Működik az arbalest a sorompóbajnokokon?

Pontszám: 4,7/5 ( 45 szavazat )

Az Arbalest Exotic Linear Fusion Rifle nem működik a Champion elleni modokkal a Season of the Lostban . Egy jövőbeli frissítésben a sorompót a fegyver belső előnyeként adják hozzá.

Az arbalest működik a Match Game-ben?

4 Arbalest A Destiny 2 egyetlen kinetikus lineáris fúziójaként az Arbalest bármilyen típusú pajzsot képes átütni. A Beyond Light óta az Arbalest Exotic perkje a pajzsok ellen dolgozik a Match Game tevékenységek során , így az Arbalest az egyik legsokoldalúbb fegyver a végjáték PvE tartalmaihoz.

Az arbalest jó 2021?

Az Arbalest a kinetikus nyílásban van, és erő helyett speciális lőszert használ. Míg a mesterlövészek általában még mindig jobbak a töltési idő hiánya miatt, az Arbalest még mindig elég erős fegyver. Nagyon pontos , és könnyedén letakar minden árnyékolatlan gyámot.

Hogyan lehet megszerezni az arbaleszt a Destiny 2-ben?

Hogyan lehet feloldani a Destiny 2 Arbalestet
 1. Bőséges tavasz: Teljesíts 50 napi és heti jutalmat Évának.
 2. Bimbózó divat: Győzz le 20 főnököt, miközben legalább négy darab Revelry páncélt viselsz.
 3. Tűzijáték!: Szerezz 100 gránátölést a Strikes, Crucible és Gambit játékban.
 4. Melee Mayhem: Szerezz 100 közelharci ölést a Strikes, a Crucible és a Gambit játékban.

Arbalest ideges lesz?

1 kiesett, Arbalest nerfedik , és 12 játékos raidjei leállnak, itt a teljes patch megjegyzés. Ideje egy újabb patch-nek a Destiny 2: Beyond Light-hoz, ahol Arbalest kap egy nerfet a célzási asszisztenshez, így többé nem fog egy pillanat alatt a Guardians fejére nézni a Crucible-ben.

A Destiny 2. évad a Lost Anti Barrier Champion útmutatójából

18 kapcsolódó kérdés található

Az Arbalest rendelkezik célzássegítővel?

A Seasonal Artifacthoz van egy továbbfejlesztett vonal-puskacélzási mód is, így az Arbalest erős célzást segítő értékei a Seasonal modot használó játékosokhoz köthetők , ha más játékosok szemszögéből nézik, akik ellened használják.

Mennyire jó a Destiny 2 2021 alvószimuláns?

A Sleeper Simulant továbbra is az egyik legjobb DPS-fegyver a játékban , ráadásul számos tevékenységnél hasznos mind a PVP, mind a PVE esetében. Hatalmas buffot fog kapni a 14. évadban, 15%-os sebzésnövekedéssel, szóval érdemes bővíteni az arzenálját, ha még nem tetted meg.

Az arbalest jó PVE?

Az Arbalest alapvetően halálosabb a PVE-ben, mert gyorsabban szedi le az elemi pajzsokat. Számomra ez azt jelenti, hogy hatékonyabb a Gambit, Strikes, Raids és minden PVE tevékenységnél, de PVP-ben semmivel sem jobb, mint bármely más Fusion Rifle. ... Az One Thousand Voices-nek van egy előnye, amely gyakorlatilag nyompuskává változtatja.

Melyik a legjobb kard a Destiny 2-ben?

Legjobb Destiny 2 Swords 2021
 • Crown-Splitter (Titan, Power, Void) – Véletlenszerű világhullás.
 • Falling Guillotine (Vid, Power) – Véletlenszerű világhullás.
 • Quickfang (Hunter, Power, Void) – Véletlenszerű világhullás.
 • Sola hege (Solar, Power) – Jutalom az Osiris próbáiból.
 • The Lament (Solar, Power, Exotic) – Teljesítsd a Lost Lament egzotikus küldetést.

Kritikusak a fúziós puskák?

A fúziós puskáknak nincs sok haszna a PvE-ben, mert a legtöbbször megsérülnek a sörétes puskáktól, és több időre van szükségük a lövéshez. Ha a fúziók kritikus képességet kapnának, az a lassabb lövéseket extra sebzésért jutalmazná. (Ez csak egy PvE poszt, és reméljük, hogy nem adnak lehetőséget a fúzióknak arra, hogy más játékosokat kritizáljanak).

Melyik a legjobb fúziós puska a Destiny 2-ben?

A Destiny 2 Season of the Lost legjobb fúziós puskái a Vex Mythoclast , Null Composure, One Thousand Voices, PLUG ONE. 1, és Merciless. A Vex Mythoclast és a Merciless olyan egzotikusok, amelyek egyéni buffokat kaptak saját statisztikájukhoz, illetve a Fusion Rifle fegyvertípus részeként.

