Mikor ért véget a vámpírnapló?

Pontszám: 4,5/5 ( 67 szavazat )

A Vámpírnaplók egy amerikai természetfeletti tini-dráma televíziós sorozat, amelyet Kevin Williamson és Julie Plec fejlesztett ki, LJ Smith azonos című könyvsorozata alapján.

2020-ban visszatér a Vampire Diaries?

A The CW The Vampire Diaries 9. évadának jövője nem biztos, és nincs hivatalos megerősítés a megújítására . Ian Somerhalder azt mondta, nem érdekli, hogy visszatérjen Damon Salvatore karakterének szerepébe, ha a The Vampire Diaries visszatér a 9. évadhoz.

Miért törölték a Vámpírnaplókat?

Az értékelések hanyatlásnak indultak Elena jelenléte nélkül a műsorban. A sorozat ezután más karakterekre, például Caroline Forbesre (Candice King) és Bonnie Bennettre (Kat Graham) helyezte a hangsúlyt. Végül Julie Plec showrunner elárulta, hogy az ő döntésük volt a sorozat befejezése , és nem kényszerültek lemondani.

Visszatér a Vampire Diaries 2021-ben?

Miközben Damon újra találkozik Stefannal (Paul Wesley). A Vámpírnaplók 9. évada azonban 22 epizódra kaphat zöld utat. ... Csak a 4. és 8. évad állt 23, illetve 16 epizódból. Volt egy pletyka, hogy 2021 februárjában érkezik a CW slágere, a Vampire Diaries 9. évada.

Jön a Vámpírnaplók 9. évada?

A Vámpírnaplók 9. évada, a The Vampire Diaries folytatása várhatóan 2021 márciusában kerül adásba. Julie Plec, a Vámpírnaplók alkotója korábban azt nyilatkozta, hogy izgatottan várják a sorozat fináléját. Plec és a többi alkotó azonban nem akart erről többet beszélni.

The Vampire Diaries 8x16 finálé: Damon és Elena Human Together HD

30 kapcsolódó kérdés található

Ki a legjobban fizetett színész a Vámpírnaplókban?

A három főszereplő egyikeként Somerhalder kapta a szereplők egyik legmagasabb fizetését, állítólag 40 000 dollárt keresett epizódonként a sorozat fináléjáig (bár a kezdeti fizetési napját egyelőre nem hozták nyilvánosságra). Jelenleg 8 millió dollárra becsülik a nettó vagyonát.

Kivel találkozik Nina Dobrev 2020-ban?

Shaun White és Nina Dobrev 2020 elején kezdett randevúzni. Egy évvel később a pár még mindig erős, és úgy tűnik, remekül érzik magukat együtt. A Women's Health szerint Dobrev és White addig nem tette hivatalossá kapcsolatát, amíg 2020 májusában fel nem töltöttek magukról egy vicces szelfit Instagramra.

Damon és Elena örökségben vannak?

A Legacies harmadik évada örömmel szolgál a Vámpírnaplók minden rajongójának, legújabb epizódjában meglepetésszerű utalással Elena Gilbertre és Damon Salvatore-ra. ... A csütörtöki (április 8.) amerikai epizódban Alaric Saltzman és lánya, Josie együtt sétáltak haza az iskolából.

Mit csinál Ian Somerhalder most 2021-ben?

Az élete korábbi kudarcai ellenére Ian a felesége segítségével nyilvánvalóan megfordította a dolgokat anyagilag. 2021-ben egy bourbon céget – a Brother's Bond Bourbont – vezeti üzleti partnerével és színésztársával, Paul Wesley-vel.

Miért hozta vissza a Netflix a Vámpírnaplókat?

Annak ellenére, hogy a Netflix hivatalosan nem erősítette meg, a The Vampire Diaries valószínűleg visszatér a szolgáltatáshoz , mert a rajongók hogyan reagáltak a levételre . A rajongók még novemberben hevesen reagáltak arra, hogy a platform mind a nyolc évadtól megszabadult.

Ki helyettesíti Elenát a Vámpírnaplókban?

"A vámpírnaplók ": Nikki Reed Nina Dobrev helyébe lép Elena szerepében? A Vámpírnaplók 8. évada jelenleg készül, és a természetfeletti sorozat rajongói izgatottan várják, hogy Nina Dobrev távozása után visszatérjen a műsorba.

