Mikor jelölték a bts-t grammyra?

Pontszám: 4,3/5 ( 71 szavazat )

A BTS megszerezte első Grammy-jelölését a 2021 -es ceremónián, a legjobb popduó/csoportos előadás kategóriában. Ez a 2020 nyarán megjelent „Dynamite” című dalukhoz szólt. „Nagyon izgatottak vagyunk, még mindig szürreálisnak tűnik” – mondta Jimin a USA TODAY-nek adott tolmács által adott interjújában.

Mikor jelölték a BTS-t Grammy-díjra?

A K-pop csoport a 2021 -es Grammy-gálán adta elő nagy sikerű Dynamite-ját, és elnyerte első jelölését is ezért. A BTS-t Dynamite című daláért jelölték a legjobb popduó/csoportos előadás kategóriában.

A BTS-t jelölték Grammy-díjra?

A 63. éves Grammy-díjátadóra tegnap este került sor, és nem, a BTS nem nyert . Ha úgy érzi, hogy ez egy cikk kezdésének hirtelen módja, akkor ez megegyezik azzal, ahogy a Felvevőakadémia szertartás nélkül lemondott a legjobb popduó/csoportos előadás díjáról, amelyre a BTS „Dynamite”-jét jelölték kora este.

Hányszor jelölték a BTS-t Grammy-díjra?

A BTS-nek nincs Grammy-díja . Eddig mindenesetre. Ez a fiúbanda megszerezte első Grammy-jelölését a legjobb popduó/csoportos előadás kategóriában. Ez a 2020-as kiadásukhoz készült, a „Dynamite” című disco-pop számhoz, amelyet később hozzáadtak a Be (Deluxe Edition) albumukhoz.

A BTS-t először jelölték Grammy-díjra?

Találkozz az első alkalommal jelölt GRAMMY-jelöltekkel: BTS Talk Excitement for 2021 GRAMMY Awards, valamint a koreaiak és a K-Pop képviselete a globális színpadon. ... Nemcsak a jelölés nagy elsőség számukra, de ez az első GRAMMY-jelölés is egy K-pop fellépésért .

[BANGTAN BOMB] Grammy-jelölési este – BTS (방탄소년단)

36 kapcsolódó kérdés található

Ki nyerte a Grammyt a BTS ellen?

Grammy 2021: A BTS elveszíti a Grammyt Lady Gaga /Ariana Grande - Los Angeles Times ellen.

A BTS megkapja a 2021-es Grammy-jelölést?

A BTS tavaly megszerezte első Grammy-jelölését a Dynamite-ért. A csapatot jelölték a 2021-es Grammy-díjon a legjobb popduó/csoportos előadás díjára . A díjat azonban elvesztették Lady Gagától és Ariana Grandétől.

Jelölték a BTS-t a 2022-es Grammy-díjra?

A BTS első hivatalos pályázatát a 2022 -es Grammy Awards-on a 'Butter' dél-koreai fiúbanda, a BTS már készen áll a 2022-es Grammy-díjátadóra, mivel a 'Butter' című nyári slágerüket beadták a "Legjobb popduó/csoport" kategóriában.

Jött valaha a BTS Indiába?

A BTS-fiúk hatalmas rajongótábort élveznek Indiában, de még soha nem jártak az országban . ... Mumbai: A BTS fiúk – Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V és Jungkook hatalmas rajongóinak örvendenek Indiában, de a koronavírus-járvány miatt soha nem jártak az országban.

Hányszor nyerte el a BTS a Billboard Music Awardot?

Billboard Music Awards: A BTS négy Billboard Music Awards díjat nyer, köztük a legjobb közösségi művész díjat; szentelje a tiszteletet a BTS ARMY-nak – NÉZÉS.

Melyik kategóriában jelölték a BTS-t a 2021-es Grammy-díjra?

A septet Dynamite című kislemezét jelölték a legjobb popduó/csoportos előadás kategóriában, így ők az első jelöltek a Grammy-díj K-Pop fellépésére.

Melyik KPOP Idol került Indiába?

4) IN2IT és AleXa Az IN2IT indiai turnéja a K-pop bálvány AleXával nagy sikert aratott, és helyet kapott a rajongók szívében. A csoport egy koncertet tartott Mumbaiban 2019. április 15-én, a másodikat 2019. április 19-én, Delhiben.

