Ki nyerte meg Ausztrália szerelmi szigetét?

Pontszám: 4,8/5 ( 37 szavazat )

Végül kiderült Ausztrália döntése, és Grant és Tayla lett a Love Island Australia első évadának győztese! Biztosan igaz szerelem, mert Tayla úgy döntött, hogy megosztja az 50 000 dolláros pénzdíjat hagyományos barátjával.

Még mindig együtt vannak a Love Island Australia 2018 győztesei?

Ők ketten valójában az egyetlen pár még együtt . A negyedik helyen végzett Dom Thomas és Shelby Bilby közvetlenül az utolsó epizód előtt kiesett, miután az elmúlt két hétben összejöttek.

Josh és Amelia még együtt vannak 2020-ban?

Amelia és Josh együtt maradnak a villában eltöltött idő után, és nemrég költöztek össze!

Eden és Erin még együtt vannak 2020-ban?

Eden és Erin – Split „Nem tudjuk eléggé megköszönni mindenkinek a támogatást és a szeretetet, amit megmutattatok nekünk, de őszintének kell lennünk magunkban, mert ráébredünk, hogy az örökkévaló párunk már nem . "

Mi történt Vanessával a Love Island Ausztráliában?

A sokkoló dupla dömpinget követően Vanessa elhagyta a Love Island Australia Villát Maurice mellett . Ez egy sorozat viharos vitája után történt Matthew-val, akivel együtt volt. A 9Entertainmentnek nyilatkozva Vanessa felfedte a szigetlakóval való súrlódások forrását, ami miatt "összetört a szíve".

Grant és Tayla a Love Island Australia győztesei | Love Island Ausztrália 2018

43 kapcsolódó kérdés található

Van még valaki együtt a Love Island-ről?

Paige Turley és Finn Tapp Még mindig a Love Island bajnokai uralkodnak , miután 2020 februárjában megnyerték a Love Island első téli sorozatát. A pár pedig még mindig erős, miután a bezárás kezdetét együtt töltötték Paige skóciai szülei házában.

Lesz szerelemsziget 2021-ben?

A Love Island ma este, augusztus 23-án, hétfőn este 21 órakor tér vissza a 2021-es utolsó műsorra az ITV2-n. Már csak egy kis időnk van attól, hogy megtudjuk, melyik pár lesz az idei show győztese.

A Love Island visszatér 2022-ben?

A Love Island 2022-ben visszatér , és az ország minden tájáról keresünk élénk szinglieket, hogy vegyenek részt benne. Nos akkor mire vársz még? Oltsd be, és mutasd meg, hogy érdeklődsz! „A szigetlakóink ismét egy látványos luxusvillában telepednek le, abban a reményben, hogy megtalálják a szerelmet.

Hol érhetem el a Love Island 2021-et?

Kövesse az ITV Hub -ot. Valóságshow.

Paige és Finn még együtt vannak?

A pár tavaly nyáron költözött össze, és még mindig együtt vannak . A Liverpool szerint Echo Finn átköltözött Paige otthonába a skóciai West Lothianba, mielőtt a pár úgy döntött, hogy Manchesterbe költözik.

Luke és Demi még együtt vannak?

Demi és Luke M már nincsenek együtt . Egy bennfentes a The Sun újságnak elárulta: "Ez nem nagy dráma – egyszerűen jobban érzik magukat barátként. Jól futottak, de végleg elváltak.

Korey és Olivia még együtt vannak?

Olivia és Korey nem csak, hogy a Love Island USA 3. évadja után még mindig együtt vannak, de most már hivatalosan is együtt élnek . Egy interjú során a Whoa It's Ryan! (a teljes videó lent), Korey véletlenül elárulta, hogy vett egy egyirányú jegyet Scottsdale-be, Arizonába, ahol Olivia lakik.

Nehéz bejutni a Szerelem-szigetre?

Nem meglepő, hogy a Love Island a legnehezebb valóságshow, ahol a jelentkezők mindössze 0,8%-ának van esélye a képernyőn való megjelenésre . Csaknem 30 000 jelentkező érkezik hozzájuk, akik abban reménykednek, hogy „szigetlakóvá” válhatnak, de csak 11-en jutnak el a végső célig, és átlagosan további hat ember jelentkezik be.

