Hogyan szerezhető be az arbalest d2?

Pontszám: 4,8/5 ( 20 szavazat )

Hogyan szerezhető be az Arbalest a Destiny 2-ben
 1. Az Arbalest véletlenszerű egzotikus világcseppként zuhanhat le.
 2. Az Arbalest mostantól megjelenhet a Xur Exotic vásárlásaiban.
 3. Az Arbalest most egy lehetséges jutalom ládákból különböző raidekben, vagy jutalom a Crucible és a Gambit meccsek befejezéséért.

Hogyan szerzi meg az Arbalestet?

Hogyan lehet feloldani a Destiny 2 Arbalestet
 1. Bőséges tavasz: Teljesíts 50 napi és heti jutalmat Évának.
 2. Bimbózó divat: Győzz le 20 főnököt, miközben legalább négy darab Revelry páncélt viselsz.
 3. Tűzijáték!: Szerezz 100 gránátölést a Strikes, Crucible és Gambit játékban.
 4. Melee Mayhem: Szerezz 100 közelharci ölést a Strikes, a Crucible és a Gambit játékban.

Hogyan lehet Arbalest a fényen túlra juttatni?

Az Arbalest hét Revelry Triumphs teljesítésével, a Party Hard diadalának feloldásával és a 300 Reveler's Essence-vel a Towerben szerezheti meg.

Az Arbalest jó d2?

Míg a mesterlövészek általában még mindig jobbak a töltési idő hiánya miatt, az Arbalest még mindig elég erős fegyver. Nagyon pontos , és könnyedén letakar minden árnyékolatlan gyámot.

Szükséged van elhagyásra Arbalestnek?

Ehhez meg kellene vásárolni a Forsaken -t (ami most az éves bérlethez tartozik). De kapsz néhány 2. év egzotikumát is, amelyeket olyan alapjátékosok is kaphatnak, mint a Thunderlord, a Bad Juju, az Outbreak Perfected és az Arbalest.

Destiny 2: Hogyan szerezd be GYORSAN ÉS KÖNNYEN az ARBALEST egzotikumot! | A mulatság

45 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szerezhetek egzotikus titkosítást?

Jelenleg két módszer létezik az egzotikus rejtjelek megszerzésére: a Season Pass szintre emelése és a Xur küldetések teljesítése . Az előbbi sokkal könnyebben megvalósítható, mivel passzívan történik, bár így csak egy egzotikus titkosítást kapsz.

Kaphatsz elhagyott egzotikumokat DLC nélkül?

Csak a DLC-re van szüksége a küldetésekhez, csapásokhoz és razziákhoz. Vásárolhat DLC-frakció felszerelést és fegyvereket, és kaphat egy egzotikus DLC-jutalmat.

Jó az arbalest a PVE 2021-ben?

A Destiny 2 egyetlen kinetikus lineáris fúziójaként az Arbalest bármilyen típusú pajzsot képes átütni. A Beyond Light óta az Arbalest Exotic perkje most a pajzsok ellen dolgozik a Match Game tevékenységek során, így az Arbalest az egyik legsokoldalúbb fegyver a végjáték PvE tartalmaihoz.

Melyik a legjobb kard a Destiny 2-ben?

Legjobb Destiny 2 Swords 2021
 • Crown-Splitter (Titan, Power, Void) – Véletlenszerű világhullás.
 • Falling Guillotine (Vid, Power) – Véletlenszerű világhullás.
 • Quickfang (Hunter, Power, Void) – Véletlenszerű világhullás.
 • Sola hege (Solar, Power) – Jutalom az Osiris próbáiból.
 • The Lament (Solar, Power, Exotic) – Teljesítsd a Lost Lament egzotikus küldetést.

Az arbalest ideges lesz?

1 kiesett, Arbalest nerfedik , és 12 játékos raidjei leállnak, itt a teljes patch megjegyzés. Ideje egy újabb patch-nek a Destiny 2: Beyond Light-hoz, ahol Arbalest kap egy nerfet a célzási asszisztenshez, így többé nem fog egy pillanat alatt a Guardians fejére nézni a Crucible-ben.

Mit futjak Arbalesttel?

Ha elsődlegesként szeretné futtatni az Arbalestet, kihagyhatja a scavengert. Ha a titánnal játszol, a Peacekeepers remek választás az intrinsic autoload számára. Ráadásul egy kellemes mozgási sebességet kapsz (valahol a 7% iirc labdaparkjában), ami rendkívül praktikus a közeli küzdelmekben.

Mi Eriana fogadalma?

