Postán lehet kézfertőtlenítőt küldeni?

Pontszám: 4,2/5 ( 28 szavazat )

Mivel a kézfertőtlenítő termékek alkoholt tartalmaznak, az USPS ezeket a termékeket veszélyes anyagoknak tekinti. Ezért a Posta a kézfertőtlenítőszer-szállítmányokat csak a felszíni szállításra korlátozza.

Küldhetek kézfertőtlenítőt postán?

A kézfertőtlenítők, köztük a törlőkendők szállításához USPS Retail Ground, Parcel Select vagy Parcel Select Lightweight terméket kell használnia. ... A legtöbb kézfertőtlenítő, beleértve a törlőkendőket is, alkoholt tartalmaz, és gyúlékony természetű, ezért veszélyes anyagként (HAZMAT) kezelik és szállítják az Egyesült Államok postai küldeményeiben.

Mennyi kézfertőtlenítőt küldhetek postán?

Kis mennyiségű gyúlékony kézfertőtlenítőt és alkoholos törlőkendőt csak a USPS Retail Ground, a Parcel Select vagy a Parcel Select Lightweight segítségével lehet belföldi postai úton feladni. Az ügyfelek csomagonként legfeljebb 1 pint folyadékot szállíthatnak felszíni szállítással.

Veszélyes a kézfertőtlenítő a szállítás során?

A legtöbb fertőtlenítőszer belföldi forgalomba kerül, ezért az ADR (közúti) hatálya alá tartozik . ... Az 1 literes űrtartalmú tartályok/tartályok teljes mértékben szabályozott veszélyes áruk, és a csomagoknak meg kell felelniük az ADR/IMDG csomagolási követelményeknek.

Milyen szállítási osztályba tartozik a kézfertőtlenítő?

Mivel az alkohol a kézfertőtlenítők kulcsfontosságú összetevője, az általunk használt termékek többsége megfelel a 3. osztályú tűzveszélyes folyadék definíciójának. Gyúlékony folyadékok azok, amelyek lobbanáspontja 140 o F vagy azzal egyenlő [49 CFR 173.120]. A kézfertőtlenítők általában a II. vagy III. csomagolási csoportba tartoznak.

Melyik a jobb: szappan vagy kézfertőtlenítő? - Alex Rosenthal és Pall Thordarson

40 kapcsolódó kérdés található

A kézfertőtlenítő ORM D?

Példák az olyan Betco® termékkategóriákra, amelyekben kiválasztott SKU-k jogosultak ORM-D szállításra: Alkohol alapú kézfertőtlenítők. Zsírtalanítók (pl. Speedex, sütőzselé, citrusvéső, Citruspray™, konyhai zsíroldó)

Küldhetek kézfertőtlenítőt az üzleteken keresztül?

A rövid válasz az, hogy igen, technikailag kézfertőtlenítőt is szállíthat UPS -sel, valamint olyan dolgokat, mint a törlőkendők és a maszkok. Az alkoholtartalmú termékekre (például a kézfertőtlenítőkre) azonban az IATA szállítási szabályai vonatkoznak.

Küldhetek-e kézfertőtlenítőt külföldre?

Sajnos az USPS tiltja a kézfertőtlenítő szer nemzetközi szállítását , mivel ezek az üvegek nyomokban alkoholt tartalmaznak. Valójában semmilyen mennyiségű alkoholt tartalmazó küldeményt nem lehet nemzetközileg feladni az US Postal Service segítségével.

Az izopropil-alkohol veszélyesnek számít?

Mint fentebb röviden említettük, az izopropil-alkohol veszélyes anyagnak minősül . Ez az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma (DOT) és a Pipeline and Hazardous Material Safety Administration (PHMSA) szerint történt. A 3. osztályba tartozik, amely gyúlékony anyagokat és éghető folyadékokat tartalmaz.

Lehet szállítani a Lysol spray FedEx-et?

Az aeroszolok veszélyes áruk UN1950, 2. veszélyességi osztályba tartoznak (alfelosztásokkal), ezért az IATA előírásainak megfelelően kell csomagolni .

Szállíthatom a FedEx izopropil-alkoholt?

A fogyasztók semmilyen típusú alkoholt nem szállíthatnak a FedEx szolgáltatásain keresztül . A feladónak a FedEx által jóváhagyott alkoholfeladónak, a címzettnek megfelelő alkoholengedéllyel rendelkező vállalkozásnak kell lennie, és a szállítmánynak egyébként meg kell felelnie a vonatkozó törvényeknek.

Milyen folyadékokat lehet postán küldeni?

