Küldhetnek kézfertőtlenítőt az illetékesek?

Pontszám: 4,5/5 ( 62 szavazat )

A rövid válasz az, hogy igen, technikailag kézfertőtlenítőt is szállíthat UPS -sel, valamint olyan dolgokat, mint a törlőkendők és a maszkok. Az alkoholtartalmú termékekre (például a kézfertőtlenítőkre) azonban az IATA szállítási szabályai vonatkoznak.

Veszélyes áru a kézfertőtlenítő a szállításhoz?

Az alkohol alapú kézfertőtlenítők veszélyes áruk : fontos szállítási információk. ... Az Ön terméke GYÚLÉKONY, és a szállítás szempontjából veszélyes árunak minősül. Tesztelnie kell a termék lobbanáspontját. Az ideiglenes szállítási szabályok csak meghatározott UN-szám alatti szállítást engedélyeznek.

Mennyi kézfertőtlenítőt küldhetek postán?

Kis mennyiségű gyúlékony kézfertőtlenítőt és alkoholos törlőkendőt csak a USPS Retail Ground, a Parcel Select vagy a Parcel Select Lightweight segítségével lehet belföldi postai úton feladni. Az ügyfelek csomagonként legfeljebb 1 pint folyadékot szállíthatnak felszíni szállítással.

Milyen szállítási osztályba tartozik a kézfertőtlenítő?

Mivel az alkohol a kézfertőtlenítők kulcsfontosságú összetevője, az általunk használt termékek többsége megfelel a 3. osztályú tűzveszélyes folyadék definíciójának. Gyúlékony folyadékok azok, amelyek lobbanáspontja 140 o F vagy azzal egyenlő [49 CFR 173.120]. A kézfertőtlenítők általában a II. vagy III. csomagolási csoportba tartoznak.

Hogyan szállíts fertőtlenítőt?

A DOT megkönnyíti a kézfertőtlenítők autópályán történő szállításának szabályait
  1. A csomagolás 80% alatti etil-alkoholt vagy izopropil-alkoholt tartalmazó kézfertőtlenítőt tartalmaz.
  2. A csomagolásnak szivárgásmentesnek és biztonságosan lezártnak, elmozdulás ellen és sérülés ellen védettnek kell lennie.

Tudni fogja a UPS, ha szállítok alkoholt?

42 kapcsolódó kérdés található

Tudsz kézfertőtlenítőt szállítani?

A kézfertőtlenítők, köztük a törlőkendők szállításához USPS Retail Ground, Parcel Select vagy Parcel Select Lightweight terméket kell használnia. ... A legtöbb kézfertőtlenítő, beleértve a törlőkendőket is, alkoholt tartalmaz, és gyúlékony természetű, ezért veszélyes anyagként (HAZMAT) kezelik és szállítják az Egyesült Államok postai küldeményeiben.

Szüksége van Hazmatra a kézfertőtlenítő szállításához?

A kézfertőtlenítők alkohol (gyúlékony folyadék) tartalmuk miatt veszélyes anyagoknak minősülnek . ... A PHMSA szabályzata speciális csomagolási szabályokat ír elő a kis tartályokban (legfeljebb 8 gallonban) és nagyobb konténerekben (8 gallon és legfeljebb 119 gallon) szállított kézfertőtlenítőkre.

Szállíthat kézfertőtlenítőt a UPS?

A rövid válasz az, hogy igen, technikailag kézfertőtlenítőt is szállíthat UPS -sel, valamint olyan dolgokat, mint a törlőkendők és a maszkok. Az alkoholtartalmú termékekre (például a kézfertőtlenítőkre) azonban az IATA szállítási szabályai vonatkoznak.

A kézfertőtlenítő veszélyes hulladéknak minősül?

A hatékony kézfertőtlenítők jellemzően 60-95% etil- vagy izopropil-alkoholt tartalmaznak. ... A szövetségi ártalmatlanítási irányelvek előírják, hogy minden alkohol alapú kézfertőtlenítőt veszélyes hulladékként kell kezelni a gyúlékonyság miatt (40 CFR § 261.21).

Lehet-e szállítani a Purell-t USPS-en keresztül?

Az USPS csak a kézfertőtlenítők földi szállítását teszi lehetővé . Mivel a kézfertőtlenítő termékek alkoholt tartalmaznak, az USPS ezeket a termékeket veszélyes anyagoknak tekinti. Ezért a Posta a kézfertőtlenítőszer-szállítmányokat csak a felszíni szállításra korlátozza.

Lehet szállítani a Lysol spray FedEx-et?

Az aeroszolok veszélyes áruk UN1950, 2. veszélyességi osztályba tartoznak (alfelosztásokkal), ezért az IATA előírásainak megfelelően kell csomagolni .

Szállíthatom a FedEx izopropil-alkoholt?

