Philip Rivers nyert egy szupertálat?

Pontszám: 4,5/5 ( 55 szavazat )

A legkiemelkedőbb díj, amelyet Rivers az NFL-ben eltöltött ideje alatt nyert el, a nyolc Pro Bowl-jelölés mellett (hétszer tartalékként és egyszer csereként), a 2013-as év visszatérő játékosa díj volt. ... Bár Rivers soha nem volt Super Bowl csapatban , élvezte a Hall of Fame kaliberű tehetségét a labdájában.

Ki a legjobb hátvéd, aki soha nem nyert Super Bowlt?

Dan Marino Marino kétségtelenül a legjobb hátvéd, aki soha nem nyert címet. Pályafutása elején közel járt, 1984-ben a második szezonban kikapott a San Francisco 49erstől. Marino and the Dolphins azonban soha nem tért vissza a nagy meccshez, mivel az 1999-es szezont követően 8-10-es rájátszási mérleggel visszavonult.

Philip Rivers nyert már rájátszást?

A hátvéd Philip Rivers, aki 17 éves NFL-pályafutása során figyelemre méltó tehetséggel és kitartással vezette a Chargerst és a Coltst, szerdán, 39 évesen vonult vissza. ... Ezzel a négy hátvéddel ellentétben soha nem játszott olyan csapatban, amely elég jó volt ahhoz, hogy szuper legyen. Tál. Pályafutása rájátszásának rekordja mindössze 5-7 volt .

Kinek van a legtöbb gyereke az NFL-ben?

Antonio Cromartie az egyetlen ember, akinek több tartaléka van, mint egy egész futballcsapatnak! 14 gyermek édesapja, 8 különböző nővel, több szempontból is legenda. Nemcsak 4-szeres profi tálválogatás volt, de ihletet is ad, és 14 gyerek sziklája.

Dan Marino megnyerte valaha a Super Bowlt?

Marino egy Super Bowlban (XIX) játszott, a Dolphins pedig kikapott a 49erstől 1985-ben. Ez nem tett jót neki a Super Bowl megnyeréséig . ...

Így Philip Rivers soha nem ért el Super Bowlt | Karrier dokumentumfilm

30 kapcsolódó kérdés található

Ki a legjobb QB az NFL történetében?

1. Tom Brady . Teljesen szó sem lehet róla, hogy Tom Brady az első helyet foglalja el ezen a listán, mint valaha volt legjobb hátvéd. Ő minden idők legtöbbet kitüntetett NFL-játékosa – hét Super Bowlt, öt Super Bowl MVP-t és három alapszakasz MVP-t nyert.

Nyert már futó QB Super Bowlt?

#3 – Steve Young Ennek ellenére, ha futó hátvédként tekintünk rá, nem tudom megelőzni a következő két legendás futó hátvédet. ... Super Bowlt nyert nekik kezdő hátvédként, és ezt nagyon hősiesen tette.

Melyik hátvéd nyerte a legtöbb meccset?

Az aktív hátvéd, Tom Brady tartja a legtöbb alapszakasz-győzelem rekordját 235-tel. A visszavonult játékosok közül Brett Favre és Peyton Manning szerezte meg a legtöbb alapszakasz-győzelmet 186-tal.

Ki a legjobb QB a 2021-es NFL-ben?

Rangsorolva: A 2021-es NFL szezon legjobb 14 hátvédje
 1. Patrick Mahomes, Kansas City Chiefs.
 2. Aaron Rodgers, Green Bay Packers. ...
 3. Russell Wilson, Seattle Seahawks. ...
 4. Tom Brady, Tampa Bay Buccaneers. ...
 5. Josh Allen, Buffalo Bills. ...
 6. Lamar Jackson, Baltimore Ravens. ...
 7. Dak Prescott, Dallas Cowboys. ...
 8. Kyler Murray, Arizona Cardinals. ...

Ki a legidősebb QB az NFL-ben?

Így már csak egy veterán maradt, aki jelenleg az NFL-ben aktív – Tom Brady . Brady, akit minden idők legjobb hátvédjeként tartanak számon, augusztus 3-án töltötte be a 44. életévét, ezzel ő a legidősebb játékos, aki még mindig aktív az NFL-ben.

Ki veszítette el a legtöbb Super Bowlt?

A New England Patriots és a Denver Broncos holtversenyben veszítette el a legtöbb meccset a Super Bowlban, 5 vereséggel.

Ray Finkle igazi focista?

Apróságok. Ray Finkle alapja Scott Norwood , a Buffalo Bills rúgója, aki hírhedten kihagyott egy mezőnygólt az utolsó másodpercben a Super Bowl XXV-n (1991). A filmben használt „Ray Finkle” játékfelvétel valójában a Dolphins kicker, Uwe von Schamann 1984-es klipje.

Ki a legfiatalabb NFL-játékos?

#1 Legfiatalabb – Amobi Okoye Felvették a Harvardra, de inkább egy futballfőiskolára járt (a Louisville-i Egyetemre). 19 éves korára ő lett a valaha volt legfiatalabb egyetemi futballjátékos és a valaha volt legfiatalabb NFL-játékos.

Ki a legidősebb hátvéd, aki Superbowlt nyert?

Ez azonban nem csak egy szokásos "W" volt Brady számára. Ezzel a győzelemmel a hétszeres Super Bowl-bajnok lett a legidősebb kezdő hátvéd, aki 44 évesen, 37 naposan nyert a liga történetében.

Ki minden idők legjobb RB-je?

Minden idők 10 legjobb futója
 1. Walter Payton. Csapatok: Chicago Bears.
 2. Jim Brown. Csapat: Cleveland Browns. ...
 3. Emmitt Smith. Csapatok: Dallas Cowboys, Arizona Cardinals. ...
 4. Adrian Peterson. ...
 5. LaDainian Tomlinson. ...
 6. Eric Dickerson. ...
 7. Gale Sayers. ...
 8. Barry Sanders. ...

Ki vezeti az NFL-t a QB rushing touchdownokban?

Cam Newtonnak pályafutása során a legtöbb touchdownja van egy irányítótól, 58 touchdownnal.