Pinner Londonban van?

Pontszám: 4,1/5 ( 42 szavazat )

Pinner egy külváros Harrow városrészben, Nagy-Londonban, Angliában, 12 mérföldre északnyugatra Charing Crosstól, Middlesex történelmi megyében, közel a Hillingdon határához. 2011-ben 31 130 lakosa volt.

Pinner Londonnak minősül?

Pinner egy külváros a londoni Harrow kerületben, Nagy-Londonban, 12,5 mérföldre (20,1 km-re) északnyugatra Charing Crosstól. A terület 1965-ig Middlesex megyéhez tartozott, amikor is az 1963-as londoni kormánytörvény Nagy-Londonba foglalta.

Pinner Dél-Londonban van?

Pinner egy külváros Nagy-Londonban , Harrow kerületében, 12 mérföldre (19 km-re) északnyugatra Charing Crosstól. A történelmi Middlesex megye határain belül található, közel a Hillingdon városrész határához.

London melyik része Harrow?

Harrow, London külső kerülete, Anglia, amely a metropolisz északnyugati kerületének részét képezi. A történelmi Middlesex megyében található. A korábban önkormányzati városrészként Harrow 1965-ben London városrészévé vált.

Pinner elegáns?

Pinner Village lakói szeretik a csinos High Streetet favázas kocsmáival és antikváriumaival. Ha a Pinner által kínált legkívánatosabb helyen szeretne élni, annak Pinner Hillnek kell lennie. ... A Hatch End tele van jó minőségű házakkal intelligens, fákkal szegélyezett utakon, és Pinner egyik legkívánatosabb területe.

Pinner, London, Egyesült Királyság (Pinner Bridge Street & High Street, Pinner Memorial Park, Bridge Street Gardens)

21 kapcsolódó kérdés található

Pinner jó terület?

Ez a bájos és történelmi város a középkorig nyúlik vissza. A londoni Harrow városrész gazdag oldalának tekintett Pinnerben erős a közösség érzése , és évente négy kulcsfontosságú eseményt tartanak. ...

Milyen üzletek vannak Pinnerben?

High Street üzletek
 • Marks & Spencer. Áruházak. High Street HA5 5QQ. ...
 • Finom Otthon. Belsőépítészet és dekoráció. 1 High Street HA5 5PJ. ...
 • Robsons. Ingatlanközvetítők. 1 High Street HA5 5PJ. ...
 • Andrew Pearce. Ingatlanközvetítők. ...
 • Camilláé. Fehérnemű és harisnya. ...
 • Gyémánt haj- és körömfürdő. Köröm szalonok. ...
 • De'paul Ékszer. Ékszerészek. ...
 • Foodiewuwdies. Vendéglátók.

Biztonságban van a londoni Harrow?

Harrow viszonylag biztonságos terület , ahol a bûnözési ráta hasonló az angliai és walesi átlaghoz, és lényegesen alacsonyabb, mint a londoni átlag 2013-ban. A betörés és az erõszakos bûnözés a leggyakoribb probléma, míg a gyakori támadás, a jármûvû bûnözés és a rendbontás sokkal kevesebb eset.

Harrow szegény környék?

Harrow nem rendelkezik LSOA-val a leginkább rászoruló 10%-ban , és nyolc Anglia legrászorultabb 20%-ában. Harrow legrászorultabb negyede az index szempontjából a Stanmore Parkban található, amely három önkormányzati birtokot foglal magában – Cottesmore, Woodland és Woodlands Drive.

Harrow gazdag terület?

Harrow egy barátságos, kulturálisan gazdag terület , közel London központjához, de nagyon külvárosi hangulatot áraszt. Jó közlekedési kapcsolatok állnak rendelkezésre a Metropolitan Line metróval, amely 21 perc alatt éri el a Baker Streetet, és a 2018-as megnyitásakor a Farringdonban található Crossrail járattal vált fel.

Idén 2021-ben a Pinner Fair?

