Miért érdemes artikulált történetszálat használni?

Pontszám: 4,6/5 ( 27 szavazat )

Az Articulate Storyline az iparág kedvenc szoftvere interaktív kurzusok létrehozásához . Ez elég egyszerű a kezdőknek, de elég erős a szakértők számára. És gyakorlatilag bármilyen interakció létrehozását lehetővé teszi, percek alatt.

Jó az artikulált történet?

Az Articulate Storyline minden olyan helyzetben kiváló, amikor e-Learninget kell felépítenie . Emiatt az e-Learning fejlesztői szoftverek piacán vezető szerepet töltött be. Azt javaslom, hogy bármikor használja ezt a szoftvert bármelyik alternatívával szemben.

Mi a különbség az artikulált és a történetvonal között?

A két eszköz közötti alapvető különbség az, hogy a Storyline egy önálló szerzői eszköz , míg az Articulate Studio 13 egy PowerPoint beépülő modul. Mindkét eszközön dolgoztam. Ezért úgy gondoltam, hasznos lenne elmagyarázni a két eszköz közötti különbségeket. Az Articulate Storyline egy önálló szoftver.

Melyek az artikuláció jellemzői?

Egyszerű szerző
  • Intuitív felhasználói felület. Kezdje el azonnal az Articulate Storyline 360-at egy intuitív, ismerős felülettel. ...
  • Content Library 360 integráció. Új. ...
  • Tartalomtár 360 Media. Új. ...
  • Diasablonok. Továbbfejlesztett. ...
  • Karakterek. ...
  • Tekintse át a 360-as integrációt. ...
  • Csapatdiák az Articulate 360 ​​csapatoknak. ...
  • Modern szöveg rendering.

Mi a különbség az artikulált 360 és a történet között?

A fő különbség az Articulate Studio 360 és az Articulate Storyline között az, hogy az Articulate Studio 360 egy felhőalapú szoftver, mint szolgáltatás (SaaS), amelyet éves előfizetéssel értékesítenek. Ezzel szemben a Storyline önálló szoftvereket egyszeri díj ellenében árusítják.

Hogyan tanuljunk meg artikulált történetet 10 perc alatt

29 kapcsolódó kérdés található

Melyik a jobb történet vagy magával ragadó?

Az Articulate Storyline jobb, ha PowerPoint-tartalom importálásáról van szó. Az Adobe Captivate pedig magasabb pontszámot ér el a virtuális valóság, az adaptív tartalom és az Adobe Photoshop importálás révén. Mindkét szerzői eszköz egyformán jól működik a Cluelabs widgetekkel és szoftverszimulációkkal, és általában támogatják a modern eLearning trendeket.

A 3. történet ugyanaz, mint a 360. sztori?

A fő különbség az, hogy hogyan vásárolja meg a Storyline két verzióját. Ellentétben az előfizetésen alapuló modellel, amellyel a Storyline 360 ​​elérhető lett az Articulate 360 ​​csomag részeként; A Storyline 3 örökös licenccel kapható . Ez azt jelenti, hogy egyszer fizet, és örökre hozzáférhet a Storyline 3-hoz.

Hogyan működik az Articulate Storyline?

A Storyline segítségével diaalapú leckéket készíthet, amelyek az oktatást, a hangot, a videót és az interakciókat ötvözik, így vonzó online tanfolyamokat hozhat létre . Minden dia egy üres vászon a tartalom jelenetekbe rendezéséhez: amikor a felhasználók a dia különböző elemeivel lépnek kapcsolatba, bizonyos műveletek bizonyos válaszokat váltanak ki.

Mi az a trigger a történetben?

A triggerek előidézik a dolgokat . Ezek a kulcsok a tevékenységek létrehozásához a Storyline 360-ban. És rendkívül egyszerűen használhatóvá tettük őket, így bármilyen kódolás nélkül is létrehozhat interakciókat. Csak válasszon egy műveletet, és döntse el, hogy mikor szeretné megtörténni.

Mit tehet az Adobe Captivate?

Az Adobe Captivate egy szerzői eszköz, amely eLearning tartalmak, például szoftverbemutatók, szoftverszimulációk, elágazó forgatókönyvek és véletlenszerű vetélkedők létrehozására szolgál Shockwave Flash (. swf, más néven "Small Web Format") és HTML5 formátumban. Ezenkívül képes konvertálni az Adobe Captivate által generált fájlformátumokat (.