A fogyasztók semmilyen típusú alkoholt nem szállíthatnak a FedEx szolgáltatásain keresztül . A feladónak a FedEx által jóváhagyott alkoholfeladónak, a címzettnek megfelelő alkoholengedéllyel rendelkező vállalkozásnak kell lennie, és a szállítmánynak egyébként meg kell felelnie a vonatkozó törvényeknek.

A kézfertőtlenítő veszélyes árunak minősül?

Mindkét alkoholtípus gyúlékony folyadéknak minősül, mivel tűzveszélyes. Mivel gyúlékonyak, az alkohol alapú fertőtlenítőszerek és egyes összetevőik személy- és vagyonkárosodást okozhatnak. A kézfertőtlenítők más, veszélyes áruként besorolt ​​összetevőket is tartalmazhatnak.

Az alkohol szállítása veszélyt jelent?

A kézfertőtlenítő a g) alszakasz alá tartozik, „korlátozott mennyiségben etil-alkoholt tartalmazó kiskereskedelmi termékek”. Minden olyan kiskereskedelmi termék, amely legfeljebb 70% etil -alkoholt tartalmaz, mentesül a veszélyes anyagokra vonatkozó rendelet (HMR) alól, ha megfelel bizonyos feltételeknek.

Mi a kézfertőtlenítő ENSZ kódja?

a kézfertőtlenítő besorolása és UN-száma. Például UN 1987, Alkoholok, nos (etilalkohol keverék), UN 1170 , Etanol oldat.

Mi az az un1170?

UN 1170 tűzveszélyes folyadék plakát -- Etanol (Etilalkohol) Előre nyomtatva, UN-számmal, ezek a 3. veszélyességi osztályú plakátok megfelelnek a 49 CFR 172.500 szabvány követelményeinek a veszélyes anyagok országúton, vasúton és vízen történő belföldi és nemzetközi szállítására vonatkozóan.

Mit jelent az ORM-D?

Mi az az ORM-D? Az ORM-D besorolás az Other Regulated Materials – Domestic rövidítése, és olyan anyagokra használatos, amelyek megfelelnek a DOT fogyasztási cikk meghatározásának.

Szállíthat vegyi UPS-t?

A UPS csak szerződéses alapon fogad el veszélyes anyagokat , szervizelve az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokon kívüli meghatározott helyeken. Az Egyesült Államokon és Puerto Ricón belül a UPS nem ömlesztett mennyiségű veszélyes anyagokat fogad el autópályán és vasúton, vagy légi közlekedésben, ha azokat a szabványnak megfelelően készítették el. az amerikai minisztérium...

UPS-elhetek alkoholt?

Ki szállíthat szellemeket UPS-szolgáltatásokon keresztül? A UPS csak olyan feladóktól fogad el szeszes italokat tartalmazó csomagokat, akik rendelkeznek a vonatkozó törvények szerint engedéllyel, és akik aláírták és szerződést kötöttek a UPS-szel a szeszes italok szállítására vonatkozóan.

Hogyan szállítja a UPS az izopropil-alkoholt?

A UPS néhány kitétellel engedélyezi az alkohol szállítását. A szövetségi és állami törvények értelmében alkoholszállítási engedéllyel kell rendelkeznie. Megfelelő csomagolást kell használnia: EPS hab belső csomagolása, hajtogatott hullámos tálca vagy öntött rosttálca.

Az izopropil-alkohol veszélyesnek számít?

Mint fentebb röviden említettük, az izopropil-alkohol veszélyes anyagnak minősül . Ez az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma (DOT) és a Pipeline and Hazardous Material Safety Administration (PHMSA) szerint történt. A 3. osztályba tartozik, amely gyúlékony anyagokat és éghető folyadékokat tartalmaz.

Szállíthatok folyadékot USPS-en keresztül?

Az USPS lehetővé teszi a nem veszélyes folyadékok szállítását , feltéve, hogy azok zárt tartályokban vannak, amelyek tartalma egyértelműen fel van tüntetve. Ha 4 uncia felett szeretne szállítani. folyadékot, szigetelőanyagokat kell használnia, háromszor kell becsomagolnia a dobozokat, és szorosan lezárt tartályokat, például üvegpalackokat kell használnia.

Postázhatok alkoholt ajándékba?

Az Egyesült Államok Postaszolgálata (USPS) megtiltja az alkoholtartalmú italok postai úton történő küldését , de az alkoholt futárokon keresztül is szállíthatja, például a FedEx-en vagy a UPS-en keresztül, ha Ön engedéllyel rendelkező alkoholszállító.

Tudsz tisztítószereket szállítani?

Ahogy a fenti bevezetőben is írtuk, az elterjedt háztartási tisztítószerek többféle veszélyes anyagot is tartalmaznak. Ezért az Egyesült Államok postai szolgálata ezeket a küldeményeket csak a szárazföldi szállításra korlátozza, mint például a Retail Ground (a postán) és a Parcel Select Ground (online szállítószoftverrel).