A Pinner Association tudomásul veszi, hogy a tavalyi évhez hasonlóan és a jelenlegi Covid-19 világjárvány korlátozásai miatt a Pinner Fair 2021. június 2-án nem kerül megrendezésre .

Miért hívják Pinnert Pinnernek?

A Pinner nevet manapság szász eredetűnek tartják. Pinner legrégebbi írásos emlékei közé tartozik, hogy a templom az 1230-as években állt itt. Pinner olyan falu volt, amelyről az iskolában tanultál. Közel a központhoz volt egy temploma egy alacsony dombon, házakból álló utcával, amely a folyóhoz vezetett.

Melyik városrész az a Harrow on the Hill?

Harrow on the Hill egy helység és történelmi falu Angliában, Nagy-London Harrow kerületében .

Pinner jómódú terület?

A London Borough of Harrow tehetősebb oldalának tartott Pinnerben erős a közösség érzése, évente négy kulcsfontosságú eseménnyel.

London megye?

Melyik megyében van London? London Nagy-London megyében található , egy közigazgatási terület, amely 32 városrészből és London városából áll.

Melyik London legszegényebb része?

A magas szegénység legkoncentráltabb területei olyan területeken találhatók, mint Tower Hamlets, Hackney, Newham és London északkeleti része. A szegénységi ráta magas szintjei a nyugat-londoni területeken is észrevehetőek, például Brentben, valamint Kensington & Chelsea és Westminster északi végein.

Melyik London leggazdagabb része?

1 Az alábbiakban látható az öt legdrágább londoni negyed 2021 júniusában.
 • Knightsbridge. Knightsbridge a világ egyik legposztikusabb negyede. ...
 • West Brompton. ...
 • Kensington. ...
 • Chelsea. ...
 • Westminster városa.

London mely részei nem biztonságosak?

A Churchill Security szerint London legveszélyesebb területei a következők:
 • Westminster – A bûnözési ráta 321,4 bûnözés 1000 fõre vetítve.
 • Camden – 154,2 bűncselekmény 1000 főre vetítve.
 • Kensington és Chelsea – A bûnözési ráta 153,9 bûncselekmény 1000 emberre vetítve.
 • Hammersmith és Fulham – Bűnözési ráta 129,2 bűncselekmény 1000 főre vetítve.

A Harrow London elegáns?

Harrow kínosan a kettő közötti hely – nem egészen a virágzó, nagyvárosi London, és nem egészen a nyugodt és gyönyörű vidék. Ehelyett valahol a közepén van: unalmas és még mindig zajos.

Az Egyesült Királyságban hol a legalacsonyabb a bűnözési ráta?

Angliában a legalacsonyabb bűnözési ráta Észak-Yorkshire viszonylag vidéki térségében volt, ahol a bűnözési ráta 47,5 volt.

Stanmore szép környék?

Stanmore az, amit nyugodt külvárosnak nevezhetnénk – és igen, az M25-ös határain belül tényleg létezik ilyen! Az északnyugat-londoni Edgware és Bushey között szépen elhelyezkedő Stanmore gyönyörű ingatlanaihoz pár hektárnyi erdő és közterület párosul – igazi béke, csend és friss levegő Londonban.

London melyik részén a legjobb élni?

Hol vannak a legjobb helyek Londonban?
 • Bexley. Bexley London egyik legolcsóbb része. ...
 • Camden. Camden az Egyesült Királyságban híres nyüzsgő művészeti színteréről és nyüzsgő piacáról. ...
 • Richmond. ...
 • Camden. ...
 • Hampstead. ...
 • Highgate. ...
 • Shoreditch. ...
 • Bethnal Green.

A Harrow Council munkáspárti vagy konzervatív?

Harrow London Borough Council /ˈhæroʊ/ a London Borough of Harrow helyi hatósága Nagy-Londonban, Angliában. Ez egy londoni kerületi tanács, egyike a 32-nek az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. Jelenleg a Munkáspárt irányítja, 35 mandátummal.