Törölték a kijelölt túlélőt?

Pontszám: 4,1/5 ( 42 szavazat )

2019. július 24-én a Netflix bejelentette, hogy a sorozatot nem újítják meg a negyedik évaddal , és kijelentette, hogy a harmadik évad egy kielégítő utolsó évadot hozott. A Netflix azonban továbbra is mindhárom évadot streameli a platformján.

Létezik a kijelölt túlélő 4. évada?

2019. július 24-én a Netflix bejelentette, hogy a sorozatot nem újítják meg a negyedik évaddal , és kijelentette, hogy a harmadik évad egy kielégítő utolsó évadot hozott. A Netflix azonban továbbra is mindhárom évadot streameli a platformján.

A kijelölt túlélő visszatér 2020-ban?

Bár a Netflix bejelentette, hogy nem rendeli meg a Designated Survivor negyedik évadát , a harmadik évad (mely tavaly júniusban jelent meg a streaming szolgáltatásban) nagy visszhangot váltott ki a COVID-19 terjedésének megelőzése érdekében otthonra menő nézők körében.

Hol nézhetem meg a Kijelölt túlélő 4. évadát?

Kijelölt Survivor 4. évad premierdátuma és epizódok listája. A sorozat folytatása ismét 10 epizódból áll majd, amelyeket online adnak ki a Netflixen . Az első rész 2022-06-03-tól kezdődik.

Lesz-e a kijelölt túlélő 5. évada?

2018 májusában az ABC két évad után törölte a sorozatot . 2018. szeptember 5-én a Netflix felvette a sorozatot a 10 epizódból álló harmadik évadhoz, amelynek premierje 2019. június 7-én volt. 2019. július 24-én a Netflix törölte a sorozatot.

Miért törölték a kijelölt túlélőt?

33 kapcsolódó kérdés található

Emily terhes a kijelölt túlélőn?

Emily terhes a kijelölt túlélőn? Azt is felfedezi, hogy terhes , ami még nagyobb bajt jelent rá és Aaronra. Emily is jól zárja az évadot, miután rávette az FBI-t, hogy vegye be Lorraine Zimmert (Julie White) a Mossról szóló álhírek terjesztésében játszott szerepéért.

Ki robbantotta fel a Capitoliumot a kijelölt túlélőben?

nagy győzelmet aratott az összeesküvés nyomozásában, lehetővé téve Tomnak, hogy felszólaljon egy közös kongresszuson, és bejelentse az országnak, hogy a tisztelt riporternek, Abe Leonardnak igaza van – nem Al-Sakar állt a Capitolium-robbantás mögött. Ehelyett a Patrick Lloyd vezette hazai terroristák csoportja volt .

Emily és Aaron összejönnek a kijelölt túlélőben?

Emily elismeri, hogy megcsókolta Aaront , bár ennél többet nem beszélnek meg. A 2. évadban Emily megkérdezi Aaront, hogy miért nem lettek soha egy pár. ... Ölelnek, majd Emily megcsókolja Aaront.

Mi történt Mike-kal a túlélővel kapcsolatban?

Például Mike-ot egy új ügynök, Troy Baye (Eltony Williams) váltotta. Ahogy az egyik rajongó a Designated Survivor harmadik évadának előzetesében írta: „Lényegében Mike helyett Troy, Kendra helyére Isabel Pardo (Elena Tovar), Lyor pedig Mars Harper (Anthony Edwards) került.”

Valóban van kijelölt túlélője az elnöknek?

Az Egyesült Államokban a kijelölt túlélő (vagy kijelölt utód) egy megnevezett személy az elnöki utódlási sorban, akit úgy választanak meg, hogy egy meg nem nevezett biztonságos helyen tartózkodjanak, távol az olyan eseményektől, mint az Unió állapotáról szóló beszédek és az elnöki beiktatások.

Ki az áruló a Survivor 2-ben?

Dax Minterről kiderül, hogy ő a kibertámadások mestere, aki Kirkman terápiás felvételeit is kiszivárogtatta. Minter feldúlta Kirkman irodáját, és Wells kirúgását úgy rendezték be, hogy Minter hallja.

Miért esküszik a kijelölt túlélő?

