Smith Oscar-jelölt lesz?

Pontszám: 4,3/5 ( 60 szavazat )

Willard Carroll Smith Jr. amerikai színész, rapper és filmproducer. Smitht öt Golden Globe- és két Oscar-díjra jelölték, és négy Grammy-díjat nyert. Az 1980-as évek végén szerény hírnevet szerzett rapperként Fresh Prince néven.

Will Smith nyert már Oscart?

Smith a '90-es évek egyik legbefolyásosabb és legsikeresebb filmsztárja, aki még nem nyert Oscar-díjat. Tom Cruise mellett Smith továbbra is az Oscar-nélküli birodalomban marad, 20 évvel azután, hogy megszerezte első jelölését Michael Mann „Ali”-jáért (2001), amelyet Gabriel Mucchino „A boldogság nyomában” (2006) című filmjével követett.

Hány díjra jelölték Will Smitht?

Will Smith-t két Oscar -díjra jelölték.

Ki az első rapper, aki Grammy-díjat nyert?

A legjobb rap előadásért járó első díjat DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince kapta (a DJ Jazzy Jeffből és Will Smithből álló énekduó) a "Parents Just Don't Understand" című dalért.

Melyik rapper nyerte a legtöbb Grammy-díjat?

Ezen a listán vannak olyan rapperek is, akik több mint 20 éve mélyen a rapsztárságban. Jay-Z és Eminem, két művész, akiket széles körben hip-hop legendaként ismernek, trófeadobozok ezt tükrözik. Jaynek 23 Grammy- és 22 BET Hip-Hop-díja van, valamint 14 MTV Video Music Awards.

Will Smith Oscar veszít

35 kapcsolódó kérdés található

Ki az első rapper?

A Coke La Rock arról ismert, hogy az első rapper , aki rigmusokat köpött, miután 1973-ban összeállt DJ Kool Herccel , és mindkettőt a Hip Hop alapító atyjaként ismerik el. A rap zene eredetileg underground volt.

Ki a legjobb rapper a világon?

Minden idők 10 legjobb rappere
 • Eminem.
 • Rakim. ...
 • Nas. ...
 • Andre 3000....
 • Lauryn Hill. ...
 • Ghostface Killah. ...
 • Kendrick Lamar. ...
 • Lil Wayne. Lil Wayne kereskedelmi sikere önmagáért beszél – csak kérdezze meg Elvist, akit Weezy három éve felülmúlt, mint minden idők legtöbb Billboard Hot 100 slágerét szerző előadót. ...

Jamie Foxx énekelt a Rayben?

Jamie Foxx a Braille Intézetben vett részt, hogy segítsen neki eljátszani Ray Charles szerepét. Minden éneklés Ray Charles hangja volt , annak ellenére, hogy Jamie Foxx szokatlan megszemélyesítette.

Jamie Foxx énekel Annie-ban?

A többi szereplő sem jár sokkal jobban. A Foxx – aki tud énekelni – felnyergelt néhány új dallal, amelyeket soha, de soha nem szabadna kiadni hangsávon. Diaz úgy vágja le szólóit, mint Mario Batali egy hentesboltban.

Melyik Ray Charles leghíresebb dala?

 • "mit mondtam"
 • "Georgia on My Mind"
 • "Indulj az utadra Jack"
 • "One Mint Julep"
 • "Engedd szabadjára a szívem"
 • "Nem tudom abbahagyni, hogy szeresselek"
 • "Nem ismersz engem"
 • "Te vagy a napsugaram"

Jamie Foxx lélekben énekel?

Elképesztő zenei tehetsége ellenére azonban Jamie nem énekel a Soul -ban, ugyanis karaktere jazz zongoraművész.

Ki minden idők legjobb színésze?

Ki minden idők legnagyobb színésze? Jack Nicholson minden idők legjobb színésze. Több mint tízszer jelölték Oscar- és Golden Globe-díjra. Összesen 85 díjat nyert és 101 díjra volt jelölt.

Milyen szerepért kapott Oscar-díjat Denzel Washington?

Számos sikerfilmben szerepelt, köztük a Philadelphiában, a Tűzben lévő emberben, az Eli könyvében, az Amerikai gengszterben és a Repülésben, és Oscar-díjat nyert a Glory és a Training Day című filmekben nyújtott szerepeiért.

Hány Oscar-díjat nyert összesen a Titanic?

James Cameron "Titanic" című filmje 11 Oscar-díjat nyer – TÖRTÉNELEM.

Melyik volt a leghosszabb Oscar-díjas film?

A leghosszabb film, amely valaha Oscar-díjat nyert, az Oroszország háború és béke (1968) volt, 414 perces, a legjobb idegen nyelvű film díjazottja. Marty (1955) lett a legrövidebb legjobb film díja 91 perccel (1 óra 31 perc), őt Annie Hall (1977) követte 93 perccel.

Ki a legszegényebb rapper?

Jerome Kerviel nettó vagyona -6,7 milliárd dollár, mivel továbbra is tartozik a Societe Generale (SocGen) banknak. Jerome Kerviel jelenleg a világ legszegényebb embere.

Ki a világ első számú énekese?

#1 - Michael Jackson Michael Jackson kétségtelenül minden idők egyik, ha nem a legjobb énekese. Másokhoz hasonlóan ő is a "Pop királya" címet kapta. A zenetörténelem egyik legjelentősebb kulturális személyisége, és a legnagyobb előadóművész.

Mennyit ér Eminem 2020-ban?

Eminem (nettó vagyon: 230 millió dollár )