Miért híres Pinner?

Pontszám: 4,1/5 ( 66 szavazat )

Pinner számos vásárt és ünnepséget tart, amelyek arról híresek Északnyugat-Londonban, hogy összehozzák sokszínű és kozmopolita közösségét . A Pinner vásárt 1336 óta évente rendezik meg, amikor is III. Edward király a királyi oklevelet adta.

Pinner elegáns?

Pinner Village lakói szeretik a csinos High Streetet favázas kocsmáival és antikváriumaival. Ha a Pinner által kínált legkívánatosabb helyen szeretne élni, annak Pinner Hillnek kell lennie. ... A Hatch End tele van jó minőségű házakkal intelligens, fákkal szegélyezett utakon, és Pinner egyik legkívánatosabb területe.

Mit csinált egy Pinner?

Pinner az a fajta falu volt, amiről az iskolában tanultál . Közel a központhoz volt egy temploma egy alacsony dombon, házakból álló utcával, amely a folyóhoz vezetett. Északon erdő volt, és egy nagy közönséges vagy zöld. Az utcától délre egy hatalmas terület volt, amelyet néhány nagy mezőre osztottak, és ismét kis részekre osztottak fel.

Pinner Londonnak minősül?

Pinner egy külváros a londoni Harrow kerületben, Nagy-Londonban, 12,5 mérföldre (20,1 km-re) északnyugatra Charing Crosstól. A terület 1965-ig Middlesex megyéhez tartozott, amikor is az 1963-as londoni kormánytörvény Nagy-Londonba foglalta.

Pinner jó hely lakni?

Ez a bájos és történelmi város a középkorig nyúlik vissza. A londoni Harrow városrész gazdag oldalának tekintett Pinnerben erős a közösség érzése, és évente négy kulcsfontosságú eseményt tartanak. ...

Pinner, London, Egyesült Királyság (Pinner Bridge Street & High Street, Pinner Memorial Park, Bridge Street Gardens)

19 kapcsolódó kérdés található

Pinner jómódú terület?

A London Borough of Harrow tehetősebb oldalának tartott Pinnerben erős a közösség érzése, évente négy kulcsfontosságú eseménnyel.

Harrow durva terület?

Anglia, Wales és Észak-Írország egészét tekintve Harrow a 10 legbiztonságosabb város között van, és a 2057. legveszélyesebb hely a városok, városok és falvak közül. Harrowban a leggyakoribb bűncselekmények az erőszak és a szexuális bűncselekmények, 2020-ban 4667 bűncselekmény történt, ami 19-es bűnözési arányt jelent.

Idén 2021-ben a Pinner Fair?

A Pinner Association tudomásul veszi, hogy a tavalyi évhez hasonlóan és a jelenlegi Covid-19 világjárvány korlátozásai miatt a Pinner Fair 2021. június 2-án nem kerül megrendezésre .

Milyen üzletek vannak Pinnerben?

High Street üzletek
 • Marks & Spencer. Áruházak. High Street HA5 5QQ. ...
 • Finom Otthon. Belsőépítészet és dekoráció. 1 High Street HA5 5PJ. ...
 • Robsons. Ingatlanközvetítők. 1 High Street HA5 5PJ. ...
 • Andrew Pearce. Ingatlanközvetítők. ...
 • Camilláé. Fehérnemű és harisnya. ...
 • Gyémánt haj- és körömfürdő. Köröm szalonok. ...
 • De'paul Ékszer. Ékszerészek. ...
 • Foodiewuwdies. Vendéglátók.

Honnan kapta Pinner a nevét?

Angol: a fésűk készítőjének vagy használójának foglalkozási elnevezése, angol-normann francia peigner, a peigne 'comb' szó származéka. Angol: lakóhelyi név a Pinnertől, amely jelenleg London északnyugati részének része. A neve a régi angol pinn 'pin', 'peg' + ora 'slope', 'ridge' szavakból származik, és egy kiugró dombsarkot ír le.

Mit jelent a Pinner?

1 : a 17. és 18. században hordott női sapka hosszú lappecekkel . 2: olyan, amelyik rögzíti.