Úgy tűnik, a probléma a káromkodás puszta mértéke, hiszen ez óriási ugrás az elmúlt két évadhoz képest. Őszintén szólva, a további káromkodás több előnyt ad neki, elősegítve bizonyos jelenetek drámaiságát. De nem csak erről van szó, hiszen a káromkodás bizonyos pillanatokban sokkal valósághűbbé teszi a műsort .

Emily áruló a túlélőben?

Eközben Wells ügynök (Maggie Q) szembesíti Emilyt (Italia Ricci) áruló cselekedeteivel. A kijelölt túlélő szinte a kezdetektől fogva küzdött, hogy megtalálja kilétét. ... A 2. évad „cliffhanger” vége, amely látszólag árulóként tárta fel Emily-t, lehetőséget adott a kijelölt túlélőnek.

Seth jár Emilyvel?

Seth a Harvard Egyetemen végzett. ... Seth apja Fehér Házi látogatása után kezdett randevúzni Emily Rhodesszal . Kapcsolatuk Alex Kirkman halála után felerősödött.

Mit adott Emily Valeria Survivornak?

Viszlát, FBI. Hannah szembesítette Emilyt az otthonában a videóval kapcsolatban, amelyen információkat adott Valeriának. Emily elmondta neki, hogy az elnök azt akarja, hogy hozzon létre egy backchannel-ot Oroszországba, de nem tudott többet mondani. ... Megerősítette Hannah nevében, hogy a Valeriának átadott információk fegyvertudósokhoz kapcsolódnak.

Ki a gonosz a kijelölt túlélőben?

A Kijelölt Survivor 2. évad Michael J. Foxot mutatta be Ethan West szerepében , aki Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) elnöki posztját fenyegeti.

Mi a baj Ethan Westtel?

A Spin City harmadik évadában Fox bejelentette a műsor szereplőinek és stábjának, hogy Parkinson-kórban szenved . A negyedik évadban bejelentette, hogy visszavonul a műsortól.

Mcleish lesz a VP?

MacLeish letette az alelnöki esküt . ... Mivel az elnök megbízatáson kívül volt, és a 25. módosítás miatt, távollétében Péter lett a megbízott elnök.

Miért ölték meg Wells ügynököt?

A Netflix sorozat harmadik évadának hetedik epizódjában azonban meghalt, miután ki volt téve egy influenzavírusnak, amely a színes bőrűeket támadja meg a bőrük pigmentációja miatt. A mérgező gáztól megzavarodott, és leesett néhány lépcsőn.

Andrea Frost áruló?

Kétségtelenül Andrea Frost volt a felelős . Wellst Aaron Shore nemzetbiztonsági tanácsadó figyelmeztette, hogy ha nem jön be az Ovális Irodába olyan egyértelmű bizonyítékkal, hogy Dr. Frost a felelős, akkor Kirkman elnöknek semmi baja sem lesz.

A kijelölt túlélő családbarát?

Intelligens politikai dráma érett nézőknek. A Mars támad! Alien-inváziós szatíra idősebb tinédzsereknek.

Mi történt Tom Kirkman testvérével?

Életrajz. Trey fiatalon úgy döntött, hogy elhagyja otthonát az anyja iránti együttérzés miatt, mivel úgy érezte, hogy túl nagy teherré válik. A 25. módosításról szóló tárgyaláson kiderült, hogy Trey bipoláris , és gyógyszert szed az állapotára. Azt is megtudjuk, hogy ezt a bátyjától tartotta el.

Kit jelölt ki a Hackelt NASA?

Minter végül az NSA feltöréséért, a Washington DC Power Grid lekapcsolásáért, ami később zavargásokat okozott, az űrhajósoknak élelmet és vizet szállító rakéta felrobbanásáért felelős, és egy videót kiadott Kirkman elnökről, aki szembeszáll azzal a férfival, aki teherautójával Alex Kirkman gépére rohant. gépkocsi-kíséret.

Ki árulta el Kirkman elnököt?

Emily Rhodes a Kijelölt túlélő sorozat szereplője. Italia Ricci alakítja. Emily a HUD titkárának, Tom Kirkmannek volt a kabinetfőnöke.