Kié a gurney fogadó?

Pontszám: 4,3/5 ( 26 szavazat )

Május 29-én 290 Old Montauk Highway Associates , George Filopoulos, egy New Jersey-i fejlesztő vezetésével átvette a 11 hektáros óceánparti üdülőhely tulajdonjogát és irányítását, amely 1956 óta Montauk mérföldkőnek számít, amikor Nick Monte szerény, 20 szobás nyári kiruccanást vásárolt. 15 épületből álló, egész évben üzemelő komplexummá alakította át, egy ...

Ki a gurney tulajdonosa?

George Filopoulos – fő tulajdonos – Gurney's Newport Resort & Marina | LinkedIn.

Mennyiért keltek el a gurney-k?

A Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa-ban, a Panoramic View szomszédságában lévő befektetők ellenőrző részesedéssel rendelkeznek, december 7-én zárták le az ügyletet. A hírek szerint az eladási ára megközelítette a 70 millió dollárt a Robert De Niro mellett található óceánparti ingatlanért. tengerparti otthon.

Van két gurney Montaukban?

2013-ban a pár megvásárolta az eredeti Gurney's Inn-t, amely az óceán partján, az Old Montauk Highway-n található, és mai neve Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa . ... A két üdülőhely körülbelül hét perces autóútra van egymástól.

Kié a Gurney's Newport?

Gurney üdülőhelyének tulajdonosai a Goat Islanden, a Newport Harbor és a Narragansett-öböl között található egykori Hyatt Regency-t egy második Gurney'ssé alakítják át. A projekt mögött George Filopoulos , a Metrovest Equities alapító igazgatója és Lloyd Goldman, a BLDG Management Company alapítója áll.

Az '5 kérdés' látogatás a Gurney's Innben

33 kapcsolódó kérdés található

Hány éves gurneys Montauk?

Május 29-én 290 Old Montauk Highway Associates, George Filopoulos, egy New Jersey-i fejlesztő vezetésével átvette a 11 hektáros óceánparti üdülőhely tulajdonjogát és irányítását, amely 1956 óta Montauk mérföldkőnek számít, amikor Nick Monte szerény, 20 szobás nyári kiruccanást vásárolt. 15 épületből álló, egész évben üzemelő komplexummá alakította át, egy ...

Mi volt korábban Gurney's Newport?

Az egykori Hyatt Regency Newport Gurney Newport Resort & Marina néven debütál. Newport, RI (2017. január 25.) – A Gurney's Newport Resort & Marina ebben a hónapban debütál az egykori Hyatt Regency Newport szállodában.

Érdemes ellátogatni Montaukba?

Több mérföldnyi túraútvonal, kempingezési lehetőség, kiváló tenger gyümölcsei és csodálatos atlanti strandok várják a vendégeket. ... Az állami parkok, strandok és egyéb látnivalók ezt az érintetlen szeletet keresett turisztikai attrakcióvá teszik. Keressen további látnivalókat Montauk legnépszerűbb programjainak listájával.

Montauk a Hamptonok közé tartozik?

Montauk a "Hamptonok" részének tekinthető Míg North Hampton, Southampton és Montauk mind az Atlanti-óceánon fekszik, Montauk partján egy kikötő, egy tó és több öböl is osztozik.

Miért nevezik Montaukot a világ végének?

Montaukot sok Long Island-i lakos "The End" néven ismeri. Ez azért van, mert ez a sziget és New York állam legkeletibb pontja . Montauk gazdag történelemmel rendelkezik. Nevét az indián Montaukett törzsről kapta, amely halászott, vadászott, szarvasmarhát tenyésztett és élt ezen a területen.

Mennyibe kerül egy napágy a gurneys-nál?

A napozóágyak ára 1500 dollártól kezdődik hétvégén (2000 dollár ünnepnapokon) az üdülőhely vendégei számára. A nem üdülőhelyen tartózkodó vendégek számára a napozóágyak ára 2000 USD-tól kezdődik hétvégén (2500 USD ünnepnapokon). A 30 000 négyzetméteres Seawater Spa óceánnal táplált tengervizes medencét kínál, amely Gurney szerint az egyetlen ilyen jellegű medence Észak-Amerikában.

Mikor nyílt meg a Gurney's Montauk?

1926 -ban Montauk helyi lakosa, Maude Gurney elindult, hogy megragadja tengerparti otthona szellemét, hogy megossza azt a külvilággal. Ennek érdekében meghitt úti célt épített fel, amely összeköti a nyaralni vágyókat a gyönyörű tengerparti várossal, amely úgy tűnt, mindenkit elbűvöl.

