Ki az a hiúság femme?

Pontszám: 5/5 ( 5 szavazat )

A szépségbloggerek egyre növekvő tömegében van egy szomszéd lány, aki puszta szenvedélye és őszintesége révén valószínűtlen közösségi média sztár lett. A Vanity Femme, AKA Mariyah abbahagyta az egyetemet, hogy szíve szerint járjon, és az akadémiát vállalkozóira cserélte.

Miért híres a Vanity femme?

Szépségblogger és sminkes, más néven VanityFemme, aki leginkább Instagram-fiókjával vált ismertté. Több mint 380 000 követőt szerzett szépségápolási tartalmaival és mindennapi életéről szóló bejegyzéseivel. Útmutatókat is közzétett Vanity Femme YouTube-csatornáján.

Mi a baj saadiya Rahmannal?

Saadiya Rahman sminkes tweet-sorozatban professzionális viselkedéssel vádolta meg egy névtelen Twitter-fiók. Miközben sértő beszédet használt Saadia ellen, a névtelen felhasználó azzal vádolta őt, hogy más művészek ellen beszélt, és helytelenül viselkedett a vásárlóival.

Hol található saadiya Rahman MUA?

Tehát első kiemelt sminkesünknek nem másnak kell lennie, mint a szupertehetséges Saadiya Rahmannak. Bradfordban élünk, és világszerte utazunk, és csodáljuk azt a csodálatos megjelenést, amelyet Saadiyah képes létrehozni az ecseteivel!

Vanity Femme és Umar Esküvői Fénypontok – Pakisztáni Esküvői Fénypontok UK | Ázsiai esküvő 2019 muszlim

22 kapcsolódó kérdés található