Visszaállnak a bp-részvények?

Pontszám: 4,9/5 ( 13 szavazat )

A BP arra számít, hogy a globális olajkereslet 2022 második felében a világjárvány előtti szintre fog helyreállni. ... A vállalat azt közölte, hogy 60 dolláros hordónkénti olajár mellett 1 milliárd dollárnyi részvény vásárlására számít, és 2025-ig évi 4%-kal növelheti osztalékát.

Visszaáll a BP részvény árfolyama?

A BP részvényei a novemberi mélypont óta visszanyertek némi értéket. De továbbra is 35%-os veszteségre számítunk a világjárvány előtti részvényárfolyamokhoz képest. Ez annak ellenére van így, hogy az olajár hordónként 60 és 70 dollár közé emelkedett. ... És mindezzel a szép pénzforgalommal együtt a BP bejelentette, hogy a második negyedévben 500 millió dolláros részvény-visszavásárlást indít.

Mi az előrejelzés a BP részvényekre vonatkozóan?

Részvényár-előrejelzés A BP PLC-re 12 hónapos ár-előrejelzést kínáló 26 elemző medián célja 31,21, magas becslése 44,31 és alacsony becslése 25,40 . A medián becslés +10,74%-os növekedést jelent a legutóbbi 28,18-as árfolyamhoz képest.

A BP vételi eladás vagy tartás?

A BP konszenzusos besorolást kapott Hold . A vállalat átlagos értékelési pontszáma 2,40, és 10 vételi, 8 tartási és 2 eladási értékelésen alapul.

A BP jó részvényt vásárolni most?

Eredményei, rövid távú kilátásai és jelenlegi osztalékprofilja alapján a BP részvényei mai áron nem jelentenek kiemelkedő lehetőséget. ... Mindazonáltal azon befektetők számára, akik hosszú távú befektetést szeretnének egy diverzifikált energiaipari vállalatba, a BP részvényei jó vételt jelentenek itt , különösen minden esés esetén.

A BP RÉSZVÉNYVÉDELEM – Íme, miért NEM VESZEK BP STOCK-ot

31 kapcsolódó kérdés található

A BP jó osztalék részvény?

A társaság készpénzes osztalékfizetési aránya az elmúlt 12 hónapban 81% volt, és 55 egymást követő évben nőtt az osztalék. A The Procter & Gamble Company-hoz (NYSE: PG), a Target Corporation-hez (NYSE: TGT) és a BP plc-hez (NYSE: BP) hasonlóan a Hormel Foods az egyik legjobb osztalék részvény a hosszú távú nyereség érdekében .

Túlértékelt a BP?

A BP részvény ára 32%-kal túlértékelt , a DCF számítás azt mutatja.

Milyen gyakran fizet a BP osztalékot?

A bp évente négy alkalommal osztalékot jelent . Az egyes negyedévekre vonatkozó működési eredmények közzétételekor a bp igazgatói határozzák meg a részvényeseknek fizetendő negyedéves osztalék mértékét. Az ADS-tulajdonosok osztalékukat amerikai dollárban kapják.

Miért olyan alacsony a BP részvény?

A BP szerint az éves veszteséget, amely 2010 óta először fordult elő, az alacsonyabb olaj- és gázárak, a kutatási leírások és a visszaesett kereslet okozták. ... A világ legnagyobb olaj- és gázipari vállalatai nehéz 2020-ban éltek, mivel a Covid-19 világjárvány megtizedelte a globális keresletet.

Mi az a BP részvény visszavásárlás?

A BP 1,4 milliárd dollárnyi részvényt vásárol vissza, és osztalékot emel, mivel az emelkedő olajár növeli a profitot. A BP meglepetésszerű osztalékemelést és 1,4 milliárd dolláros (1 milliárd GBP) részvényvisszavásárlást fog nyújtani a részvényeseknek, miután a cég visszatért a nyereséghez az olajár fellendülése után, amely véleménye szerint az évtized hátralévő részében is kitarthat.

Mi a BP PE aránya?

A PE-hányadosról (TTM) A BP plc tizenkét havi P/E-je 14,65 -szeres, szemben az Olaj- és Gázipari – Integrált – Nemzetközi iparág 7,60-szeres P/E-jével. Az ár/nyereség arány vagy P/E az ár/bevétel. Ez a leggyakrabban használt mérőszám a vállalat jövedelméhez viszonyított értékének meghatározására.

Kik a BP részvények regisztrátorai?

Megváltozott a BP nyilvántartó, és 2012. október 22-től a cég nevében a Link Asset Services vezeti a nyilvántartást. A BP együttműködik a Link Asset Services-szel, hogy javítsa a részvényesi szolgáltatásokat, és segítsen Önnek könnyen és hatékonyan kezelni részvényeit.

A BP jó részvény vásárlásra 2021-ben?

Underhill szerint a BP a nemzetközi olajtársaságok egyik legjobb kitermelési kilátását produkálja, és a részvények 2021-ben 7,2%-os, 2022-ben pedig 10,1%-os hozamot produkálhatnak, miközben a nyersolaj hordónkénti ára 70 dollár lesz.

Mely részvények fizetnek havonta osztalékot?

A következő hét havi osztalék részvény 6%-ot vagy többet hoz.
 • AGNC Investment Corp. ( ticker: AGNC) ...
 • Gladstone Capital Corp. (öröm) ...
 • Horizon Technology Finance Corp. (HRZN) ...
 • LTC Properties Inc. (LTC) ...
 • Main Street Capital Corp. (MAIN) ...
 • PennantPark Floating Rate Capital Ltd. (PFLT) ...
 • Pembina Pipeline Corp. (PBA)

Milyen osztalék részvényei vannak Warren Buffettnek?

Osztalék részvények, amelyek segítettek Warren Buffetnek 4,6 milliárd dollár osztalékhoz jutni
 • Moody's Corporation (NYSE: MCO) ...
 • A Bank of New York Mellon Corporation (NYSE: BK) ...
 • Chevron Corporation (NYSE: CVX) ...
 • US Bancorp (NYSE: USB) ...
 • American Express Company (NYSE: AXP)

Mi a Chevron PE aránya?

A Chevron P/E értéke 15,3 , ami az amerikai piaci átlag (17,8) alatt van.

Hogyan vásárolhatok BP részvényt?

Hogyan vásároljunk részvényeket a BP plc-ben?
 1. Hasonlítsa össze a részvény kereskedési platformokat. Használja összehasonlító táblázatunkat, hogy megtalálja az Önnek megfelelő platformot.
 2. Nyissa meg brókerszámláját. Töltse ki a kérelmet adataival.
 3. Erősítse meg fizetési adatait. ...
 4. Kutasd az állományt. ...
 5. Vásároljon most vagy később. ...
 6. Tekintse meg befektetését.

Hogyan adóztatják a BP osztalékát?

A bp ADS-ekre kifizetett osztalék általában úgynevezett „minősített osztalékjövedelemnek” minősül, amelyre legfeljebb 15%-os szövetségi adó vonatkozik , feltéve, hogy az ADS-ekben 60 napnál hosszabb tartási időszak van a kezdődő 121 napos időszakban. 60 nappal az osztalékfizetés időpontja előtt, és megfeleljen az egyéb tartási időszaknak...

Mennyi pénzt kapok osztalékból?

Az osztalékot részvényenként fizetik – ha Ön 30 részvény tulajdonosa egy vállalatban, és a társaság évente 2 dollár készpénzes osztalékot fizet, akkor Ön évi 60 dollárt fog kapni.