Ki az apja Georgina babájának?

Pontszám: 4,1/5 ( 6 szavazat )

Milo Sparks (korábban Humphrey, születési joga Ivanov) Georgina Sparks és Serge Ivanov fia, Philip Becker mostohafia, és Dan Humphrey egykori törvényes fia. Milo tízéves gyerekként ördögi, anyja szellemi ragyogását örökölte, amit a maga javára fordít.

Tényleg Dan Georgina babájának az apja?

A "Belles de Jour" című évad premierjében kiderült, hogy Georginának 2010. július 7-én született egy fia, Milo, de először nem tudni, hogy Dan Humphrey volt-e az apa, mert soha nem végeztek DNS-tesztet. ... Amíg a lány távol van, Rufus maga végez DNS-tesztet, és közli Dannel, hogy nem Milo biológiai apja .

Ki az igazi apja Georgina babájának?

Ahogy a rajongók emlékezhetnek, Georgina (Michelle Trachtenberg) a negyedik évadban Milo nevű fiát szül. Míg kezdetben azt mondja Dan Humphrey-nek (Penn Badgley), hogy ő az apja, később elárulja, hogy Milo valójában egy Serge nevű orosz férfi fia , akivel egy repülőn ismerkedett meg.

Georgina kivel szül?

A negyedik évadban megszüli fiát, Milo Humphreyt, és férjhez megy Philip Beckerhez. A New York, I Love You XOXO című sorozat fináléjában kiderült, hogy randevúzni kezdett Jack Bassszal .

Milo Sparks Blair fia?

Igen! Milo Sparks anyja Georgina! Ő az a fia, aki az eredeti sorozat negyedik évadában született! ... Még Blair Waldorf arcát is láthattuk ebben az epizódban annak a furcsa fotónak köszönhetően, amelyet Sparks készített Georgina őrültségéről a házukban.

Ki Georgina babájának apja?

33 kapcsolódó kérdés található

Ki Milo biológiai apja Gossip Girl?

Milo valójában kulcsszerepet játszik az eredeti Gossip Girl negyedik évadában. Georgina meggyőzi Dan Humphreyt, hogy ő Milo apja, még a születési anyakönyvi kivonat aláírására is ráveszi. Később kiderült, hogy Dan nem lehet Milo apja, biológiai apja pedig egy Serge nevű orosz .

Vanessa és Nate összejönnek?

Nate-nek és Vanessanak van egy rövid összecsapása az 1. évadban, ami hamarosan véget ér. ... Végül összejönnek , de Nate szakít Vanessával Blair Waldorf miatt. Később, miután Nate és Blair szakítottak, bocsánatot kér Vanessától, amiért úgy kezelte a dolgot, ahogy ő tette.

Kivel köt ki Jenny?

Blair azonban elégedetlen azzal, ahogyan intézi a dolgokat, és közbelép. Ezek után Jenny kezdi komolyabban venni új szerepét, és nagyon hasonlít Blairhez. A Rufus házasságkötésében Rufus és Lily hivatalosan összeházasodnak, és Jenny a VDW család tagja lesz.

Lily és Rufus együtt végeznek?

Újra randevúznak, és végül összeházasodnak a Rufus Getting Married című filmben . Lily azonban később Bart Basst választja Rufus helyett, és megsemmisíti házasságukat a Gyűrű visszatérben. Végül újra összebarátkoznak, és mindketten jelen vannak Dan és Serena esküvőjén a New York, I Love You XOXO című sorozat fináléjának időugrásában.

Blair hazudik a baba apjáról?

Igazi királya az Upper East Side-on fekszik – nem egy francia vidéken. A Gossip Girl október 10-i epizódjában Blair Waldorf (Leighton Meester) felfedte, hogy babája apja vőlegénye, Lajos herceg (Hugo Becker). A szék számos támogatója – köztük jómagam is – abban reménykedett, hogy az apa Chuck Bass (Ed Westwick) lesz.

Blair feleségül veszi Louis-t?

Összeházasodnak , de az esküvőjüket megszakítja egy videó, amelyen Blair szerelmi vallomása van Chucknak, és Louis gondoskodik róla, hogy Blair tudja, hogy csak azért vette feleségül, hogy megmentse az arcát, és a színfalak mögött nincs kapcsolatuk. Végül Georgina Sparks segítségével Blair és Louis elválnak.

Serenának van babája a Gossip Girlben?

