A xur árul arbaleszt?

Pontszám: 4,7/5 ( 74 szavazat )

A Destiny 2 új Xur készlettel rendelkezik január 15- re, amely tartalmazza az Arbalestet, az Oathkeepert, az ACD/0 Feedback Fence-et és még sok mást.

A XUR még mindig árul végzetes engramokat?

A 2019. decemberi Season of Dawntól a Xur egy Exotic Engramot is árul a Fated Engram helyére , amely kinyitva egy új (osztályspecifikus) egzotikumot ad, amelyet még nem gyűjtöttél, különben egy véletlenszerű darab Exoticot tartalmaz. páncél. Ezekből hetente csak egyet vásárolhat.

Az XUR árul modokat?

Három egyedi mod közül választhatsz, mindegyik saját effektussal rendelkezik neked és szövetségeseidnek. A modok ugyanazok minden Aeon Exotic esetében. Xur e heti dobása 60 teljes statisztikát tartalmaz.

A XUR árul küldetés-egzotikumokat?

Xur minden héten elad egy egzotikus küldetést , amely egy egzotikus titkosítást díjaz. Egyszerre csak egy egzotikus titkosítási küldetést tárolhatsz, ezért minden folyamatban lévő dolgot törölj ki, hogy minden héten újat vásárolhass.

Eladja a XUR Galanor szilánkjait?

A múlt héten a Xur 29 legendás szilánkért Hard Lightot, 23 legendás szilánkért a Galanor szilánkot, 23 legendás szilánkért Sunbracert és 23 legendás szilánkért a Crest of Alpha Lupit árulta.

Destiny 2: SZEREZZE MEG EZT A VADÁSZ EGZOTIKÁT MOST! | Xur hely és készlet (nov. 5-8)

30 kapcsolódó kérdés található

Hol van a Xur 10 1 21?

Xur Nessus Watcher's Grave régiójában található . Amikor ívsz, pattanj fel a verébedre és hajts előre.

Melyik napon jár a XUR?

Xur: A Kilencek ügynöke és egy eladó a Destiny 2-ben. Legendás és egzotikus tárgyakat árul legendás szilánkokért. Csak hétvégén jelenik meg pénteken 12:00 (EST) és kedden 12:00 (EST) között, és a tartózkodási helye minden héten változik.

Milyen egzotikumokat tud adni a XUR?

  • Karmazsinvörös. Kézi ágyú.
  • A Colony egzotikus gránátvető. Gránátvető.
  • A Wardcliff tekercs egzotikus rakétavető. Egzotikus, rakétavető.
  • Coldheart Exotic Trace Rifle. Egzotikus, nyompuska.
  • Édes üzleti egzotikus autópuska. Autópuska, egzotikus.
  • MIDA Multi-Tool. ...
  • Skyburner's Oath egzotikus cserkészpuska. ...
  • Irgalmatlan egzotikus fúziós puska.

Adhat-e új egzotikumokat a XUR?

Ha már megvan ez az öt egzotikum, elköltheti az Exotic Rejtjelet a Xurban. A Xur minden héten kínál egy egzotikus Engramot, amelyet közel 97 legendás szilánkért vásárolhat meg. ... Ha őszig megőrzi az Exotic Cipherjét, szinte azonnal kézbe vehet két új Exoticsot.

A XUR másolatokat ad?

Másodpéldányokat kapsz, ha nem tud neked adni semmit, ami nincs nálad . A Xur nem ad olyan egzotikumokat, amelyek küldetésekből vagy olyan tartalmakból származnak, amelyek nem az Ön tulajdonában vannak.

Mit csináljak az egzotikus titkosítással?

A Seasons of Arrivals-ban bemutatott Exotic Cipher egy ritka pénznem, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Destiny 2 élettartama során a korábbi évek egzotikumait vásárolják meg . Ezenkívül minden héten további Fated Engramot vásárolhat a Xur-tól.

Hol van az XUR In Watchers sírja?

Ezen a héten Xur a Nesus helyszínen található. A Watchers Grave-i bárka mögött a fák között állt. Ahhoz, hogy eljuss Xur-ba, a Watcher's Grave landolási zónájában ívelj, és menj Calus bárkája felé, ahol Xur ott várakozik a szélén, a szélén.

Mit árul a Xur a d1-nek?