Mi történt a Montauk Yacht Clubbal?

A Montauk Yacht Club Resort & Marina hamarosan átnevezi a Gurney nevét, hivatalosan Gurney's Montauk Yacht Club & Resort néven. ... A 35 hektáros vízparti területen található Gurney új kiegészítése 2000 méternyi privát stranddal.

Kinek a tulajdonosa a Montauk Yacht Club?

A Gurney's Resorts tulajdonosai, a Metrovest Equities és a BLDG Management lezárta a Montauk Yacht Club Resort & Marina megvásárlását a Montauk államban, 55,6 millió dolláros vásárlási és felújítási kölcsönnel az ACORE Capitaltól – számolt be először a Commercial Observer.

Montauk gazdag környék?

Montaukon kívül számos más hamptoni város került a lista élére, East Hampton a második helyen végzett 332 dollárral éjszakánként, míg Southampton a negyedik helyen végzett 295 dolláros éjszakánkénti átlagköltséggel. ...

Kié a legnagyobb ház Hamptonsban?

A 2003-ban épült Fair Field egy nagy magánház Hamptonsban, Long Island államban, az Egyesült Államokban, New York államban. A főépület körülbelül 64 000 négyzetméter (5900 m 2 ), a teljes alapterülete pedig 110 000 négyzetláb. Értéke adózási szempontból 267 és 500 millió dollár között van. Ira Rennert tulajdonában van.

Hamptonék melyik oldala gazdagabb?

A legdrágább városrészek az autópályától délre fekszenek, és leginkább Southampton Village, Water Mill, Bridgehampton, Sagaponack és East Hampton Village úgynevezett birtokterületein.

A Montauk drága?

A New York állambeli Montauk, a természet szerelmeseinek paradicsoma a Long Island-félsziget keleti csücskében, az Egyesült Államok legdrágább nyári célpontja a CheapHotels.org legfrissebb felmérése szerint.

Montauk szép?

Ez egy történelmi katonai instilláció egykori helye, a Montauk Lighthouse State Park pedig gyönyörű hely a felfedezésre. Sétáljon óvatosan a világítótorony előtt, ahol a Long Island Sound találkozik az Atlanti-óceánnal. Gyönyörűen festői, és menő, hogy megnézze, mit fognak el a szörfösök.

Miről ismert Montauk?

Montauk az Atlanti-óceánon és a Block Island Soundon található, és gyönyörű strandjairól ismert, mint például a Ditch Plains; óceánparti szállások; tennivalók gyerekeknek; halászat; szörfözés; evezés; tenger gyümölcseit kínáló éttermek; tanösvények; események; zenei és művészeti fesztiválok; és esküvők.

Montauk biztonságban van?

Montauk a biztonság 77. százalékában található , ami azt jelenti, hogy a városok 23%-a biztonságosabb, és a városok 77%-a veszélyesebb. Ez az elemzés csak Montauk megfelelő határaira vonatkozik. Tekintse meg az alábbi táblázatot a közeli helyekről a közeli városokról. A bûnözés mértéke Montaukban 17,54 1000 lakosra számítva egy átlagos év során.

Hány szobája van a Gurney's Montauk-nak?

Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa | Gurney's Resorts. 158 szoba , lakosztály és tengerparti nyaraló közül választhat, amelyek mindegyike lenyűgöző kilátást nyújt az óceánra.

Mikor van a bejelentkezés itt: Gurney's Montauk?

Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa milyen be- és kijelentkezési időkkel dolgozik? 16 órától lehet bejelentkezni. A kijelentkezés ideje 11:30.

Eladták a Montauk Yacht Clubot?

A Montauk Yacht Club üdülőhely és kikötő 1928 óta sok vendég számára választott úti cél - jachttal és anélkül. Most a Montauk vízpart változó arculatának része, ebben a hónapban 34 millió dollárért adták el.

A Montauk Yacht Club most gurney?

Tavasszal a Montauk Yacht Club hivatalosan megszűnik – de a hajósok még mindig nyugodtan lélegezhetnek. A Gurney's Resorts beszáll... Nagy örömünkre szolgál, hogy elindítottunk egy második helyet, amely kiterjeszti a Gurney élményét Csillag-szigetre, miközben egy új típusú tartózkodást vezet be a kikötőben.