A haladásról nem a tökéletességről?

Pontszám: 5/5 ( 57 szavazat )

Ha a tökéletesség helyett a haladásra összpontosítasz, sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teheted céljaid elérését. Íme néhány előnye, ha a fejlődésre összpontosít: Ez motiválja a folytatásra. ... A fejlődésedre való reflektálás megerősítheti azt a hitet is, hogy képes vagy változtatni – hogy a céljaid elérhető közelségben vannak.

Mit jelent haladás és nem tökéletesség alatt?

Ha a fejlődésre összpontosítasz, nem a tökéletességre, akkor nem az önbizalomhiány és az önkritika nyúlüregében haladsz lefelé . A haladás szempontjából visszatekinthet arra, amit elért, hogy továbbra is motiválja magát a továbblépéshez.

Hogyan összpontosíts a fejlődésre, nem a tökéletességre?

Ahhoz, hogy önmagad produktívabb változatává válj, a fejlődésre koncentrálj, ne a tökéletességre. Ezenkívül irányítsa energiáját arra, hogy minden alkalommal 1%-kal jobb legyen . Vagyis keressen apró fejlesztéseket, amelyeket végrehajthat, hajtsa végre egyenként, és lépjen tovább. Ne dolgozzon tovább, és ne változtasson minden részleten; ez lassíthatja a fejlődést.

Mit jelent a tökéletesség feletti haladás?

A tökéletesség feletti haladásra törekedni azt jelenti , hogy könyörtelennek kell lenni a tanulásban, a növekedésben, a fejlődésben és a fejlődésben . Nem teheted meg, ha soha nem csinálsz semmit. Mindig dolgozzon keményen, és tegye meg a legjobb erőfeszítéseit, de ne légy finomkodó.

Ki mondta, hogy a fejlődésre törekedj, ne a tökéletességre?

Joyce Meyer idézete: "A kiválóságra törekedj, ne a tökéletességre, mert..."

Cougar Media News – 5. évad, 8. rész

34 kapcsolódó kérdés található

Miért fontos a tökéletesség helyett a haladásra törekedni?

Ha a tökéletesség helyett a haladásra összpontosít, sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teheti céljai elérését . Íme néhány előnye, ha a fejlődésre összpontosít: Ez motiválja a folytatásra. ... A fejlődésedre való reflektálás megerősítheti azt a hitet is, hogy képes vagy változtatni – hogy a céljaid elérhető közelségben vannak.

Miért jobb a haladás, mint a tökéletesség?

Ha a tökéletesség helyett a haladásra összpontosít, sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teheti céljai elérését . Íme néhány előnye, ha a fejlődésre összpontosít: Ez motiválja a folytatásra. Megerősítő lehet, ha visszatekintünk az előttünk álló kihívások ellenére elért haladásra.

Törekednie kell a tökéletességre?

Ez egy illúzió. A tökéletességre törekedve olyan irreális célokat tűz ki, hogy lehetetlenné válik elérni, és soha nem érzi magát elégedettnek. Ehelyett törekedjen a kiválóságra . ... A különbség a tökéletesség és a kiválóság között az, hogy a kiválósággal elfogadod a kudarcot és a hibákat, és tanulsz belőlük.

Hogyan koncentrálsz a fejlődésre?

Íme az 5 stratégia, amely segít a fejlődésre összpontosítani:
 1. Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket mindennap meg kell tennem, és tűzz ki apró, mérhető célokat.
 2. Koncentrálj az életem pozitívumaira. ...
 3. SZOLGÁL. ...
 4. Tegyen olyan lépéseket, amelyek TÖKÉLETESEK. ...
 5. Ne verd fel magad.

Hogyan választod a fejlődést a tökéletesség helyett?

A mércét magad határozod meg. A cél az, hogy a TE legjobb önmagad legyél, ahelyett, hogy valaki más elképzelését hajszolnád, milyennek kellene lenned. Ennek egyik módja a mindennapokban az, hogy a fejlődést a tökéletességgel szemben értékeljük. Ha egy képességet a kiválóság szintjére fejleszt, akkor minden nap összpontosítson arra , hogy ebbe az irányba haladjon.

Miért rossz a tökéletességre összpontosítani?

A perfekcionista tendenciákat a klinikai problémák mosodai listájához hozták összefüggésbe: depresszió és szorongás (még önsérülés esetén is, szociális szorongásos zavarok, kényszeres-kényszeres zavarok, falási bulimia és más étkezési zavarok, poszttraumás stressz-zavar, krónikus fáradtság szindróma, álmatlanság, felhalmozódás, dyspepsia, ...

Ki mondta, hogy ne a tervre koncentrálj, hanem a haladásra?

"A siker lehetőségeire koncentrálj, ne a kudarc lehetőségére." — Napoleon Hill . Az emberek többsége azzal tölti az idejét, hogy arra összpontosít, hogy mi romolhat el, ahelyett, hogy mi lehet jól.