Az Eriana's Vow egy egzotikus kézágyú, amelyet a halhatatlan évadban mutattak be . Azt a játékos kapta, aki elérte a 35. helyet a szabad pályán, vagy a prémium pályán az 1. helyet.

Melyik a legjobb fúziós puska a Destiny 2-ben?

A Destiny 2 Season of the Lost legjobb fúziós puskái a Vex Mythoclast, a Null Composure, a One Thousand Voices, a PLUG ONE. 1, és Merciless . A Vex Mythoclast és a Merciless olyan egzotikusok, amelyek egyéni buffokat kaptak saját statisztikájukhoz, illetve a Fusion Rifle fegyvertípus részeként.

Mi a különbség az arbaleszt és a számszeríj között?

Az arbaleszt (szintén arblaszt) a számszeríj késői változata, amely a 12. században került használatba Európában. Egy nagy fegyver, az arbaleszt acélkarral ("íjjal") rendelkezett. Mivel az arbaleszt sokkal nagyobb volt, mint a korábbi számszeríjak, és az acél nagyobb szakítószilárdsága miatt nagyobb volt az erő.

Mit csinál a graviton forfeit?

Növeli a láthatatlansági hatások időtartamát . Közelharcod gyorsabban töltődik, miközben láthatatlan vagy.

Mire használható az Arbalest?

vagy ar·ba·list. erős középkori számszeríj acélíjjal, kövekkel, fémgolyókkal, nyilakkal stb .

A lament még mindig jó Destiny 2?

A Lament exotic az egyik legjobb sorozatú DPS-fegyver, amit a játék valaha látott, és valószínűleg továbbra is jó lesz, miután 16 százalékkal csökkenti a súlyos támadást.

Mi a legerősebb fegyver a Destiny 2-ben?

A lista második gránátvetője, az Anarchy vitathatatlanul a legjobb erőfegyver az egész Destiny 2-ben – különösen, ha PvE-ről van szó.

A koronahasító jobb, mint a sirató?

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Crown Splitter teljesen lerombolja a Lament teljesítményét . Ezen kívül a játékosok több sebzést okozhatnak, ha Lucent Blade-del és a Breach és Clear Mod debuffjával párosítják.

A tökéletes járvány még mindig jó 2021-ben?

Ami az egzotikus végét illeti, az Outbreak Perfected továbbra is szilárd az idő múlásával járó tartós sebzésre , összehasonlítva más impulzusokkal, és jól benyomja a dolgokat, még a bossokat is, ha más játékosok is használják.

A tökéletes járvány még mindig jó?

Az Outbreak Perfected továbbra is az egyik legjobb egzotikus fegyver a játékban . Ez a fegyver rövid ideig nem volt elérhető a játékosok számára, amikor a Beyond Light megjelent, de most újra a játékba került, és újra megvásárolható.

A Hard Light még mindig jó 2021?

A Hard Light nagyjából kiakadt a metából, így a Suros Regime ismét egyedül maradt a csúcson, amikor egzotikus autópuskáról van szó a Crucible-ben. ... Még a killen lévő Health Regeneration nélkül is vitathatatlanul ez a legjobb automata puska PvP-hez a Destiny 2-ben, de igen, ez is egy szép előny.

Mi a maximális teljesítményszint a Destiny 2-ben DLC nélkül?

A Destiny 2-ben egy Guardian maximum 20 -as szintet érhet el DLC nélkül, a 25-ös szintet Curse of Osiris vagy Warminddal és a 30-as szintet mindkét bővítéssel tapasztalatszerzéssel. A Forsaken kiadásával a szintsapka ismét megemelkedett, így a maximális szint 50-re emelkedett.

Melyik Destiny 2 DLC a legjobb?

1) Forsaken Mind a Tangled Shore, mind a Dreaming City kiválóan kiegészíti a Destiny 2 világát, és rengeteg felfedezésre és felfedezésre váró titkot biztosít a játékosoknak, mint például a Blind Well. A bővítés egy új ellenségtípust, a Scorn-t és egy harmadik alosztály ágat is hozzáadott a játék mindhárom osztályához.

Mit tehetsz a Destiny 2-ben túlfény nélkül?

Az összes tartalmat lejátszhatod, kivéve az Overlight című újdonságokat . Így nem fogod tudni lejátszani az új történetet, az új raidet, valószínűleg a Beyond Light-hoz hozzáadott új csapásokat stb. De továbbra is hozzáférhetsz mindenhez, amivel most rendelkezel, ami nem kerül be a DCV-be. Remélem ez segít!