Mit mondott a BTS Indiáról?

Az interjú előzetesében a zenekar tagjai a hagyományos „namaste”-val köszöntötték a rajongókat, majd azt mondták: „ India BTS Army, aap humare dil mein rehte hai (Indiai BTS Hadsereg, szívünkben élsz) ”.

Miért tiltják be a BTS-t Indiában?

A Weibo vasárnapi nyilatkozatában azt mondta, hogy a csoportot 60 napig megtiltották a posztolástól, miután kiderült, hogy illegálisan gyűjtött pénzt . "Weibo határozottan ellenzi az ilyen irracionális sztárüldözési magatartást, és komolyan fog foglalkozni vele" - áll a közleményben.

A BTS elvesztette a 2021-es Grammyt?

A K-pop csoport nem nyert trófeát, de volt mit ünnepelni. A "2 COOL 4 SKOOL"-tól a "Dynamite"-ig a BTS világszerte elbűvölte a rajongókat. A BTS-rajongók fel vannak háborodva, miután a csapat nem nyerte meg a legjobb popduó/csoport teljesítményt a 2021-es Grammy-gálán – de így is történelmet írtak egy „Dynamite” fellépéssel.

Mit mondott a BTS az indiai hadseregről?

Azt mondták, hogy bár jelenleg nem látják egymást, szeretnék elmondani a rajongóknak, mennyire hálásak a szurkolóknak. „ Amikor ezek az őrült dolgok véget érnek, ott akarunk lenni, látni akarjuk az összes indiai hadsereget, együtt élni ezzel az energiával, együtt táncolni, együtt énekelni.

A BTS szereti Indiát?

A BTS még nem járt Indiában, de hatalmas rajongótábort élveznek itt. Újdelhi: A BTS hatalmas népszerűségnek örvend Indiában. Az indiai BTS ARMY tagjai többször is kifejezték szeretetüket a K-pop szeptett iránt. Nemrég a BTS-tag RM számos rajongóval kommunikált a közösségi médiában.

A BTS néz indiai filmeket?

A lezárás sokunknak lehetőséget adott arra, hogy felzárkóztassunk olyan filmekhez, amelyek már régóta a figyelőlistánkon vannak. ... Desimy (indiai BTS hadsereg) természetesen örömmel vette tudomásul, hogy Jimin filmek nézésével múlatja az idejét, és úgy tűnik, az egyikük a Kareena Kapoor és Aamir Khan főszereplője, a 3 Idiots.

Járt már olyan K-pop Idol Indiában?

A SHINee-tag, Minho és az EXO-tag Suho indiai útjuk során egyszer összeütközött egy indiai K-pop rajongóval Mumbaiban. Az énekesek részt vettek a dél-koreai Fluttering India varietéban, és 2015-ben jártak az országban.

A K-pop elfogadja az indiai nyelvet?

Koreai állampolgárok nem léphetnek be . A jelenleg külföldön élő indiai állampolgárok is részt vehetnek, amennyiben részt vehetnek az indiai regionális fordulón. Nem indiaiak (a koreaiakon kívül) a következő feltételekkel vehetnek részt: Az indiaiaknak a csoport 2/3-át kell alkotniuk.

Melyik K-pop Idol a legnépszerűbb Indiában?

A BTS, a Bangton Boys Kpop Group a legnépszerűbb Kpop csoport Indiában. Az indiai rajongók követték a BTS hét fenomenális énekesét, és előszeretettel járnak koncertjeikre és hallgatják a dalaikat.

Mit fog fellépni a BTS a 2021-es Grammy-gálán?

A BTS a 2021-es Grammy-díjátadón egy szöuli (Dél-Korea) háztetőjén adta elő a „Dynamite” című slágerét . A K-pop szupersztárjai szinkronizált mozdulatokkal adták elő a Be számot a virágdíszek és csillagszórók hatalmas mennyezete alatt. Az előadás a tetőn ért véget, Szöul város fényeivel körülvéve.

Mire jelölték a BTS-t a Grammy-díjra?

A vasárnapi Grammy-díjátadón a hét dél-koreai férfi több elsőséget szerez. A legjobb popduó/csoportos teljesítményre készülnek a "Dynamite " című, listavezető angol nyelvű slágerükért. Ez a csoport első jelölése, valamint az első K-pop csoport.