Ki nyeri a regionális versenyeket az első évadban?

Pontszám: 4,9/5 ( 27 szavazat )

Kiderült, hogy Sue a New Directions győzelmére szavazott, és beleegyezett abba, hogy véget vessen Figgins igazgató zsarolásának, cserébe azért, hogy a New Directions még legalább egy évet adjon a bizonyításra és a Regionals megnyerésére.

A Glee megnyeri a Sectionals 1. évadot?

2009. december 9-én mutatták be a Fox hálózatán. Az epizódot a sorozat társ-alkotója, Brad Falchuk írta és rendezte, és a sorozat első évadának középső fináléjaként szolgál. A "Sectionals" azt látja, hogy a glee klub megnyeri a verseny szekciós fordulóját , és továbbjut a régiókba.

A Glee megnyeri a regionális versenyeket a 2. évadban?

A New Directions nyerte a regionális versenyt . A glee klub olyan előadók dalait ad elő, akikről úgy érzik, hogy elhanyagolják őket, hogy pénzt gyűjtsenek Artie, Mike, Tina és Brittany Academic Decathlon csapatának.

Ki hagyta el a Glee-t az 1. évad után?

Mattnek az egész megjelenése során csak három sora volt a műsorban. A pletykák szerint Dijon Talton azért hagyta el a műsort, mert Matt karakterfejlődése és képernyőideje hiányzott. Matt és Sugar az egyetlen korábbi New Directions-tag, aki soha nem szerepelt egyetlen karácsonyi epizódban sem.

Miért hagyta el Matt a Glee 1. évadját?

Matt a csoport háttérfellépője volt, de a rajongók soha nem hagyták ki, ha nem lépett fel. Matt távollétére a sorozat hátralévő részében az egyetlen magyarázat, hogy áthelyezte az iskolákat .

Új irányok Minden versenyeredmény - GLEE

35 kapcsolódó kérdés található

Miért hagyta el Ryder a Glee-t?

A harcsáról aztán kiderült, hogy Unique , ami megrendíti barátságukat, ami miatt Ryder azzal fenyegetőzik, hogy a Regionals után kilép a Glee Clubból. ... A New Directionsben a Glee Club feloszlik, ezért már nem tagja a New Directions-nak.

A glee klub megnyeri valaha a Nationals-t?

Valóban megtették. A 2012-es műsorkórus bajnokai : Új irányok! Amikor pedig visszatértek McKinley-be, sütemények, konfetti, pezsgő, csókok és Grouplove nyüzsgő „Tongue Tied” című számának feldolgozása szolgáltatta a montázs hangsávját.

Ki nyeri a Nationals-t a Glee 3. évadában?

* Az ebből a cselekedetből származó jó karma meghozta gyümölcsét, amikor a bírók Lindsay Lohan, Perez Hilton és az 51. kerületi tisztviselő, Martin Fong a New Directions -t választották a National Show Choir Champions-nak a Vocal Adrenaline helyett (miközben az MVP-díjat a Unique-nak adták).

A glee klub megnyeri a Nationals 5. évadját?

Sam felpattan a buszra, és elmondja második inspiráló beszédét az epizódból. Megpróbál mindenkit megnyugtatni, hogy annak ellenére, hogy az emléktábla eltűnt, még mindig érzi Finn jelenlétét körülöttük, aki fogja a kezüket és szurkol nekik, amikor másodszor nyerik meg a Nationals-t .

Vajon a New Directions nemzetiségieket nyert a 2. évadban?

Igen! Az új irányok nyerik a nemzetieket : Volt valaha kétsége? Három évad után – és sok New Directions-tag nem tért vissza a negyedik évadra – természetesen meg kellett nyerniük a nagyot.

Mi történik a Glee 2. évad végén?

A glee klub a "Light Up the World" -vel zárul, és vastapsot kap. Egy féltékeny Jesse St. James (Jonathan Groff) szembeszáll Finnel az előadás után, és azt állítja, hogy a szakszerűtlen csók a bajnoki címbe fog kerülni.

A glee klub elveszíti a Sectionals-t?

Marley áramszünetét követően a New Directions elveszíti a Sectionals-t, és kizárják a versenyből . Finn a glee klubbal kezd el gondolkodni a jövőjén, miután elvesztették őket, majd feloszlanak.

Milyen epizódszámú a Sectionals a Glee 1. évadjában?

Glee összefoglaló: "Sectionals", 1. évad, 13. rész .

Abby megnyeri a Nationals 3. évadját?

Szólója győztes volt , de a végzet 48-as kézi sétáján elesése tönkretette a csoportos táncot, amely egyébként is az első helyet szerezte meg. Chloéhoz hasonlóan Mackenzie is bölcsen nem mond semmit. A tetején Maddie szerepel a győztes duettben. Abby azt mondja, tényleg el tudta volna táncolni szólóban is.

A New Directions megnyeri a Regionals-t a 3. évadban?

AZ ÚJ IRÁNYOK NYERJEK A RÉGIÓKAT . Will elárulja, hogy kisiskolás korában majdnem öngyilkos lett – mert rajtakapták csaláson egy teszten. ... Karovszkij közeli öngyilkossága miatt Finn és Rachel úgy dönt, hogy a Regionals után összeházasodnak.

A New Directions megnyeri a Sectionals 3. évadját?

A New Directions nyerte a Sectionals -t, a Troubletones pedig a második helyen áll. Quinn úgy dönt, hogy nem fedi fel Shelby titkát Beth kedvéért.

Nyer a Glee a hatodik évadban?

Az epizód a pilot epizód immár ikonikus színre vitelével zárul, a "Don't Stop Believin'"-ben, ami meggyőzte Willt, hogy maradjon kórusvezetőként. Miután a New Directions megnyerte a Nationals -t, Harris felügyelő McKinleyt előadóművészeti iskolává alakította át, és Willt nevezi ki annak igazgatójává.

Hogyan ér véget a Glee Club?

Az utolsó jelenet 2020-ban játszódik, amikor Sue alelnök visszatér McKinley-be, hogy McKinley nézőterét a „Finn Hudson előadóteremnek” szentelje, és szenvedélyes beszédet tartson , amelyben a glee clubot a legbátrabb dolognak nevezi, amit bárki megtehet egy olyan világ létrehozásáért, amelyben „A hátvéd a legjobb barátokká válik...

Kivel végződik Marley vidámságban?

Felesége Noah Puckerman , két gyermekük született.

Mi történt Marley Jake-kel és Ryderrel a Glee-ben?

A The End of Twerkben Marley végre megtudja, hogy Jake lefeküdt Bree-vel, és szakít vele . A Movin' Out című filmben Jake megpróbál bocsánatot kérni Marley-tól azzal, hogy elénekli neki a My Life-ot, de a nő nem hajlandó megbocsátani. Nem sokkal ezután Marley beleegyezik, hogy randevúzzon Ryderrel, amitől Jake féltékennyé válik.

Miért hagyta el a vidámságot Unique?

A The New Rachel című negyedik évad első epizódjában a William McKinley High School-ba igazol. Csatlakozott a New Directions-hoz, de mára korábbi tagja , mivel a Glee Club feloszlott a New Directions-ban .

Brittany elhagyta a vidámságot, mert terhes volt?

Brittany Pierce visszatérő karakter volt az első évadban, de főszereplővé tették a második évadban, és az is maradt a harmadik és a negyedik évadban. Heather Morris terhessége miatt az ötödik évadtól kezdve visszatérő szerepre csökkentették.