Honnan ered a mondás, hogy a haladás nem a tökéletesség?

A „Haladás, nem a tökéletesség” mondás az Anonim Alkoholistáktól származik. Nézze meg az eredeti szöveget az AA kézikönyvben. Az AA Big Book 60. oldaláról származik. A szöveg azt a 12 lépést tárgyalja, amelyet egy tag megtesz.

Miért törekszünk a fejlődésre?

A fókusz a lehetséges kritikákra és kudarcokra helyeződik át. Ezután saját haladásod akadályává válsz; de törekszel a haladásra, gyorsabban kezdesz sikeres lenni . A hibázás jobb, mint a tökéletesség színlelése: A hibázás nem azt jelenti, hogy kudarcot vallasz, csak azt, hogy próbálkozol és tanulsz az életben.

Miért fontos a haladás?

A haladás felfedi, hogy ragaszkodtál azokhoz a tevékenységekhez, amelyek olyan eredményeket hoznak , amelyek végül közelebb visznek a kívánt eredményhez. Az azonnali öröm elhalasztását igényli a hosszú távú haszon érdekében, ami gyakran nagyon nehéz.

Mi az, ami nem a fájdalomra összpontosít, a fejlődésre összpontosít?

Dwayne Johnson .

Mit jelent a haladás fókusz?

A haladásközpontú megközelítés jellemzői: Fókuszban a kívánt helyzetre . Használd azt, ami már van. Tanulj a korábbi sikerekből. Kis lépésekkel lépj előre.

Mit mond a Biblia a tökéletességre való törekvésről?

Harold B. Lee elnök azt tanította, mennyire fontos követni a Szabadító példáját, miközben a tökéletességre törekszünk: „ Meg vagyok győződve arról, hogy a Mester nem csupán viszonylagos gondolkodást mondott, amikor azt mondta: »Legyetek hát tökéletesek, akárcsak a ti Atyátok, aki a mennyország tökéletes. [Máté 5:48]…

Helyes-e a tökéletességre törekedni?

Törekedj a tökéletességre, és fennáll annak a veszélye, hogy magával ragad az a gondolat, hogy soha nem fogsz eljutni odáig. Törekedjen a kiválóságra, és minden nap látni fogja törekvéseinek eredményeit, miközben az elért fokozatos javulásra összpontosít.

Miért vágyunk a tökéletességre?

Amikor úgy érezzük, hogy életünk kicsúszik az irányítás alól, az egyik módja annak, hogy kezeljük ezt a mindent elsöprő érzést, ha más területeken keressük az irányítást. A tökéletességre való törekvés az egyik védekezési mechanizmus a nagy bizonytalanság kezelésére . Ha nem tudjuk irányítani a világot és a körülményeinket, akkor megpróbálhatjuk magunkat irányítani.

A haladás fontosabb, mint a tökéletesség?

Akár a pénz, akár a cél, a cél vagy az utazás motiválja Önt, fontos, hogy mindig észben tartsa, hogy a következetesség fontosabb, mint a tökéletesség . Ha magunkat egy tökéletes színvonalhoz tartjuk, az csak kudarcra, csalódásra késztet bennünket, és a kelleténél sokkal nehezebbé tesszük az előrehaladást.

A haladás fontosabb, mint a teljesítmény?

Az elérés nagyon fontos , de csak a történet egy részét meséli el. Például egy jó tanuló, aki B osztályt kapott, jó vizsgát kapott. ... Ezért fontos figyelembe venni az előrehaladást és az eredményeket, ha azt vizsgáljuk, hogy a tanulók milyen jól teljesítenek a tanulásban.

Mit jelent a sikerre való törekvés?

megerőltető erőfeszítéseket tenni bármilyen cél érdekében : a sikerre törekedni. szembenállásban, csatában vagy bármilyen konfliktusban küzdeni; versenyez.

Milyenek voltunk, ami történt, és milyenek vagyunk most?

Az Anonim Alkoholisták Nagy Könyve az 58. oldalon kijelenti: Történeteink általánosságban feltárják, milyenek voltunk korábban, mi történt, és milyenek vagyunk most. Ha úgy döntött, hogy azt akarja, amink van, és hajlandó bármit megtenni, hogy megszerezze – akkor készen áll bizonyos lépések megtételére.

Hogyan tudnám növelni a koncentrációmat és a fókuszomat?

 1. Edezze az agyát. Bizonyos típusú játékokkal jobban tudsz koncentrálni. ...
 2. Indítsa el a játékot. Lehet, hogy az agyjátékok nem az egyetlen olyan játéktípus, amely javíthatja a koncentrációt. ...
 3. Az alvás javítása. ...
 4. Szánjon időt a testmozgásra. ...
 5. Töltsön időt a természetben. ...
 6. Próbáld ki a meditációt. ...
 7. Szünetet tartani. ...
 8. Zenét hallgat.