A Netflix eltávolítja a Vampire Diaries 2020-at?

Bár a Netflix a közeljövőben nem szabadul meg a Vámpírnaplóktól az amerikai vásárlók számára , továbbra is vannak más lehetőségek a tinidrámák megtekintésére. A Vámpírnaplókat a Prime Video, az iTunes, a Vudu, a Google Play és a Microsoft Store áruházban is megvásárolhatja, ahol teljes évadokat vagy egyes epizódokat vásárolhat.

Kat Graham és Ian Somerhalder barátok?

A társalkotó, Julie Plec rámutatott Somerhalder és Graham kémiájára. „Számomra annak ellenére, amit [Bonnie és Damon] írnak a könyvekben, ez a fajta kapcsolat csak a kémiából és a képernyőn megjelenő kapcsolatból születik” – mondta Plec az E! Online. „ Ian és Kat nagyon közel állnak egymáshoz. Szeretik egymást.

Stefan Salvatore visszatér?

Ahogy a dolgok kezdenek kicsúszni az irányításból, Stefant váratlanul megölte Julian, egy Traveller warlock, miközben Caroline -t próbálta védeni, de feltámadt, miután Damon, Caroline és Elena terve, hogy visszahozzák őt a másik oldalról, sikeres volt.

Hány éves Paul Wesley?

New Brunswick, New Jersey, Egyesült Államok Paweł Tomasz Wasilewski (lengyelül: ['pavɛw vaɕi'lɛfskʲi]; 1982. július 23. ), szakmai nevén Paul Wesley, amerikai színész, rendező és producer.

Elena benne van a Vámpírnaplók 9. évadában?

Damon és Elena visszatér a Vámpírnaplókkal, 9. évad.

Ian Somerhaldernek van gyereke?

Van Ian Somerhaldernek valami romantikus kapcsolata? 2017. július 25-én megszületett egy lányuk, Bodhi Soleil Reed Somerhalder . Egy 2 éves Bodhi lányuk van.

Hány éves Elena Gilbert?

Elena Salvatore (született Gilbert) a Vámpírnaplók című könyvsorozat és az azonos című tévésorozat főszereplője. Ő egy 17 éves lány , aki nemrég vesztette el szüleit egy balesetben.

Damonnak és Elenának volt gyereke?

Készüljetek fel erre: Damonnak és Elenának van egy lánya . És a neve Stefanie Salvatore. Szent.

Ki Damon és Elena lánya?

Ez a cikk Stefanie Salvatore-ról, Damon és Elena lányáról szól. Lehet, hogy Stefan Salvatore-t, Stefanie nagybátyját és névrokonát keresi. Stefanie Rose Salvatore a Legacies visszatérő szereplője, valamint a The Originals vendégszereplője.

Bonnie feltűnik a Legaciesben?

A közelmúltban a The Vampire Diaries spinoff, a Legacies bemutatta első zenei epizódját, de meglepő módon Bonnie Bennett nem jelent meg – de megvan ennek az oka. A spinoffot Julie Plec készítette, és a természetfeletti lények új generációját követi nyomon, akik a Mystic Falls-i Salvatore Iskolába járnak.

Szakított Shaun White és Nina Dobrev?

Akkoriban Shaun nem keresett hosszú távú kapcsolatot, de idővel jól összebarátkoztak. Ennek ellenére 2019-ben elváltak útjaik, és öt év együttlét után felmondtak. Azóta a profi snowboardos szerelmes Nina Dobrevbe, és úgy tűnik, hogy a hajójuk folyamatosan vitorlázik.

Paul Wesley-nek van tetoválása?

A vállán egy nagy rózsa tetoválás van . Ennek oka meglehetősen egyszerű. Paul Wesleynek van egy nagy rózsa tetoválása, és úgy tűnik, a The Vampire Diaries csapata úgy döntött, hogy nem tatolja el, ezért Stefannak is van tetoválása.

Damon Salvatore gazdag?

A műsor során Damon szinte mindenre alkalmazza a kényszert. Ez azt jelenti, hogy nem kell számlákat fizetni, ruhát vásárolni, és természetesen nincs élelmiszervásárlási költség sem. Damon gazdag abban az értelemben, hogy bármit megkaphat, amit csak akar, ha egyszerűen egy másik szemébe néz.