Miután visszatér Argentínából, Serena és Dan újra összejönnek (In the Realm of the Basses). Ám hamarosan rájönnek, hogy szüleiknek, Lilynek és Rufusnak volt egy közös gyermekük, akit még bármelyikük születése előtt feladtak örökbefogadásra (Elment az akarattal), ami feszültséget okoz kettejük között.

Ki Rufus és Lily fia?

Scott Rosson Rufus Humphrey és Lily van der Woodsen biológiai fia.

Dorota tényleg terhes volt?

Bár volt némi zűrzavar, hogy Dorota fedezi-e Blairt, Josh Safran ügyvezető producer megerősíti, hogy mindenki kedvenc házvezetőnője "valójában terhes". Dorota gyermekének apja nyilvánvalóan nem rejtély (mi van, Ványa?!), de Blair kispapájának kilétét még nem fedték fel.

Nate megcsalja Serenát?

Televíziós sorozat. A televíziós adaptációban Serena az oka, hogy Nate és Blair szakítanak; Serena és Nate együtt aludtak a Sheppard-esküvőn a másodéves korukban, az 1. évad kezdete előtt, még ifiként. A 3. évadban végre összejönnek, de az évadzáróban végleg szakítanak.

Kihez megy feleségül Nate Archibald a Gossip Girlben?

Második évad. Az évad azzal kezdődik, hogy Nate úgy tesz, mintha randevúzna Serenával, hogy felépülhessen Dannel való szakításából; és így titkos viszonyt folytathat Catherine Beatonnal , Blair új barátjának, Marcus Beatonnak a mostohaanyjával. Ő is sokkal idősebb nála, és férjhez ment (Summer Kind of Wonderful).

Miért olyan rossz Jenny Humphreys haja?

Jenny Humphrey Taylor Momsen miatt változott. "Taylor bizonyos módon akarta a haját, mert ő volt a bandában, és ő volt az, aki volt, ezért nem festhettük be minden nap Jennynek a haját... Szóval Jennynek változnia kellett. Egy bizonyos ponton egyszerűen csak úgy érezte, nem akar többé színésznő lenni.

Miért szakított Blair és Nate?

Kapcsolatuk gyakran feszült volt, amikor randevúztak, és akkor szakítottak először, amikor Nate azt mondta Blairnek, hogy már lefeküdt Serenával, ezzel tönkretéve a barátságát Serenával. Nate apja azonban azt mondja Nate-nek, hogy jöjjön újra össze Blairrel, hogy megkösse Eleanor Waldorf alkut.

Miért nincs Vanessa a Gossip Girlben?

Szohr azután hagyta el a műsort, hogy megbeszélte a producerekkel a karakterének rendezéséről, mivel úgy érezte, hogy Vanessa alakítása befutott. " Annyira jól éreztem magam, és olyan barátokat szereztem, akikkel egy életre meglesz, és olyan nagyszerű volt a városban dolgozni, de a legtöbbet hoztam ki Vanessából."

Miért szakított Blair és Dan?

Korábbi fontos kapcsolataik (Blair Chuckkal és Dan Serenával) mindkettejük szívét összetörte korábbi szeretőik ingatagsága és rossz viselkedése miatt . Az ötödik évadban Dan még mindig érzelmeket táplált Blair iránt.

Milo Dan biológiai fia?

Milót röviden több epizódban is bemutatják, főleg Philip-el és néha Georginával. Megemlítik, hogy van egy dadája. Megerősítették, hogy nem ő Dan igazi fia.

Blair kivel köt ki a Gossip Girlben?

Az ötödik évad fináléjában, a The Return of the Ringben Blair úgy dönt, hogy Chuckkal lesz, és egyezséget kötnek, hogy együtt maradjanak. A New York, I Love You XOXO című sorozat fináléjában ők ketten összeházasodnak. Az időugrás során közösen vettek egy városi házat a városban, és van egy fiuk, Henry Bass.

Serena és Dan testvérek?

Ami még rosszabb, Serenának és Dannek van egy testvére: Scott Rosson Rufus és Lily szerelme. ... Ha Scott nem is létezett, Dannek és Serenának meg kellett birkóznia azzal, hogy szüleik elkötelezett kapcsolatban élnek. Technikailag mostohatestvérek voltak .

Ki a leggazdagabb a Gossip Girlben?

A Bass Family a leggazdagabb család a műsorban, hiszen ők milliárdosok. Az Upper East Side-on élnek. A tagok között van Bart, Chuck és Jack Bass. Végül benne van Bart özvegy felesége, Lily van der Woodsen, Chuck felesége, Blair Waldorf és fia, Henry Bass is.