Költözzek Pinnerbe?

Költözés Pinnerbe Ha festői látványosságokat keres, könnyű hozzáférést biztosítva London központjához, akkor Pinner lehet a megfelelő hely az Ön számára. A város közösségre épül, és ötvözi a történelmet a modernséggel. Ez könnyen lehet egy olyan hely, ahol hosszú távon maradhat.

Milyen Eastcote-ban élni?

Eastcote egy szép hely az élethez, minden helyi kényelmi lehetőséggel, amire szükségünk van, beleértve az orvosi rendelőt, a kocsmát és az éttermeket . Northwood Hills és Harrow közelében is vagyunk. Elég sok időt töltünk London központjában, így az Eastcote-i metróvonalak biztosan jól jönnek.

Milyen Northwoodban élni?

Northwood nagyon biztonságos hely az élethez , a 2014/2015-ös bûnözési ráta és az egyén elleni erõszak körülbelül feleakkora, mint London egészében. A 2016 júniusa és 2017 májusa közötti időszakban a leggyakoribb bűncselekménytípusok az antiszociális viselkedés, az erőszakos és szexuális bűncselekmények, valamint a betöréses lopások voltak.

Milyen Ruislipben élni?

Ruislip remek hely lakni. Elég közel van Londonhoz ahhoz, hogy az egynapos kirándulásokat és az ingázást könnyű és ésszerűen megfizethető legyen, mégis gyönyörű zöldterületek veszik körül, és saját üzletei és kávézói vannak olyan napokra, amikor nincs kedved. túl messzire megy.

Harrow jó hely lakni?

Harrow viszonylag biztonságos terület az élethez , a bűnözési ráta hasonló az angliai és walesi átlaghoz, és jelentősen alacsonyabb, mint a londoni átlag 2013-ban.

A Pinner Fair lesz idén?

A Covid-19 vírussal kapcsolatos folyamatos közegészségügyi aggályok azonban azt jelentik , hogy legközelebb 2021-ben rendezik meg . ...

Melyik London legdurvább része?

London legdurvább területei
 • Westminster (Bűncselekmények teljes száma: 49 400; Bűnözési ráta 1000 főre: 195,78)
 • Camden (Bűncselekmények teljes száma: 28 423; Bűnözési arány 1000 főre vetítve: 112,51)
 • Kensington és Chelsea (a bűncselekmények teljes száma: 24 436; Bűnözési ráta 1000 főre: 109,01)

Harrow gazdag terület?

Harrow egy barátságos, kulturálisan gazdag terület , közel London központjához, de nagyon külvárosi hangulatot áraszt. Jó közlekedési kapcsolatok állnak rendelkezésre a Metropolitan Line metróval, amely 21 perc alatt éri el a Baker Streetet, és a 2018-as megnyitásakor a Farringdonban található Crossrail járattal vált fel.

Biztonságban van London éjszaka?

Maradj biztonságban Londonban London általában nagyon biztonságos hely a navigációhoz , még éjszaka is, bár soha nem árt megőrizni a józan eszedet és az eszedet. Íme néhány tipp, amelyek segítenek biztonságban maradni egy színházban töltött este, egy csempén töltött éjszaka vagy egy éjféli olajégetés után.

Middlesex megye?

A Middlesex története a 8. századra nyúlik vissza, de a Middlesex Megyei Tanácsot 1965-ben megszüntették. ... Ugyanígy a történelmi Middlesex megye is, annak ellenére, hogy lakosainak többsége ma Nagy-London ceremoniális megyében él.

Nagy-London megye?

Nagy-London, délkelet-angliai nagyvárosi megye, amelyet általában Londonnak is neveznek. Az adminisztratív egység rövid ismertetése következik. A város fizikai környezetéről, történelméről, karakteréről és lakóiról szóló részletes tárgyalás a London című cikkben található.

Mennyire biztonságos a Rayners Lane?

Rayners Lane - 491 Összesen 165 bűncselekményről tettek feljelentést erőszakért, valamint 47 károkozási és 10 szexuális bűncselekményért.