Xur, a Kilencek ügynöke, a Destiny kereskedője. Xur egzotikus fegyvereket, páncélokat és fogyóeszközöket árul Strange Coins és Motes of Light cserébe . ... Ha a legnagyobb előnyre vágysz a Sötétség hatalmaival – vagy a Crucible-beli őrtársaiddal – szemben, Xur rendszeres megtalálása kötelező.

Szerezhetsz fegyvereket a Xur engramoktól?

Minden alkalommal, amikor Xur újra megjelenik a Destiny 2-ben, bizonyos mennyiségű Legendás Szilánkot cserélhetsz egy új Fated Engramra, amely egy vadonatúj egzotikus fegyverrel vagy páncéltárgyal jutalmazza meg a játékosokat, amivel még nem rendelkeznek.

Mennyibe kerül egy sorsolt Engram?

A Fated Engram, amelyet néha Isochronal Engramnak is neveznek, egy Exotic Engram, amelyet Xûr-től vásároltak a Destiny 2-ben. 97 legendás szilánkba kerül, és egy egzotikus vagy egzotikus páncéldarabot ad a játékosnak, amelyet még nem találtak meg.

Beszerezheted az új egzotikumokat a XUR Beyond Light-tól?

A legtöbb Destiny-kiegészítéshez hasonlóan a Beyond Light is egy kis csoportot tartalmaz új páncél-egzotikumokkal, amelyekkel a játékosok kifejezhetik magukat. ... De a játékosok, akik korábban Fated Engramokat szedtek fel Xurról, vagy abban a reményben, hogy véletlenszerűen felvesznek egy egzotikumot a földről, nem fogják megtalálni ezeket az új páncélelemeket.

Lehet új egzotikumokat szerezni egzotikus engramokból?

A Destiny 2-ben a legtöbb egzotikum először Exotic Engramok megszerzésével érhető el , lényegében zsákmánydobozok megszerzésével, amelyek egy véletlenszerű egzotikus tárgyat jutalmaznak. ... A Destiny 2 Beyond Light kiegészítőjében Bungie valami újat próbál ki. Az egzotikus páncél a Beyond Light-ban teljesen új módon nyerhető, ez most beigazolódni látszik.

Hány egzotikus titkosítást kaphat az XUR-tól?

Ne feledje azonban, hogy egy adott időpontban csak egy egzotikus titkosítás tartható kézben. Ennek a küldetésnek a végrehajtása titkosírás birtokában nem jár további egy küldetéssel.

Lehet kapni RAID egzotikumokat az XUR-tól?

Az egzotikumok többféle módon szerezhetők be: Egzotikus Engramok visszafejtése . Véletlenszerű jutalmak nyilvános eseményekből, ládákból, Crucible meccsekből és egyéb tevékenységekből. Különleges szállítók, mint például a Xur.

A XUR árulja a Sunshotot?

A fegyverekhez Xur jelenleg a Sunshot kéziágyút hordja . Ez egy tisztességes fegyver, bár a legtöbb játékos szerint kissé felülmúlja a többi kézágyú opciót. A Sunburn perk lehetővé teszi, hogy a fegyver robbanó lövéseket lőjön ki, amelyek kiemelik a vele sebzett ellenségeket.

Eladhatja-e a XUR nekrotikus fogást?

Hogyan szerezzük be a Necrotic Grip-et. Ellentétben a többi egzotikus páncéldarabbal, amelyeket csak egy Exotic engram véletlenszerű megszerzésével vagy Xur-tól való vásárlással lehet feloldani, valójában lehetséges a Necrotic Gripért farmolni. Ez a Legend és a Master Lost Sectors új kiegészítésének köszönhető.

Hol van Xur 2021. október 8.?

Ezen a héten Xurt megtalálhatod az EDZ -ben, egy blöffön állva, kilátással a Winding Cove-ra.

Mikor jelenik meg a XUR pénteken?

Ha nem tudná, Xur egyedülálló eladó a Bungie élő szolgáltatási játékában, mert csak korlátozott ideig marad egy helyen. Minden pénteken 13:00 (ET ) új helyen rendezi be üzletét, és készlete teljesen felfrissül.

Hol van az xur destiny 1?

A Xur számos helyen megtalálható; a Hall of Guardians , az Arcite 99-40 közelében, vagy az Északi toronyban, a faajtók előtt. Ő is megtalálható a The Tower Ship Wright területén, a Dead Orbit Vendors közelében. Helyszíne hétvégenként változik, ezért tartsa szemmel és fülesen.