Vanessa és Sam randevúzni mentek?

A Love Island ausztráliai Vanessa Sierra és Sam Withers nem vesztegette az idejét, hogy újra találkozzanak a való világban, most, hogy mindketten a villán kívül vannak. A pár, aki közel került ahhoz, hogy Sam kiesése előtt összevesszen a villában, utolért egy délutáni ebédre.

Miért törölte Vanessa Sierra az Instagramot?

A nézők az Instagramon követhetik őt Vanessa5ierra felhasználónevén, miután előző fiókját 2020 végén törölték. Influenszerként és modellként dolgozik, valamint tartalmakat értékesít az OnlyFans oldalon. Sierra szerint a fiókját törölték a közösségi normák megsértése miatt.

Miért szakított Matt és Cartier?

Idővel minden bizonnyal átalakulhat valamivé." Adam és Cartier szakításához vezető nagy tényező egyszerűen az volt, hogy képtelenség továbbfejlődni kapcsolatukban, és új közös élményeket teremteni a villában . Arra a kérdésre, hogy a Villán kívül való tartózkodás újra fellobbanthatja-e a szikrát kettejük között. , mondta Adam.

Cashay és Cinco még együtt vannak?

Most Cashay és Cinco a közösségi médiában megerősítették , hogy a Love Island USA után is együtt vannak . Cash elindított egy Instagram Story-t (újra megosztva a Redditen, ahogy lentebb látható), amikor lefeküdt az ágyba Cincóval. "Szia mindenkinek, visszatértünk! Szóval nem feküdt le Aimee barátjával" - kezdte Cash, amitől Cinco megnevettetett.

Millie és Liam még együtt vannak?

A Love Island győztesei, Liam Reardon és Millie Court megváltoztatták a villa utáni terveit, és végül is összeköltöznek . A Capital South Walesről beszélgetve a pár felfedte, hogy többé nem élnek majd külön Millie szülővárosában, Essexben más versenyzőkkel.

Kivel van most Luke M?

Luke Mabbott vasárnap kénytelen volt megvitatni Demi Jonesszal való szakítását, miután a férfi azt sugallta, hogy akkor kezdett randevúzni jelenlegi barátnőjével, Lucie Donlannal , amikor még együtt voltak.

Hol nézhetem meg ingyen a Love Island 2021-et?

A Love Island 2021 minden epizódját (beleértve mind a hat előző évadot) ingyen nézheti meg, mert a műsor az ITV ingyenes csatornán nézhető meg. Ha külföldön tartózkodik, egyszerűen használhat egy jó VPN-szolgáltatást (például az ExpressVPN-t), és nézze meg a Love Islandet, bárhol is él.

Hol érhetem el a Love Island-et?

Ha nem tudja megnézni, amikor az ITV2-n sugározzák, akkor az ITV Hub -on keresztül érheti el, ahol az epizódok azonnal elérhetővé válnak, amint adásba kerültek a tévében. A műsor rajongói a randevúzási műsor hatodik sorozatát is utolérhetik, mivel az összes epizód továbbra is streamelhető az ITV Hubon.

Hogyan zárta ki Noah a Love Islandet?

A sláger CBS-show rajongói tudják, milyen drámai és zamatos lehet a dolog. Arra azonban senki sem számított, hogy Noah-t a második évad közepén hirtelen megvágják. A 24 éves sztár szerint "kiesett" a show-ból, miután a producerek megtudták, hogy korábban felnőtt filmekben szerepelt .

Mackenzie és Connor szakított?

Connor Trott és Mackenzie Dipman A Love Island házaspár március 6-án jelentette be válását. „Néhányan kíváncsiak voltak ránk és a kapcsolatunkra, ezért szeretnénk segíteni, hogy megértsétek, hol tartunk most” – írták az Instagramon megosztott közös közleményükben.

Mennyi ideig tart, amíg a Love Island felkerül az ITV Hubon?

A Love Island napi epizódjai, amelyek az ITV2-n 21 órakor BST (14:00 PT, 17:00 ET) elérhetők lesznek az ITV Hubon , amint a műsor véget ér az IT2-n , ami általában 22:00/22:30 BST (15/15:30 PT, 18/18:30 ET).