, de csak Joe Brady Panthers offensejéhez csatlakozva láttuk megcsillanni igazi tehetségét. Davist az a képessége teszi a fantázia erős eszközévé, hogy képes befolyásolni a játékot mind az érintkezés utáni futóként, mind a fogadási lehetőségként.

James White jó fantasy választás?

James White 2021-es fantasy játékos kilátásai, RB, New England Patriots. ... White egy jó PPR visszafutó a draftra egy középső vagy késői körös pickkel , és csak egy késői versenyző a nem PPR ligákban.

Mikor érdemes Phillip Lindsay-t draftolni? | TDN Fantasy

41 kapcsolódó kérdés található

John Brown jó fantasy választás?

John Brown fantáziakilátásai 2021-re Ha egészséges volt, Brown a fantasy félelmetes játékosa volt. 2019-ben összesen 72 fogadást, 1060 yardot és 6 touchdownt ért el 15 meccsen. ... Mindazonáltal a Billstől való szabadulása után Brown most egy újabb, a fantáziafutball számára kedvező támadáshoz csatlakozik.

Miért megkérdőjelezhető Tyrell Williams?

Williams az első héten a sisaktól a sisakig sikertelenül esett a háttérben, ami miatt az agyrázkódási protokollra kényszerítette . Mivel nincs kilátás a gyakorlathoz való visszatérésre, nem lehet tudni, hogy mikor jut át ​​a protokoll mind az öt fázisán, hogy felkészítse magát a pályára való visszatérésre.

Tyrell Williams megsérült?

A Lions agyrázkódás miatt sérült tartalékba helyezte a veterán széles elkapót, Tyrell Williamst csütörtökön , ami azt jelenti, hogy a Detroit legjobb elkapója a szezonban legalább a következő három meccset kihagyja.

Meddig szól a DJ Chark?

A Chark a végtelenségig kint van . Ez jelentős sérülés a Jaguars számára, akik a csütörtöki meccs előtt 0-3-ra küzdöttek. Marvin Jonest és Laviska Shenaultot Chark távollétének fő haszonélvezőinek kell tekinteni, míg Tyron Johnson és Tavon Austin helyettesítheti a Chark által kínált sebesség egy részét.

DJ Chark jó fantasy választás?

Teljesen. A Charkot legjobb WR3-nak tervezni, felfelé mutatóval . Nagyszerű helyzetben van ahhoz, hogy 2021-ben felülmúlja a várakozásokat a Jaguars alulértékelt támadásában. Chark ebben a szezonban karriercsúcsokat láthat a kapott yardok és touchdownok terén.

Ledobhatom DJ Charkot?

Tartsd fel DJ Charkot, vagy dobd rá a bombát a felmentő drótra, és nézd meg, hogy ellenfeled elkapja-e a csalit, és ellened indítja-e. Rendben van, hogy lemond Charkról , hasznossága ebben a szezonban valószínűleg véget ért.

Mi történt James White-tal?

A New England Patriots irányítója, James White szerdán visszatért az edzőpályára, miután két meccset kihagyott, miután apja meghalt egy floridai gépjárműbalesetben . ... 20 a floridai Cooper Cityben, a Broward seriff iroda szerint.

Mennyi Oli White fizetése?

Oli White nettó vagyona: Oli White brit közösségi média személyiség és író, akinek nettó vagyona 6 millió dollár . Oli White 1995 januárjában született Iverben, Angliában, az Egyesült Királyságban. Leginkább YouTube-személyiségéről, valamint Oli White, OliWhiteVlogs és OliWhiteGames csatornáiról ismert.

Hány fumble-je van James White-nak karrierje során?

James White pályafutása érintései: 678 James White elveszített fumble: 0.

DJ Chark megsérült?

Chark a játék végén feltekerte a lábát. ... A Jaguars nem jelentette be a sérülés súlyosságát, de az NFL Network munkatársa, Ian Rapoport arról számolt be, hogy Chark csonttörést szenvedett, és határozatlan ideig ki fog állni.

Chark játszik a 13. héten?

Chark off sérülésjelentés, Chris Conley megkérdőjelezhető a 13. héten. Pénteki frissítés: Charkot törölték a sérülési jelentésből, és ezen a héten a Vikings ellen játszik, míg Conley kérdéses.

Milyen színek illenek James White-hoz?

Színsémák
  • Zöld Füst. Stúdió Green.
  • Lime White. Piszkosfehér.
  • francia szürke.
  • Vert De Terre. Zuzmó.