Az USPS lehetővé teszi a nem veszélyes folyadékok szállítását, feltéve, hogy azok zárt tartályokban vannak, amelyek tartalma egyértelműen fel van tüntetve. Ha 4 uncia felett szeretne szállítani. folyadékot, szigetelőanyagokat kell használnia, háromszor kell becsomagolnia a dobozokat, és szorosan lezárt tartályokat, például üvegpalackokat kell használnia.

Elküldhetem a Lysol-t postán?

Továbbra is biztosan szállíthat Lysol vagy Clorox spray-tartályokat USPS-sel . Az USPS azonban a Lysolt vagy a Cloroxot korrozív veszélyes anyagként és aeroszolként is besorolja. Az aeroszolok szállítása egy teljesen más labdajáték, de az USPS továbbra is a földi szállítási szolgáltatásokra korlátozza ezeket a szállítmányokat.

Postázhat-e folyadékot elsőbbségi levélben?

A csomag külső oldalán egy matricának vagy bélyegzőnek kell lennie, amely tájékoztatja a postát, hogy folyadék van benne, még az elsőbbségi postai átalánydíjas csomagolás esetén is. ... Az üvegedényben feladott folyadékokat is párnázni kell, hogy ne törjenek el.

Hogyan küldhetsz kézfertőtlenítőt külföldre?

Küldhetek kézfertőtlenítőt külföldre? Dehogy. Az USPS irányelvei szerint, mivel a kézfertőtlenítő veszélyes és gyúlékony, belföldre csak felszíni szállítással postázható. Ez azt jelenti, hogy nincs légiposta és nincs nemzetközi szállítás , beleértve az APO/FPO/DPO címeket is.

Tudsz kézfertőtlenítőt postán küldeni Kanadának?

A veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások (TDG-szabályok) értelmében a Canada Post Corporation számos veszélyes árut, például kézfertőtlenítőt, légi úton szállíthat .

UPS-elhetek alkoholt?

Ki szállíthat szellemeket UPS-szolgáltatásokon keresztül? A UPS csak olyan feladóktól fogad el szeszes italokat tartalmazó csomagokat, akik rendelkeznek a vonatkozó törvényi engedéllyel, és akik aláírták és szerződést kötöttek a UPS-szel a szeszes italok szállítására vonatkozóan.

Szállíthat vegyi UPS-t?

A UPS csak szerződéses alapon fogad el veszélyes anyagokat , szervizelve az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokon kívüli meghatározott helyeken. Az Egyesült Államokon és Puerto Ricón belül a UPS nem ömlesztett mennyiségű veszélyes anyagokat fogad el autópályán és vasúton, vagy légi közlekedésben, ha azokat a szabványnak megfelelően készítették el. az amerikai minisztérium...

Hogyan küldhetek alkoholt egy barátomnak?

Az alkoholt a küldemény közepére kell csomagolnia, távol a csomag oldalaitól. Csomagját a UPS -nek erősnek kell tekintenie. Egyértelműen fel kell címkéznie a szállítmányt, és meg kell felelnie a UPS-re, a származási államra és a célországra vonatkozó irányelveknek. A csomagoláson egyértelműen fel kell címkéznie, hogy alkoholt tartalmaz.

Mit jelent az ORM D?

Mi az ORM-D? Az ORM-D besorolás az Other Regulated Materials – Domestic rövidítése, és olyan anyagokra használatos, amelyek megfelelnek a DOT fogyasztási cikk meghatározásának.

Hogyan szállíts fertőtlenítőt?

A DOT megkönnyíti a kézfertőtlenítők autópályán történő szállításának szabályait
  1. A csomagolás 80% alatti etil-alkoholt vagy izopropil-alkoholt tartalmazó kézfertőtlenítőt tartalmaz.
  2. A csomagolásnak szivárgásmentesnek és biztonságosan lezártnak, elmozdulás ellen és sérülés ellen védettnek kell lennie.

Küldhetek alkoholt USPS-en keresztül?

Egyáltalán tilos alkoholt szállítani egyetlen USPS-szállítmányhoz sem belföldön, sem nemzetközi viszonylatban. ... Ellenkező esetben az USPS azt feltételezi, hogy alkohol van a csomagban, és elutasítja.

A kézfertőtlenítő veszélyes vegyszer?

Az alkohol alapú kézfertőtlenítők általában 60-95% etanolt vagy izopropil-alkoholt tartalmaznak. A 2017. évi munkaegészségügyi és biztonsági rendelet (WHS-rendelet) értelmében ezek veszélyes vegyi anyagok . ... Az alkohol alapú kézfertőtlenítők lehetséges veszélyei közé tartozik a tűz, a robbanás és a súlyos szemirritáció.

Mi a kézfertőtlenítő ENSZ kódja?

a kézfertőtlenítő besorolása és UN-száma. Például UN 1987, Alkoholok, nos (etilalkohol keverék), UN 1170 , Etanol oldat.