Az artikulált 360 tartalmaz-e történetet?

Díjnyertes szerzői alkalmazások Az Articulate 360 tartalmazza a Storyline 360-at és a Rise 360-at, valamint egy csomó más szerzői alkalmazást . A Storyline 360 ​​segítségével egyéni, interaktív kurzusokat készíthet, amelyek minden eszközön működnek – manuális módosítás nélkül.

Felhőalapú-e az artikulált történetszál?

Az Articulate 360 ​​bemutatása A Storyline 360 ​​egy felhőalapú megoldás , amelyet arra terveztek, hogy segítse a szervezeteket interaktív videó alapú eLearning kurzusok elkészítésében és közzétételében. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott projektsablonokat/diákat hozzanak létre, amelyeket egy központi adattárban tároljanak későbbi használatra.

Mit tartalmaz az artikulált 360?

Az Articulate 360 ​​számos díjnyertes szerzői eszközt , egy új reszponzív szerzői alkalmazást, képernyőközvetítő alkalmazásokat, a kurzusok folyamatosan bővülő könyvtárát, egy online áttekintési és együttműködési eszközt, valamint az iparági szakértők által tartott exkluzív webináriumokat tartalmaz.

Nehéz megtanulni a történetet?

Artikulált történet: Nagyon könnyű megtanulni .

Könnyű megtanulni artikulálni 360-at?

Az Articulate 360 ​​nagyon könnyen használható és felhasználóbarát , miközben a funkcionalitást semmiképpen sem szabad feláldozni. Az olyan hasonló eszközök, mint a Captivate, sokkal meredekebb tanulási görbével rendelkeznek, és nem nyújtanak olyan finom felhasználói élményt. Az Articulate 360 ​​hihetetlen interaktív képzéseket hoz létre.

Jó az artikulált 360?

Az Articulate 360 nagyszerű szerkesztőeszköz kezdőknek . Nagyon letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, és a kurzusok létrehozását gyerekjáték teszi. Nem kell nagy tapasztalattal rendelkeznie oktatási tervezőként ahhoz, hogy nagyszerű és professzionálisnak tűnő tanfolyamot készítsen.

Mi az a csúszó trigger?

Dia triggerek Ezek azok a triggerek, amelyek általában a csúsztatás idővonalától függenek egy művelet végrehajtásához . Például a trigger végrehajt egy műveletet, amikor az idővonal elkezdődik vagy véget ér. A Storyline 2-ben a trigger akkor is végrehajtható, ha az idővonal elér egy bizonyos pontot.

Mik azok a triggerek az artikulációban?

A triggerek előidézik a dolgokat. Ők az interakciók építőkövei a Storyline 360-ban . Az aktiválógombokkal való munka minden eddiginél gyorsabb és intuitívabb az új triggerek panellel és munkafolyamattal.

Mit tud a storyline 360?

A Storyline 360 ​​lehetővé teszi , hogy bármilyen interaktív e-learning tanfolyamot készítsen, amelyet bármilyen eszközhöz el lehet képzelni , az asztali és laptop számítógépektől a táblagépekig és okostelefonokig. A Storyline 360 ​​az Articulate 360 ​​része, amely mindent tartalmaz, amire a teljes kurzuskészítési folyamathoz szüksége lehet.

Mi a történet és annak jelentősége?

Egy könyv, film vagy színdarab történetszála a története és a fejlődés módja . A történetben a meglepetésszerű fordulatok jelentik a film legnagyobb erősségét. Szinonimák: narratíva, cselekmény További szinonimák a történet.

A storyline 3 felhő alapú?

Az asztali alkalmazások az Articulate 360, a Storyline 360, a Studio 360, a Replay 360 és a Peek. ... De asztali alkalmazásaink nem felhőalapúak . Helyben mentik az adatokat a számítógépére. A webes alkalmazások felhőben működnek.

Mennyibe kerül a 3. sztori?

Mennyibe kerül a Storyline 3? A Storyline 3 licencenként 1398,00 USD új ügyfeleknek, vagy 699,00 USD licencenként a Storyline korábbi verziójáról frissítő meglévő ügyfelek számára. Azok a meglévő ügyfelek, akik nem váltották be a Platina tagsági csomagot, ingyenesen frissíthetnek a Storyline 3-ra.