Vapírnaplók lesznek a Netflixen?

Pontszám: 4,9/5 ( 51 szavazat )

Sokan örömmel hallják, hogy a Vámpírnaplók mától valóban visszatért a Netflixhez az Egyesült Királyságban és Írországban. A program mind a nyolc évada ismét streamelhető – ez bő 171 epizód.

A The Vampire Diaries szerepel a 2021-es brit Netflixen?

A Netflix UK szintén nemrég, 2020 novemberében elvesztette a The Vampire Diaries-t, azonban 2021 februárjában a sorozatot teljes egészében újra felvették a Netflixre.

Visszatér a Vampire Diaries a Netflixre?

Igen, a The Vampire Diaries elhagyja a Netflixet , és nem, egyhamar nem is fog. A legújabb pletykák eredetének felkutatása során azt találtuk, hogy a Decider jelentése szerint úgy tűnik, hogy a The Vampire Diaries elhagyja a Netflix Netherlands-ot, tehát innen indult el ez a pletyka.

2020-ban visszatér a Vampire Diaries?

A The CW The Vampire Diaries 9. évadának jövője nem biztos, és nincs hivatalos megerősítés a megújítására . Ian Somerhalder azt mondta, nem érdekli, hogy visszatérjen Damon Salvatore karakterének szerepébe, ha a The Vampire Diaries visszatér a 9. évadhoz.

Milyen Netflix-műsorok indulnak 2020-ban?

Fogy az idő: Íme 11 műsor, amely a Netflixtől a végén...
 • Dexter (dec. távozik...
 • Hell on Wheels (dec. távozás...
 • Grand Hotel (indulás december...
 • The Inbetweeners (dec. távozik...
 • Az iroda (elhagyja január...
 • Gossip Girl (elhagyja január...
 • A notebook (2004)
 • Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)

A VÁMPÍRNAPLÓK A NETFLIX-EN

34 kapcsolódó kérdés található

Meddig lesz elérhető a Vampire Diaries a Netflix UK-n?

A Vámpírnaplók nyolcadik évada 2017 márciusában került hozzáadásra, ezért jelenleg azt jósoljuk, hogy a Vámpírnaplók 1-8. évada 2022 márciusában elhagyja a Netflixet. A Netflix UK már elvesztette a Vámpírnaplókat, mind a 8 évad 2020 novemberében indul.

Miért hozta vissza a Netflix a Vámpírnaplókat?

Annak ellenére, hogy a Netflix hivatalosan nem erősítette meg, a The Vampire Diaries valószínűleg visszatér a szolgáltatáshoz , mert a rajongók hogyan reagáltak a levételre . A rajongók még novemberben hevesen reagáltak arra, hogy a platform mind a nyolc évadtól megszabadult.

Hogyan nézhetem meg ingyen a Vámpírnaplókat Netflix nélkül?

Google Play, iTunes Az Amazon Prime-hoz hasonlóan megvásárolhatja a Vámpírnaplók egyes epizódjait online az iTunes és a Google Play szolgáltatásokon. Noha nem ingyenes, mint a Netflix, ez egy nagyszerű módja annak, hogy elkapjon néhány epizódot, amelyet esetleg kihagyott, vagy kóstoljon meg néhány epizódot, hogy megtudja, tetszik-e a Vámpírnaplók.

Miről nézhetem még a Vámpírnaplókat?

Jelenleg a "The Vampire Diaries" című filmet streamelve nézheted itt: Netflix , Virgin TV Go, vagy letöltheted itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Amazon Video, Rakuten TV, Microsoft Store, Sky Store.

Megnézhetem a Vámpírnaplókat az Amazon Prime-on?

Nézd meg a Vámpírnaplókat: A teljes első évad | Prime Videó.

Hol nézhetjük meg a Vámpírnaplókat?

Jelenleg a(z) "The Vampire Diaries" című filmet streameléssel nézheted itt: Netflix , Amazon Prime Video.

Hány éves Damon Salvatore?

Amikor Damon vámpírrá változott, 25 éves volt, és mivel a Vámpírnaplók látszólag valós időben játszódik – tehát 2009-től kezdődően –, ez azt jelenti, hogy Damon 170 éves volt a sorozat indulásakor; 178 éves volt, amikor a műsor véget ért.