A koronahasító jobb, mint a sirató?

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Crown Splitter teljesen lerombolja a Lament teljesítményét . Ezen kívül a játékosok több sebzést okozhatnak, ha Lucent Blade-del és a Breach és Clear Mod debuffjával párosítják.

Jobb az Eternity's Edge, mint a zuhanó guillotine?

► Az Eternity's Edge, a Warlocks sajátos kardja a Falling Guillotine Solar megfelelője, de Whirlwind Blade nélkül. Vortex kardként kiváló lőszerhatékonyságuk és magas DPS-ük miatt magasabb rangot kapott, mint a legtöbb legendás kard, ami tiszta sebzésben csak a második a Crown-Splitter előtt.

Mi a legerősebb fegyver a Destiny 2-ben?

A lista második gránátvetője, az Anarchy vitathatatlanul a legjobb erőfegyver az egész Destiny 2-ben – különösen, ha PvE-ről van szó.

Jó a menetes tű?

A Threaded Needle nagyszerű erőfegyver lesz, ha megvan a kívánt jutalma. Fontolja meg, hogy otthon hagyja a PvP-ben, és a PvE istendobásra összpontosít.

Hogyan gazdálkodhatok Corsair haragjával?

Megszerezheted a Corsair's Wrath-et a Crow rangú csomagokból, vagy ha teljesíted a Wrathborn Hunts-t bármely olyan Prey Lure -val, amelynél ez a fegyver jutalomként szerepel. Ennek írásakor csak négy lehetőség áll rendelkezésére a főnökök számára, hogy vadászhassanak, és az általuk jutalmazott összeget minden egyes teljesítés után véletlenszerűen kiosztják.

Melyik a legjobb felderítő puska a Destiny 2-ben?

Destiny 2: A 10 legjobb felderítő puska PvP-hez, rangsorolt
 • 10 Jade Rabbit.
 • 9 Hung Jury SR4.
 • 8 Az irányadó látvány.
 • 7 Örök Blazon.
 • 6 Átváltozás.
 • 5 Szolgavezető.
 • 4 Megbízott.

Kaphat még alvó-szimuláns katalizátort?

A Season of the Chosen megjelenésével a Sleeper Simulant Catalyst véletlenszerű cseppként beszerezhető a Nightfall: Ordeal Strikes-ben . Nincsenek konkrét adatok a csökkenési arányról, de ez ritka, és meglehetősen sok gazdálkodást igényel.

Az 1000 Voices jó DPS?

Összességében nagyon jó látni, ahogy a One Thousand Voices így teljesen széttépi a főnököket. A fegyver mindig is az egyik legjobb Destiny 2 Exotics és erős DPS-es versenyző volt, mióta hozzáadták a játékhoz, de korábban nem igazán volt a végjáték meta része.

Buffot kapott az alvó-szimuláns?

A Destiny 2 erőteljesen buffolja a Sleeper Simulant Linear Fusion Rifle-t. A fejlesztők a múlt hónapban egy This Week At Bungie blogbejegyzésben jelentették be a Sleeper Simulant Linear Fusion Rifle egyedi buffjait.

Hogyan tegyem egzotikussá a bástyát?

Íme egy gyors összefoglaló a Bastion beszerzéséhez szükséges lépésekről:
 1. Vagy beszélj Osirisszal, és teljesítsd az Idő folyosói küldetést, vagy teljesítsd Saint-14 'Recovering the Past' és 'An Impossible Task' küldetéseit.
 2. Beszélj Saint-14-gyel, és kezdd el a „Momento” küldetést.
 3. Ölj meg öt bukott kapitányt vagy szolgálót a kusza parton.

Mi a különbség az arbaleszt és a számszeríj között?

Az arbaleszt (szintén arblaszt) a számszeríj késői változata, amely a 12. században került használatba Európában. Egy nagy fegyver, az arbaleszt acélkarral ("íjjal") rendelkezett. Mivel az arbaleszt sokkal nagyobb volt, mint a korábbi számszeríjak, és az acél nagyobb szakítószilárdsága miatt nagyobb volt az erő.

Mit jelent a arbalest ?

: számszeríj , különösen a középkorból .

Mit akarsz a Crown Splittertől?

Tippek a Crown Splitter használatához A titánoknak meg kell próbálniuk befejezni a Crown-Splittert Impact Masterwork és Major vagy Boss Spec moddal, a céltól függően. ... Mivel a Swords elleni súlyos támadás erősebb teljes közelharci töltéssel, a titánok nem akarnak súlyos támadásokat küldeni koronaosztójukkal.