Jön a Vámpírnaplók 9. évada?

A Vámpírnaplók 9. évada, a The Vampire Diaries folytatása várhatóan 2021 márciusában kerül adásba. Julie Plec, a Vámpírnaplók alkotója korábban azt nyilatkozta, hogy izgatottan várják a sorozat fináléját. Plec és a többi alkotó azonban nem akart erről többet beszélni.

Meddig lesz elérhető a Vámpírnaplók a Netflixen?

Amint azt a CheatSheet kiemelte, a The CW Netflix megállapodása azt jelenti, hogy az olyan címek, mint a The Vampire Diaries, az utolsó évad után öt évig a platformon maradnak. Ezt figyelembe véve valószínűleg 2022 márciusában eltávolítják a Netflixről.

Melyik ország nézheti meg a Vámpírnaplókat a Netflixen?

A Vámpírnaplók minden idők egyik legnépszerűbb vámpír TV-műsora. Azonban csak néhány Netflix-könyvtárban érhető el, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban .

Kivel találkozik Nina Dobrev 2020-ban?

Shaun White és Nina Dobrev 2020 elején kezdett randevúzni. Egy évvel később a pár még mindig erős, és úgy tűnik, remekül érzik magukat együtt. A Women's Health szerint Dobrev és White addig nem tette hivatalossá kapcsolatát, amíg 2020 májusában fel nem töltöttek magukról egy vicces szelfit Instagramra.

Ki a legjobban fizetett színész a Vámpírnaplókban?

A három főszereplő egyikeként Somerhalder kapta a szereplők egyik legmagasabb fizetését, állítólag 40 000 dollárt keresett epizódonként a sorozat fináléjáig (bár a kezdeti fizetési napját egyelőre nem hozták nyilvánosságra). Jelenleg 8 millió dollárra becsülik a nettó vagyonát.

Elena benne van a Vámpírnaplók 9. évadában?

Damon és Elena visszatér a Vámpírnaplókkal, 9. évad.

Zach Damon fia?

Zach Salvatore valójában Damon és Stefan távoli unokaöccse volt, de Stefan nyilvánosan nagybátyjaként emlegette, mivel Zach ember volt, és idősebbnek tűnt nála.

Damon mennyivel idősebb Elenánál?

A "The Vampire Diaries" című filmben a főszereplő Elena Gilbert (Nina Dobrev) 17 éves volt a sorozat elején, míg a vámpírtestvérek, Stefan (Paul Wesley) és Damon Salvatore (Ian Somerhalder) 162, illetve 169 évesek voltak (a műsor szerint). elmagyarázza az első évadban).

Hogyan lesz Damon emberré?

Damon egy 178 éves vámpír volt, és Silas távoli leszármazottja. Mivel öccse, Stefan Salvatore beadta neki a Cure -t, mára emberré vált.

Hol tudom megnézni a The Vampire Diaries UK-t?

A Vámpírnaplók streamelhető a Netflixen . A könyvsorozat megvásárolható az Amazonon. Valami mást keresel?

Hol tudom megnézni a Vámpírnaplók 9. évadját?

Válassza ki a tökéletes streamelési forrást
 • HULU. Nézze meg a Watch segítségével a HULU Watch Now segítségével. ...
 • Hulu élőben. Nézze meg a Watch segítségével a Hulu Live Watch segítségével most. ...
 • Fandango MOST. Nézd meg a Watch funkcióval a FandangoNOW-on, nézd meg most. ...
 • Microsoft Store. Nézze meg a Watch segítségével a Microsoft Store-on, nézze meg most. ...
 • A Google Play. ...
 • ITunes áruház. ...
 • Netflix. ...
 • Youtube.

Milyen alkalmazással nézhetem meg ingyen a Vámpírnaplókat?

Megérkezett a CW Network alkalmazás ! Nézze meg ingyenesen a TVD teljes epizódját mobileszközén!

A Vampire Diaries 8. évada az Amazon Prime-on?

Prime Video: The Vampire Diaries – 8. évad.